agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
啲犯係出面有女朋友,咁入左去之後係唔係好多都等唔到個犯出黎?

我個個,等左我2年,仲差3個月就跟左第2個走了...

跟左個讀UCLA男仔,樣衰過我,但佢可能覺得同我無將來(當時既我又真係咩都無)

你入去其實罰埋關心你的人
人地等你兩年都係無償的

係....
Live左

循例問下,到而家為止,坐過算唔算你人生中最大遺憾
你遺憾在呢段時間失去自由、定錯過人生中一d重要既人同事
如果可以拎一樣野交換,你會用咩交換你呢段時間既自由

唔知會唔會好冒犯

問:循例問下,到而家為止,坐過算唔算你人生中最大遺憾
答:算架...

問:
Live左

循例問下,到而家為止,坐過算唔算你人生中最大遺憾
你遺憾在呢段時間失去自由、定錯過人生中一d重要既人同事
如果可以拎一樣野交換,你會用咩交換你呢段時間既自由

唔知會唔會好冒犯

問:循例問下,到而家為止,坐過算唔算你人生中最大遺憾
答:算架...

問:你遺憾在呢段時間失去自由、定錯過人生中一d重要既人同事
答:有一個污點

問:如果可以拎一樣野交換,你會用咩交換你呢段時間既自由
答:咁又唔使,已經過左去既,已經無咩所謂了,將來自己活得好就得.
live左cc巴
由舊登睇
每次睇到拎住本危險人物攞簽名
都覺得個情境好好笑

簽到拎出黎應該有價有市

不過個封面會畀懲教畫花,寫個number係到,個價值應該會大減

咁先有價,證明係真!
agentcc 是咪 6a

師兄咩Number?
追晒啦終於!好正

想問下一啲大犯 林過雲 唐永強 季炳雄呢啲想唔想出返黎?定令願係裏面一世?

其實係人都想出黎的,入面夏天熱到仆街,冬天凍到仆街,食野難食,有病難醫,無自由,無人想一世係入面的.
終於覆晒了
終於覆晒了

唔比你停

有無怨過果時條女,出返黎有無搵過/撞過佢
終於覆晒了

唔比你停

有小小啦...個時講到點樣生死不離咁,點知話離就離,秒速.
出返黎後見過一次,見佢好窮無錢交學費,我剛剛出黎我都無錢,我問朋友借左$3000比佢,然後再將我成副身家$300幫佢入埋八達通,我自己就得返幾蚊係身.佢話遲D搵我,當然,一直都無搵過我.
終於覆晒了

唔比你停

出返黎後見過一次,見佢好窮無錢交學費,我剛剛出黎我都無錢,我問朋友借左$3000比佢,然後再將我成副身家$300幫佢入埋八達通,我自己就得返幾蚊係身.佢話遲D搵我,當然,一直都無搵過我.

依家有冇諗過搵返佢
終於覆晒了

唔比你停

過佢水時冇收番少少息???
終於覆晒了

唔比你停

呢個感覺我明,
比哂啲錢佢佢潛水,
好過見都冇見過成世欠左佢

某程度上係做黎令自己好過啲
終於覆晒了

唔比你停

依家有冇諗過搵返佢

無啦,我都結左婚了
咩叫芥蘭同抓板?

可能見唔到 quote多次 好想知

我唔係YP出身,個2位巴打唔見左人
終於覆晒了

唔比你停

無啦
終於覆晒了

唔比你停

呢個感覺我明,
比哂啲錢佢佢潛水,
好過見都冇見過成世欠左佢

某程度上係做黎令自己好過啲

唔關事既,個時我同佢習慣左為左對方會去到好盡的。
今日天氣忽然又轉冷,加上覆post夜訓,我臭敏感又發作,食左藥訓陣先。
想問點解勞教可以d 呀sir可以打人打得咁勁? 上網睇d人話比人打到嘔血都有
終於覆晒了

唔比你停

無啦

巴打依家幾歲?
結咗婚/有女朋友未?
巴打依家幾歲?
結咗婚/有女朋友未?

有追Post 佢話40歲
巴打故事好勵志 第一次追哂你問我答post
問:巴打會唔會介意同你現實身邊既人講你身世?會唔會唔想人地問番你係入邊既生活?但係都盡量唔提話哂都過左去

因為我有個朋友同我都提過下 都講左好多故事俾我聽
但次次我都好想問番佢問題 但又怕佢唔中意 所以佢講親我都係個聆聽者
巴打依家幾歲?
結咗婚/有女朋友未?

有追Post 佢話40歲

岩岩上面話結左婚啦
季炳雄係咪就出黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞