agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
有無見過有人逃獄

見就無見過,但係小欖到聽過,因為有個位,因為角度問題,睇落去係只要跳出去,一直行就會去到大街的,有人真係ON99走去試,點知一直行原來係個外圍鐵絲網加高石牆

點解比人掉去小欖既

心理野,精神科野,自殺,扮自殺,都可以去,你估下

心理? 過去要飛針喎
見個有人飛完返黎真係呆幾日

精神科先要姐,心理唔使既.

果面如果無比人飛果班聽講好忙
廚房洗衣幾樣野一齊搞

咁攪會唔會煮咗啲叉燒飯出來, 好得人驚
聽講沖涼會限時 過鐘會cut 你水/唔比你著衫
係咪真?
咩叫 黑手?

第一次衰叫白手
第2次打後衰都叫黑手
有無見過有人逃獄

見就無見過,但係小欖到聽過,因為有個位,因為角度問題,睇落去係只要跳出去,一直行就會去到大街的,有人真係ON99走去試,點知一直行原來係個外圍鐵絲網加高石牆

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

廚房洗衣幾樣野一齊搞

咁我又無wor,最後去左做Pan廚,因為小欖既野食係由外邊比錢請廚師黎煮,超級好食,我做Pan廚就食得再好D。而其中一個廚師就剛剛學人玩電腦,成日問我電腦野,問完第2日就私人整D好野比我食,
我由未坐之前180磅
赤柱坐到137磅
小欖食好野食到170磅出册!
屌你你地班友唔累既咩?我已經好累

好奇 成日聽人講到好恐怖 又唔知係咪吹水
難得呢度有幾個巴打係堅入過去
有冇人係入面意外死過
唔係人為
係咪真?

𡃁仔監房, 由其DC, RC仔一定會.
視乎老職心情10秒至3分鐘不等
其他一般都會好啲, 除非有人比麻煩老職, 之後老職玩野
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

廚房洗衣幾樣野一齊搞

唔好意思 係朝早廚房 食晏洗衣 再落返廚房
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

廚房洗衣幾樣野一齊搞

我做過石壁老鬼既叉燒期,執過2次電話,打返出去比朋友,班朋友聽到我嚇左一跳!
係咪真?

勞教就聽講會
係咪真?

未成年既監房會都唔出奇,日日比人玩架啦.
老鬼監房唔會
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

廚房洗衣幾樣野一齊搞

唔好意思 係朝早廚房 食晏洗衣 再落返廚房

咁有無得食哂兩個期數嘅糧?
想知犯如果想翻案有咩程序?

呢樣真係唔識
仲記得巴打講洗手盤炒飯
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

廚房洗衣幾樣野一齊搞

咁我又無wor,最後去左做Pan廚,因為小欖既野食係由外邊比錢請廚師黎煮,超級好食,我做Pan廚就食得再好D。而其中一個廚師就剛剛學人玩電腦,成日問我電腦野,問完第2日就私人整D好野比我食,
我由未坐之前180磅
赤柱坐到137磅
小欖食好野食到170磅出册!

幾多年前 呢樣我都未聽個
男女監房大唔大分別?
通常女人會多事啲架嘛
同埋你地係咪唔會見到女犯人
5月套同囚電影係咪講勞改?

係 我都好想睇下有幾寫實
想知犯如果想翻案有咩程序?

上訴,如果係Court仔,可以係14日內申請Review,不過唔建議你咁做,因為有可能會由返同一個官再審多一次。所以可以係28日內去高院上訴庭申請上訴,我就是成功例子,減左8個月.
有冇人係入面意外死過
唔係人為

係入面好難有意外呢...
係咪真?

未成年既監房會都唔出奇,日日比人玩架啦.
老鬼監房唔會

咁老鬼監房可以無限沖?
咩叫 黑手?

第一次衰叫白手
第2次打後衰都叫黑手

咁個分別係咪只在於無得參加 罪犯自新計劃

案底一世?

其實徐左入個勞改之外 其他既案底都係跟一世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞