agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
想問下有無得用人工買蚊香/蚊怕水之類?

合法既就得蚊貼,搵笨,一d用都無,我一晚貼20塊,起身針到成身都係。

之後隔壁倉係差佬文做左B仔,可以拿到職員既蚊香,佢晚晚免比個蚊香我,之後就無事了。
Agentcc 巴打

冇電腦知識,想學下
可以點入手?

咁空泛,點講呀

想整網頁

我唔識dup code的
入面有無得投票?如果投票,地方選區係計個犯本身登記個屋企地址定係監獄所在個選區?
入面有無得投票?如果投票,地方選區係計個犯本身登記個屋企地址定係監獄所在個選區?

而家有,詳細唔識呀,出左黎咁內。
現在住公屋定私樓

公屋撚
留名
入去之後d 女朋友/老婆會唔會等?有情有義?
定好多都已經唔會再探
定好多都已經唔會再探

出冊前半年走左了。證明你無追Post
定好多都已經唔會再探

出冊前半年走左了。證明你無追Post

追左呀,你話3個月嘛,UCLA
我係情緒病邊緣人日日係單人公屋坐監

冇親人冇fd冇興趣 每月領社會福利綜緩+傷殘 度年如日

睇完覺得自己慘過入去坐 (認真)

唔係,你隨時屎忽痕想去邊就去邊,想落樓下7仔買支可樂飲都得,自由好寶貴架!

你只係有病,有病睇醫生食藥,千奇唔好拒絕治療。好似我有臭敏感,一病發,唔食藥根本無可能停止流鼻水的,靠念力咩,所以一定要食藥,你同臭敏感一樣,只係一種病,食藥就會好些架啦!

唔係,你隨時屎忽痕想去邊就去邊,想落樓下7仔買支可樂飲都得,自由好寶貴架!

你只係有病,有病睇醫生食藥,千奇唔好拒絕治療。好似我有臭敏感,一病發,唔食藥根本無可能停止流鼻水的,靠念力咩,所以一定要食藥,你同臭敏感一樣,只係一種病,食藥就會好些架啦!

自由真係好寶貴
坐監連打丁都比人mon住
坐完之後帶住個案底一生差唔多玩完
移唔到民 見工比HR歧視 拍拖比人嫌棄 將來或多或少受限制
試問有幾多個可以好似樓主咁翻到身

自由真係好寶貴
坐監連打丁都比人mon住
坐完之後帶住個案底一生差唔多玩完
移唔到民 見工比HR歧視 拍拖比人嫌棄 將來或多或少受限制
試問有幾多個可以好似樓主咁翻到身

總之唔好放棄努力啦,就當我係死好命,但如果我無努力,機會黎到時人地都唔會搵我啦。所以努力是必須的。
估到過咗嚟!記得巴打而家做it 過得幾好
估到過咗嚟!記得巴打而家做it 過得幾好

第一日入去係咪要通櫃桶?

會唔會戴手套同搽ky?女人洗唔洗通櫃桶?

問:會唔會戴手套同搽ky?
答:會

問:女人洗唔洗通櫃桶?
答:會,不過如果係處女,唔會插閪

處女真係有著數
留名
第一次由頭追到落尾, 會唔會有2

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞