agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
[

咩係食雞翼?

叫你*woo*底身 之後佢用手肘批落你背脊度
照咁睇做懲教幾爽喎
打人唔駛驚後果同比人還拖 又可以擲人落樓
仲唔係dream job
[

咩係食雞翼?

叫你*woo*底身 之後佢用手肘批落你背脊度

諗到都覺得痛
可唔可以講下其他懲罰?我記得上面有個咩芥蘭(如果我冇記錯
係咪真係會鑲珠

問:係咪真係會鑲珠
答:係!物料係快指,整斷佢後,係地下慢慢磨,磨成一粒珠.然後用『界仔』(即係用電芯,用力掉落地下,整到佢變型,將個外皮個片金屬撕落黎,然後係地下將佢磨簿,磨到鋒利,成為一把小刀)將條J界開,將粒珠放入去.但因為唔乾淨,見過有人條J發炎,腫到成個拳頭咁大

其實鑲黎有咩用
cat a係8碌-老終
另外一定要21歲先可以過老鬼監房
師兄你錯了

利申 入過去幾次 以前做個單位老總 checker

問:cat a係8碌-老終
答:對不起,你錯了!
法律既野就要讀法律,唔好聽人講!
詳情請睇立法會呢份文件

『一般而言,一名被判監禁十二年以上的囚犯會先被編為甲類囚犯,此類囚犯須在高度設防院所服刑。』

出處:
http://www.info.gov.hk/gia/general/200103/07/0307207.htm

問:另外一定要21歲先可以過老鬼監房
答:我係老鬼監房識個剛剛由YP過界過黎既犯,佢當時先19歲

問:師兄你錯了
答:我無錯

我岩岩出返黎炸喎
我09-16 我石壁過界 我諗我應該清楚d

呀,你2009年至2016年,呢8年,係堅把?
如果咁計,即係你流把係12年,分Cat係計流把的,唔係計堅把的.

By the way, 你都捱得辛苦,唔好返轉頭啦,有案底其實無咩野,只要努力一樣都可以過得好好,真係真係唔好再返轉頭,以前既野當無發生過,唔好再諗了.

經歷過都好多 我7碌半堅
諗返無左好多重要既光陰都好on9
而家正正經經返下工 間中幫下屋企人手都幾好 出冊果日屋企人拎部iphone比我玩 我都on99唔知點用

我有個Friend,一生人坐左3次Cat A,15歲開始坐,坐到47歲.
出刪時,見人用八達通,只要將個銀包放去巴士度DO,就比到錢,覺得好勁,所以佢又買左張八達通。

跟住佢將張八達通放係心口個袋,然後手拿個銀包走去DO...

點解唔得既???點解唔得既???點解唔得既???點解唔得既???

佢做過d咩坐3次監
live
覺唔覺林過雲幾靚仔

唔覺
本身諗住八下被遺忘既重犯, 寶勒巷縱火案主謀蔡錦輝
監外會有搶錢,咁監內會唔會搶煙,恰新仔或者無字頭
好似今日盲亨個單
個男仔19歲 入左cat a會唔會比人打
係入面有咩犯人會比人打?
犯過咩法人神亦共憤
係入面會唔會成日好驚比人打
尢其係老襯底

問:犯過咩法人神亦共憤
答:性罪行,正常人都會人神共憤既野,例如打自己老母,姦自己老母,姦自己個女/仔

班友有無咁正義呀?

硬係覺得佢地要打人發洩

唔通揀d有人撐或者變態既黎打咩?

實係揀d無底無人撐既打架啦

犯得依類法既,通常都係依類人,先搞到打佢地既犯好正義咁
點解啲人鍾意鑲珠
入面人工幾錢

AA AB AC AD AE
BA BB BC BD BE
CA CB CC CD CE
DA DB DC DD DE

A B C D係4種唔同工種

如果你做A, $97一個月,然後慢慢加人工加到去AE

詳細幾錢唔記得了
比vpn果位巴打上次人係西藏真係唔該你
估唔到你咁猛料
btw如果冇咩特別可唔可以要求住單人房

原來係你呀?
我有賣平價VPN,hosting, VPS個d,
見你個情況緊急要用,咪比個你用囉,又唔係貴野。
入面有得做gym舉鐵?
同埋點解得性罪犯先會比人針對比人打?明明全部都係犯左罪

舉鐵就無

呢個係幾十年黎既文化,以前入去既人多數都係社會既底層,點會識諗咁多野呀⋯⋯
各位好呀,我係舊登有幫手做整合果個
如果我將個word 擺上drive 擺上黎俾大家睇好唔好?

問:cat a係8碌-老終
答:對不起,你錯了!
法律既野就要讀法律,唔好聽人講!
詳情請睇立法會呢份文件

『一般而言,一名被判監禁十二年以上的囚犯會先被編為甲類囚犯,此類囚犯須在高度設防院所服刑。』

出處:
http://www.info.gov.hk/gia/general/200103/07/0307207.htm

問:另外一定要21歲先可以過老鬼監房
答:我係老鬼監房識個剛剛由YP過界過黎既犯,佢當時先19歲

問:師兄你錯了
答:我無錯

我岩岩出返黎炸喎

如果咁計,即係你流把係12年,分Cat係計流把的,唔係計堅把的.

By the way, 你都捱得辛苦,唔好返轉頭啦,有案底其實無咩野,只要努力一樣都可以過得好好,真係真係唔好再返轉頭,以前既野當無發生過,唔好再諗了.

而家正正經經返下工 間中幫下屋企人手都幾好 出冊果日屋企人拎部iphone比我玩 我都on99唔知點用

我有個Friend,一生人坐左3次Cat A,15歲開始坐,坐到47歲.
出刪時,見人用八達通,只要將個銀包放去巴士度DO,就比到錢,覺得好勁,所以佢又買左張八達通。

點解唔得既???點解唔得既???點解唔得既???點解唔得既???

佢做過d咩坐3次監

佢係老爆專家黎的,不過早幾年判左終生了。老爆時強姦埋人
各位好呀,我係舊登有幫手做整合果個
如果我將個word 擺上drive 擺上黎俾大家睇好唔好?

當然好,我都係因為見到連登成日有人問監房野,但又唔想叫人去舊登睇,所以一直都唔知點好,因為重新答過晒所有野係好辛苦的。
監獄既人都係欺善怕惡
就算有錢佬強姦十條女入去坐
都冇人敢搞佢 反而服侍周到
打性罪犯呢d傳統根本係對有錢佬冇用

我岩岩出返黎炸喎

佢做過d咩坐3次監

佢係老爆專家黎的,不過早幾年判左終生了。老爆時強姦埋人

差唔多成世都係監獄過
會唔會慶祝生日
[url]https://drive.google.com/open?id=0BxVdU3VQpuz3YWFLWnMxMTZETzg
[/url]
link 在此,原來果陣整合左個Post 1咁大把,不過都有成12頁我諗都可以頂下癮
勞教仲慘過yp

當然,日日操體能操到仆街,然後日日比人打到仆街.
如果教極都係反抗既,就會直接掉你落街,跌斷晒你既手腳,然後打電話比你屋企人,話你好難教,又逃獄,所以趺左落街受傷.

用左呢一招後,幾難教既靚仔,以後都會聽話.

咁撚癲既咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞