agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
知道cc兄怕辛苦唔開post
小弟問下你 葉繼歡聽講有肥仔聰照顧?
佢係cat a會唔會比人恰?
前特首點過生活? 單獨囚禁?
cat a仲有咩大犯? 林過雲?季炳雄?
三五成群既大王 現況如何?
唔該哂
歡迎其他巴打門入黎發問 解答
肥仔聰係邊個?
屌你開Post迫我現身

見你咁有誠意,好吧。
而家同朋友出街食飯睇戲,今晚開始你問我答吧
肥仔聰係邊個?

一個赤桂醫院期既B仔,有收錢照顧歡哥的。
答還答唔好再宣傳你個咸網
屌你開Post迫我現身

見你咁有誠意,好吧。
而家同朋友出街食飯睇戲,今晚開始你問我答吧

迫我係其他post狙擊你先現身
肥仔聰係邊個?

賊王照道理應該同香港黑社會冇咩關係 咁比錢既人係大陸嗰邊既人?
屌你一黎就問咁多

答:唔會,個個都好尊敬佢。

而家長期話病,住係外邊既醫院,係外邊規距無咁多,醫院野又好食過監房野,根本係特權。

林過雲係石壁監獄,間中會去小欖見精神科醫生。
季炳雄唔熟。

呢個唔識佢,但識呀「大寶」,即係寶馬山雙屍姦殺案個主犯。
會員編號9767 AgentCC 不斷開鳩post宣傳佢個爛鳩毒網
https://lihkg.com/thread/122624/page/1?ref=ios
肥仔聰係邊個?

賊王照道理應該同香港黑社會冇咩關係 咁比錢既人係大陸嗰邊既人?

呢個行為叫做 畫飛 同埋 出飛,詳細今晚先有時間講, 依家係街。
屌你一黎就問咁多

而家長期話病,住係外邊既醫院,係外邊規距無咁多,醫院野又好食過監房野,根本係特權。

林過雲係石壁監獄,間中會去小欖見精神科醫生。
季炳雄唔熟。

呢個唔識佢,但識呀「大寶」,即係寶馬山雙屍姦殺案個主犯。

巴打你有時間今晚開post再 quote返呢段啦費事阻你happy friday
介紹返 呢位cc巴 幾個月睇過佢d回覆 好似曾經電腦犯法入冊 但而家月入5萬
肥仔聰係邊個?

呢個行為叫做 畫飛 同埋 出飛,詳細今晚先有時間講, 依家係街。

畫飛,即係叫外邊屋企人入錢去你外邊既戶口,然後你比煙人

出飛,即係人地入錢去你外邊既戶口,你比煙人

然後有煙,就可以買野食,買服務(例如請人洗私家衫,買立體聖誕卡)比煙叫人打人。
介紹返 呢位cc巴 幾個月睇過佢d回覆 好似曾經電腦犯法入冊 但而家月入5萬

收皮啦 寫個咸網播下病毒呃埋呃埋都唔止月入5萬啦
( Show Blocked User - 天滅土共 )

幼稚
屌你一黎就問咁多

問:小弟問下你 葉繼歡聽講有肥仔聰照顧?佢係cat a會唔會比人恰?

問:前特首點過生活? 單獨囚禁?
答:而家長期話病,住係外邊既醫院,係外邊規距無咁多,醫院野又好食過監房野,根本係特權。

問:cat a仲有咩大犯? 林過雲?季炳雄?
答:林過雲係石壁監獄,間中會去小欖見精神科醫生。季炳雄唔熟。

問:三五成群既大王 現況如何?
答:呢個唔識佢,但識呀「大寶」,即係寶馬山雙屍姦殺案個主犯。

巴打你有時間今晚開post再 quote返呢段啦費事阻你happy friday

已經答左啦, 我再整理下比你睇.

問:小弟問下你 葉繼歡聽講有肥仔聰照顧?佢係cat a會唔會比人恰?

問:前特首點過生活? 單獨囚禁?
答:而家長期話病,住係外邊既醫院,係外邊規距無咁多,醫院野又好食過監房野,根本係特權。

問:cat a仲有咩大犯? 林過雲?季炳雄?
答:林過雲係石壁監獄,間中會去小欖見精神科醫生。季炳雄唔熟。

問:三五成群既大王 現況如何?
答:呢個唔識佢,但識呀「大寶」,即係寶馬山雙屍姦殺案個主犯。
Lm
好似今日盲亨個單
個男仔19歲 入左cat a會唔會比人打
係入面有咩犯人會比人打?
犯過咩法人神亦共憤
係入面會唔會成日好驚比人打
尢其係老襯底
Lm
好似今日盲亨個單
個男仔19歲 入左cat a會唔會比人打
係入面有咩犯人會比人打?
犯過咩法人神亦共憤
係入面會唔會成日好驚比人打
尢其係老襯底

問:個男仔19歲 入左cat a會唔會比人打
答:唔會,其實係老鬼監房(大人監房),正常人係唔會比人打

問:係入面有咩犯人會比人打?
答:性罪行,但懲教處都知呢樣野,因為而家咩都講人權,佢地會將性罪犯同普通罪犯分隔開,不過少不免會受到小小騷擾

問:犯過咩法人神亦共憤
答:性罪行,正常人都會人神共憤既野,例如打自己老母,姦自己老母,姦自己個女/仔

問:係入面會唔會成日好驚比人打,尢其係老襯底
答:初初個個都會怕,但入到去你發現係另一回事,個個都當監房係渡假,乖乖地快快趣坐完早D出去,盡量唔會攪事.

以上講緊既都係老鬼監房(大人監房),YP(少年監獄)就日日比人打到仆街,犯同犯之間會打,職員日日都會打你,呢個係傳統.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞