agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
入面啲伙食咁奀, 點夠營養操大隻

夠你生存既...
巴打以你經驗 你覺得喺入面做個點樣嘅人會係做好?

低調,唔係你既野唔好要,有人比你都唔好要。靜靜地坐完快D走,唔好要威,死狗就死狗.
有無話見過咩大犯令你深刻印象?

歎哥,大寶,屯門色魔

講返屯門色魔,當時有個人有本翁靜晶既危險人物,有一頁係講屯門色魔,有條友叫骷髏,好玩得的,佢拿本書去叫佢簽名,屯門色魔話『咪玩啦...』

咁最後有無簽到?
佢唔拎埋比林過雲簽?

無答呀,如果有簽,我用煙仔買左佢本書帶出黎啦!
林過雲唔係同佢一齊呀.

屯門色魔真人係點?

好高大,好大隻,唔係想像中咁凶狠.

係咪好陰沈,唔會同人傾計?
大寶係寶馬山雙屍案兇手,歎哥呢?
巴打有無見過季炳雄?新聞話佢喺監度都係做大佬,有無聽過佢既事蹟

歎哥,大寶,屯門色魔

講返屯門色魔,當時有個人有本翁靜晶既危險人物,有一頁係講屯門色魔,有條友叫骷髏,好玩得的,佢拿本書去叫佢簽名,屯門色魔話『咪玩啦...』

咁最後有無簽到?
佢唔拎埋比林過雲簽?

無答呀,如果有簽,我用煙仔買左佢本書帶出黎啦!
林過雲唔係同佢一齊呀.

屯門色魔真人係點?

好高大,好大隻,唔係想像中咁凶狠.

巴打有無見過季炳雄?新聞話佢喺監度都係做大佬,有無聽過佢既事蹟

唔係,個個係林過雲

係。 歡哥,我頭先打錯字

呢個無見過呢
通櫃係除晒衫褲訓係床到通?
痛唔痛

歎哥,大寶,屯門色魔

佢地話佢而家叫獅王 好撚大隻 但花柳全敢唔敢搞佢 花柳全係咪惡哂連季炳雄都惹

係呀,屯門色魔好大隻,花柳全勁既原因係,佢係出面殺左公安,佢唔放得出去的,一出去就會打把,所以想殺你味殺你!

正路佢呢d算老襯 又無字頭都咁撚惡
屯門色魔又惡唔惡 我反而最憎唐永強 白沙殺兩女仔個個 佢強姦細路女都無人打佢

因為佢大隻麻,大隻D人咪怕佢.
之前識條友聽講單手可以做到100下掌上壓,都無人攪佢.
我鎖左水飯房出黎時,仲要單獨囚禁多2個月,佢係我隔離,佢借左D漫畫返黎後自己唔睇,比我睇先,之後我就日日訓係張床度,飲住綠寶橙汁,食住珍珍著片,訓係度睇漫畫.

你單瘋係屯門旁
一日有幾多時間睇電視

唔知赤柱d人聽到郭炳江入黎,個個係咪好撚興奮

歡哥本身同張子強合作 點知比人打中左 傳聞佢d靚有份捉李太子
CC你點睇盲亨個女單野
條友入到去會唔會比人打到仆街
一日有幾多時間睇電視

一個鐘
通櫃係除晒衫褲訓係床到通?
痛唔痛

係除晒,係企係度通,叫你扒低小小個身就一野插入去,我唔太痛,只係唔舒服

歎哥,大寶,屯門色魔

佢地話佢而家叫獅王 好撚大隻 但花柳全敢唔敢搞佢 花柳全係咪惡哂連季炳雄都惹

係呀,屯門色魔好大隻,花柳全勁既原因係,佢係出面殺左公安,佢唔放得出去的,一出去就會打把,所以想殺你味殺你!

正路佢呢d算老襯 又無字頭都咁撚惡
屯門色魔又惡唔惡 我反而最憎唐永強 白沙殺兩女仔個個 佢強姦細路女都無人打佢

因為佢大隻麻,大隻D人咪怕佢.
之前識條友聽講單手可以做到100下掌上壓,都無人攪佢.
我鎖左水飯房出黎時,仲要單獨囚禁多2個月,佢係我隔離,佢借左D漫畫返黎後自己唔睇,比我睇先,之後我就日日訓係張床度,飲住綠寶橙汁,食住珍珍著片,訓係度睇漫畫.

你單瘋係屯門旁

聽唔明?
CC你點睇盲亨個女單野
條友入到去會唔會比人打到仆街

唔會,講左無啦啦唔會有人打你的
一日有幾多時間睇電視

一個鐘

翡翠台?

睇負責既B仔想睇邊套電視吧
可以講下每日既流程係點? 無聊果陣有咩做

呢個會好長...剛剛有野做,我夜D覆.
如果我忘記左,你reply多次,謝謝.

早上7點起身,係倉入面洗面刷牙痾屎,然後出去食好難食既早餐.

食完去期數工作,個個地方唔同,有D真係要做,亦有好多係無野做,
係每日等有人黎既時候扮有野做。

中午食個臭既小餐包+一杯臭既黃豆粥(根本唔夠飽)

晚餐食完睇下電視,出去行街1個鐘就返倉訓.

其實個個地方唔同,我咁講都無用,唔同監房都唔同的.

荔枝角最麻煩,下午4點食晚飯,然後5點就返入倉,所以特別悶.
坐得耐個班會唔會仲對出面既世界有好奇
會想聽下新入來既人講出面係點?
定係佢地靠睇報紙都大概知出面係點?
例如坐左廿幾年都知咩係iphone咁樣

會架,睇人啦,有人對將來有希望,有人已經好謝,死晒皮咁.
如果要入飛/出飛
D 煙仔與真錢既兌換價係點?
會唔會有波幅 / 通漲?
如果要入飛/出飛

個個地方唔同,我個個年代,赤柱B河個邊,$1000 10包煙.

波幅 / 通漲,你係街買個麵包都有啦.
如果要入飛/出飛

嘩,不如問埋有冇做期貨同Hedging啦屌!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞