agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
有無見過有人逃獄

咁多年黎都未見個
有無見過有人逃獄

見就無見過,但係小欖到聽過,因為有個位,因為角度問題,睇落去係只要跳出去,一直行就會去到大街的,有人真係ON99走去試,點知一直行原來係個外圍鐵絲網加高石牆

點解比人掉去小欖既
全晚有個重點問題無人問,其實有冇冤案?

一定有啦,我幫一個人上訴,寫上訴理據,最後無罪放返出黎,而家做左好朋友,次次我有咩要求佢都會盡力幫我.

政府洗唔洗賠翻錢比佢?

無,你講個種情況,係要政府犯左好嚴重既錯誤先可以有得賠的.
佢只係原審班陪審團ON99,最重要個點無聽到,亂鳩咁判左佢有罪.
咩類型犯最得獄卒歡心?

刷鞋類 大哥類
有無見過有人逃獄

見就無見過,但係小欖到聽過,因為有個位,因為角度問題,睇落去係只要跳出去,一直行就會去到大街的,有人真係ON99走去試,點知一直行原來係個外圍鐵絲網加高石牆

點解比人掉去小欖既

心理野,精神科野,自殺,扮自殺,都可以去,你估下
咩類型犯最得獄卒歡心?

乖乖地唔好比麻煩佢地就得.
入面有無欺凌事件

大把
入面有無欺凌事件

一定有架啦.........
有冇位比你地放私人物品?(唔計冇鎖果個locker )
如果冇既話
屋企人比你地既野唔會比人偷咩?
入面有無欺凌事件

如果話無, 有無人信
如果冇既話

隨身有個叫做『包頭袋』既透明袋,你日日夜夜跟身吧.
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎
見個有人飛完返黎真係呆幾日
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

精神科先要姐,心理唔使既.
如果冇既話

無, 落到期數會有個籃比你擺隨身物品
每一件屬於你嘅野都會寫/刻上你嘅老冧
如果冇既話

細倉得幾個人訓 同埋有個透明箱比你放野
你出倉又會lock倉 好難會比人偷到野
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

另外講講飛針,打完針後,你個人會呆呆滯滯,個職員叫你搓下個窗,你就搓下個窗,然後不知不覺,搓左8個鐘.
屌你你地班友唔累既咩?我已經好累
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

精神科先要姐,心理唔使既.

果面如果無比人飛果班聽講好忙
廚房洗衣幾樣野一齊搞
如果冇既話

細倉得幾個人訓 同埋有個透明箱比你放野
你出倉又會lock倉 好難會比人偷到野

呀,我記起,我係石壁老鬼個大彭倉到,係有Locker架,有鎖匙會比你.
屌你你地班友唔累既咩?我已經好累

好攰架其實但見聽日放假又多人吹下水咪計續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞