agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

DD..........

泊唔到落大洲咩

一鏟可樂, 硬食Trafficking
擺柳又唔中左都拍唔到大洲
不過諗返起都好, TC三年洗底
而家做D小生意, 有底做唔到公司董事好麻煩

我都過唔到美國總公司度,我老細講我時一早同佢講左,佢唔介意,佢話係美國搵律師慢慢幫我攪.但侵侵做左總統後,我估我都要放棄了.

所以希望未做錯事既後生仔,唔好以為自己好廢,有案底都無所謂.
你永遠唔會知10幾20年後既事,人只要努力,一定有機會上到位的,
到時你明明可以做到上市公司主席,明明有錢可以移民美國,就比呢樣野攪到你做唔到,到時就會後悔架啦~!

勵志故事
agentcc巴打有冇遇過荔景邨姊妹情殺案兇手?
舊登有巴打聲稱佢假釋出返黎

唔撚係掛 條友好明顯痴痴地
放出黎害人?
姦狗個佬入到去係咪死梗

抵撚死
問 : deny18 犯罪前係咩學歷 ?

中學只讀到中一,然後所有野都係自學,英文自學,電腦自學,做人自學...

巴打好勁
比vpn果位巴打上次人係西藏真係唔該你
估唔到你咁猛料
btw如果冇咩特別可唔可以要求住單人房

原來係你呀?
我有賣平價VPN,hosting, VPS個d,
見你個情況緊急要用,咪比個你用囉,又唔係貴野。

田田
on9hosting 點解咁抵既
啲犯係出面有女朋友,咁入左去之後係唔係好多都等唔到個犯出黎?

我個個,等左我2年,仲差3個月就跟左第2個走了...

跟左個讀UCLA男仔,樣衰過我,但佢可能覺得同我無將來(當時既我又真係咩都無)

你入去其實罰埋關心你的人
人地等你兩年都係無償的
Live左
由舊登追CC巴追到依家
live左cc巴
由舊登睇
每次睇到拎住本危險人物攞簽名
都覺得個情境好好笑
巴打個陣你衰乜搞到要入冊?
live左cc巴
由舊登睇
每次睇到拎住本危險人物攞簽名
都覺得個情境好好笑

簽到拎出黎應該有價有市
Live左

循例問下,到而家為止,坐過算唔算你人生中最大遺憾
你遺憾在呢段時間失去自由、定錯過人生中一d重要既人同事
如果可以拎一樣野交換,你會用咩交換你呢段時間既自由

唔知會唔會好冒犯
agentcc 是咪 6a
追晒啦終於!好正

想問下一啲大犯 林過雲 唐永強 季炳雄呢啲想唔想出返黎?定令願係裏面一世?
判終生監禁都仲話有機會出到黎
無限醫院令係咪真係所講咁因為醫生唔想奶野100%出唔返黎?如果個人20 30幾歲就俾人判真係會坐足50 60年到死?定有例外?

真係唔放架啦,但見你差唔多死就會放,好多放出去1年內都死了

所以我覺得林過雲有得揀都唔想出返黎
佢入去果陣未有冷氣巴士, 可能連ATM都未用過

梗係唔係啦,係人都想出返黎啦...
agentcc巴打有冇遇過荔景邨姊妹情殺案兇手?
舊登有巴打聲稱佢假釋出返黎

無見過呀,我一早出左册啦.
巴打點睇開關於監獄既電影(最近有套同囚)
會唔會覺得好假得談笑?

第時識朋友知道人地做柳記會唔會多少有D忌諱?

我沒睇呀,所以唔知.

我最新識左個某監房退休既阿一, 我第一次見佢都驚驚地, 好彩咁多人佢點會認得我.
記得巴打講過入面唔係咁乾淨
話如果有潔癖 一定頂唔到
想問有幾唔乾淨?同埋係咪真係好多蛇蟲鼠蟻?
利申 超驚甲由 如果要同佢地訓 真係死

個屎坑成個都已經黑晒, 個D污垢根本已經清唔到,化石咁.
想知犯如果想翻案有咩程序?

上訴,如果係Court仔,可以係14日內申請Review,不過唔建議你咁做,因為有可能會由返同一個官再審多一次。所以可以係28日內去高院上訴庭申請上訴,我就是成功例子,減左8個月.

如果自己認左罪有無得上訴?
佢屋企無乜錢,果時申請法援,個律師又係咁叫佢認,又呃佢話最低可能只係判三個月,佢又無乜讀過書(讀完中一就做地盤)
,就認左,成件事係佢同女朋友分手後一個月,有晚佢地飲完酒,個女仔主動送我朋友返屋企,後來去到佢屋企仲一齊訓,我個朋友以為可以一齊返就開始攬同錫佢,個女仔都無反抗,之後我個朋友又摸佢,佢又無反抗無叫唔好,之後個女仔過左一星期話佢果陣唔係自願,但係驚佢打佢所以先唔反抗

咁要睇個男仔平時係唔係都係暴力個隻,如果係,我都唔信個男人

可能是我識的同一個人,好慘

不過我個fd係黑警昆佢叫佢認

係所有黑警都會叫犯認的, 因為認左走一定入到, 唔使做咁多野.
監外會有搶錢,咁監內會唔會搶煙,恰新仔或者無字頭

巴打 我個問題係咪太易唔答

唔好意見,睇唔到,而家補答.

搶煙就會比人打到仆街吧, 但如果係恰新仔或者無字頭, 間中都有既...
問:上次高登開Post個陣你話有好多專業人士入冊,醫生多數衰咩先會入冊咁嚴重?
答:

問:上次高登開Post個陣你話有好多專業人士入冊,醫生多數衰咩先會入冊咁嚴重?
答:個醫生騙左人錢,律師做假文件,有個騙莎莎個老闆條友,佢既身家都係騙返黎,佢係入面好串,持住自己有錢又聰明.佢首先安排佢老婆入去做莎莎老闆個秘書,莎莎個老闆係唔識英文的,讀書好少既人,就騙左佢簽左份3000萬既單,拿左佢3000萬.

但莎莎老細雖然讀書小又蠢,不過有錢,佢想整返佢,佢肯比錢自然有人做野.
搵到佢老婆係用假學歷入黎見工,就攪到佢老婆係香港坐監;而呢條友就係新加坡人,就想辦法攪佢去新加坡坐監,一來新台幣無咩人權,好難捱,二來要專登攪到佢地2公婆分開2地.而個條友就不停打官司打引渡法,想係香港坐,佢還押都還押超過一年半,呢樣野好少會發生的.

美麗系馬主

香港係咪好多商業犯?
商業犯同黑底果d係咪會分開?

問:香港係咪好多商業犯?
答:係

問:商業犯同黑底果d係咪會分開?
答:還押既時候係,判左既時候就未必,但都會盡量分返開.
姦狗個佬入到去係咪死梗

唔會死既,會比人睇唔起.
如果坐得耐出返黎又冇錢冇屋企人咪要再衰入返去

會架,所以監獄出出入入都係差唔多同一班人.
比vpn果位巴打上次人係西藏真係唔該你
估唔到你咁猛料
btw如果冇咩特別可唔可以要求住單人房

原來係你呀?
我有賣平價VPN,hosting, VPS個d,
見你個情況緊急要用,咪比個你用囉,又唔係貴野。

田田
on9hosting 點解咁抵既

因為當初既目的,係比ive既學生做project既時候,有一個真係商業用既hosting account,唔使成日用localhost黎寫program,因為真係出面商業用要整個網站,e-mail系統,並唔係好似ive讀書咁簡單,好多野要留意,可以預早比佢地熟悉一下,所以先起部機,然後賣比佢地.但佢地仲讀緊書,收得貴又唔係咁好,所以咪整$10 hosting囉,但慢慢多人搵我,我野野都要人手去開,我又無咁多時候理,所以買左個全自動既系統,等佢地自己paypal比錢買,我可以做小好多野.

但其他賣$10,根本我每個月既plesk,whmcs系統既license都唔夠比

賣下廣告先,$10 hosting
http://on9.hosting

係度送10個Coupon code比大家,可以免費用一個月的,有需要就用吧.

coupon code : agentcc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞