agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
仲記得巴打講洗手盤炒飯

係我呀

你係咪拎藍單燒?我都試過
有冇上過viutv又要威又要戴頭盔?
唉有時講下分享下入面d秘聞或者生活咪幾好囉
成9日係要宣傳你個死人咸網

其實有D黑暗面關於差佬或者老職好想講.
不過唔敢講, 你知不誠實使用電腦而家用得幾濫架啦

你咁講一講 搞到好想知

仲記得巴打講洗手盤炒飯

係我呀

咁咪好撚大煙

心理? 過去要飛針喎
見個有人飛完返黎真係呆幾日

精神科先要姐,心理唔使既.

果面如果無比人飛果班聽講好忙
廚房洗衣幾樣野一齊搞

咁攪會唔會煮咗啲叉燒飯出來, 好得人驚

我做過石壁老鬼既叉燒期,執過2次電話,打返出去比朋友,班朋友聽到我嚇左一跳!

老職衫定係犯人衫?

係醫院衫同床單,所以會有人出院時,個電話放左係衫袋,換衫時唔記得拿返,然後送左入黎.

你負責洗醫院病人嘅衫?

心理? 過去要飛針喎
見個有人飛完返黎真係呆幾日

精神科先要姐,心理唔使既.

廚房洗衣幾樣野一齊搞

我做過石壁老鬼既叉燒期,執過2次電話,打返出去比朋友,班朋友聽到我嚇左一跳!

老職衫定係犯人衫?

係醫院衫同床單,所以會有人出院時,個電話放左係衫袋,換衫時唔記得拿返,然後送左入黎.

你負責洗醫院病人嘅衫?

洗衣期應該係乜衫都要洗

我岩岩講個打犯 唔知會唔會出事呢
其實真係仲有好多好多
cat a係8碌-老終
另外一定要21歲先可以過老鬼監房
師兄你錯了

利申 入過去幾次 以前做個單位老總 checker

問:cat a係8碌-老終
答:對不起,你錯了!
法律既野就要讀法律,唔好聽人講!
詳情請睇立法會呢份文件

『一般而言,一名被判監禁十二年以上的囚犯會先被編為甲類囚犯,此類囚犯須在高度設防院所服刑。』

出處:
http://www.info.gov.hk/gia/general/200103/07/0307207.htm

問:另外一定要21歲先可以過老鬼監房
答:我係老鬼監房識個剛剛由YP過界過黎既犯,佢當時先19歲

問:師兄你錯了
答:我無錯

我岩岩出返黎炸喎
我09-16 我石壁過界 我諗我應該清楚d

呀,你2009年至2016年,呢8年,係堅把?
如果咁計,即係你流把係12年,分Cat係計流把的,唔係計堅把的.

By the way, 你都捱得辛苦,唔好返轉頭啦,有案底其實無咩野,只要努力一樣都可以過得好好,真係真係唔好再返轉頭,以前既野當無發生過,唔好再諗了.

經歷過都好多 我7碌半堅
諗返無左好多重要既光陰都好on9
而家正正經經返下工 間中幫下屋企人手都幾好 出冊果日屋企人拎部iphone比我玩 我都on99唔知點用

屌 睇到好sad

其實真係仲有好多好多

仲有個d咩15樓乜乜乜, 本來我都想講...諗諗下都係不了

廚房洗衣幾樣野一齊搞

老職衫定係犯人衫?

你負責洗醫院病人嘅衫?

洗衣期應該係乜衫都要洗

仲有咩衫?人手洗?
cat a係8碌-老終
師兄你錯了

詳情請睇立法會呢份文件

『一般而言,一名被判監禁十二年以上的囚犯會先被編為甲類囚犯,此類囚犯須在高度設防院所服刑。』

出處:
http://www.info.gov.hk/gia/general/200103/07/0307207.htm

我岩岩出返黎炸喎

如果咁計,即係你流把係12年,分Cat係計流把的,唔係計堅把的.

By the way, 你都捱得辛苦,唔好返轉頭啦,有案底其實無咩野,只要努力一樣都可以過得好好,真係真係唔好再返轉頭,以前既野當無發生過,唔好再諗了.

而家正正經經返下工 間中幫下屋企人手都幾好 出冊果日屋企人拎部iphone比我玩 我都on99唔知點用

屌 睇到好sad

點解?
咩叫 黑手?

第一次衰叫白手
第2次打後衰都叫黑手

咁個分別係咪只在於無得參加 罪犯自新計劃

案底一世?

其實徐左入個勞改之外 其他既案底都係跟一世

咁黑白手有咩分別?

黑手會去黑手監房,唔會同白手放埋一齊.

咁咪可以n咁多分類囉

白手老強又可以cat A
黑手偷野又可以cat D

有分黑手監房同白手監房
其實cc巴你話個陣幫人收埋啲煙但又比人搜到加左10日期
之後冇被人打咩
想問下agentCC大哥知唔知用wordpress寫網可點樣用到你deny18播片個player,同埋你d片係直接upload去自己網站server到定係external網到embed返黎

Wordpress既player係control panel左邊既plug-in度加的,加左就可以用唔同既player.

聽講之前 18deny.com 既片係用真金白銀租既Server,點知無啦啦多人識左,日日成800Mbps流量,頂到條bandwidth唔夠用,日日都窒到好慢,所以而家已經轉左唔用wordpress,亦都轉左用現時最新既技術,所以而家既片全部都係全高清 + multi bitrate,4種解像度任你選擇(例如係街用數據,可以用最低個隻,節省數據流量)

cat a係8碌-老終
師兄你錯了

詳情請睇立法會呢份文件

出處:

我岩岩出返黎炸喎

屌 睇到好sad

仲有一出冊個程車, 會暈車浪
因為幾年無搭過車 勁唔慣
用左三個月去克服呢樣野

其實真係仲有好多好多

你講15樓仲要講到明15樓係咩

廚房洗衣幾樣野一齊搞

老職衫定係犯人衫?

你負責洗醫院病人嘅衫?

洗衣期應該係乜衫都要洗

仲有咩衫?人手洗?

機洗
我仲係分唔清勞教同yp

勞教中心,以前叫勞役中心,係不停咁勞役你,操你,日日打到你仆街,等你生不如死,希望你出到去後會因為怕左,改過自身.

YP=少年監獄,無左勞役,只係坐監,都要打,不過打少D

咩人會入勞教 咩人會入YP?
屌你一黎就問咁多

小弟問下你 葉繼歡聽講有肥仔聰照顧?
佢係cat a會唔會比人恰?
答:唔會,個個都好尊敬佢。

前特首點過生活? 單獨囚禁?
而家長期話病,住係外邊既醫院,係外邊規距無咁多,醫院野又好食過監房野,根本係特權。

cat a仲有咩大犯? 林過雲?季炳雄?
林過雲係石壁監獄,間中會去小欖見精神科醫生。
季炳雄唔熟。

三五成群既大王 現況如何?
呢個唔識佢,但識呀「大寶」,即係寶馬山雙屍姦殺案個主犯。

寶馬山雙屍好殘忍同變態,個犯係咪有啲精神病個啲?

佢唔係既,佢係情緒控制得唔好既人,佢係小概就係要學習情緒管理.

廚房洗衣幾樣野一齊搞

老職衫定係犯人衫?

你負責洗醫院病人嘅衫?

洗衣期應該係乜衫都要洗

仲有咩衫?人手洗?

洗衣期有洗/乾衣機,
老鬼我唔知, 𡃁仔就全個監房嘅衫都要洗
包括老職, 犯, 最難頂係醫院衫

其實真係仲有好多好多

你講15樓仲要講到明15樓係咩

唔係我嚟
cat a係8碌-老終
師兄你錯了

詳情請睇立法會呢份文件

出處:

我岩岩出返黎炸喎

屌 睇到好sad

仲有一出冊個程車, 會暈車浪
因為幾年無搭過車 勁唔慣
用左三個月去克服呢樣野

我果時個心淨係諗屋企人
所以無諗呢d野
仲記得巴打講洗手盤炒飯

係我呀

係呀,不過因為我唔食煙,大把煙,我係比煙人炒的.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞