agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
我中學有個老友19歲呃左人二千萬入去坐 實坐六碌,出到嚟住豪宅

個倉有一半人衰金融詐騙,出到嚟唔洗做幾爽

我同個葉建波個同案同倉
幾好人幾nice 我以前牛屎飛一個
係佢教我英文 而家都算講到下雞腸

好奇一問,朋友你係DD?
(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友
之前諗住出黎搞搞佢 點知條友2年幾前跳樓死左 雖然仲係好撚嬲 但都已成過去

另外可以同你講,DD一定有25仔,因為做25仔可以減刑減一半,唔隊你既都對唔住老豆老母啦~
(朋友差佬文,做左10幾年差佬,賣左10幾年白粉,根本連15樓(毒品調查科)成班都係賣緊白粉,所以佢好清楚呢一行既野,100%有25仔!)

咩叫DD

dangerous drug,危險藥物,即係毒品

真係好想知你衰咩
見你講嘢有文有路都唔似係啲MK

我真係唔係MK,唔鍾意MK(佢地有女食,我無

巴打你依家返咩工?(唔想俾人知可以唔答,當傾計)
同埋出到嚟難唔難搵工?

我而家係一間美國network security公司既Cyber Security Engineer,同埋大陸一間上市公司既Technical Director,唔係返工,日日係屋企打飛機,所有工作都係用電腦Remote做。美國老闆黎香港/大陸時,要陪佢出去應酬。

大陸上市公司個老闆,工作就係陪佢去同大陸佬食飯,同中央軍委既人食飯(因為佢老豆都係軍人出生),總之大陸就99%食飯,1%先係做野.

出到黎時咩都肯做,係東莞開過老虎機場比公安封左;
幫人攪返走私車出黎時,大拿拿2000萬生意,埋門一腳個東莞Benz佬忽然之間話唔要批車,佢話查到批車係太子黨走私上黎的,佢唔敢要,怕要左無命使;幫過鬍鬚勇條靚阿『十哥』攪返佢個客既走私日本奶粉出黎,點知佢個客固意隱瞞唔講,原來入面仲有批走私車,攪到深圳個海關關長唔再信我地,呢單野又斷左.

最後輪落到去學腳底按摩,準備學完之後去做,係學緊既中途都有見工,然後忽然有間IT公司請左我,我就入去做,超級辛苦,但我超級勤力,學到好多野,6年後比人高薪拉走左,然後越來越好.
我中學有個老友19歲呃左人二千萬入去坐 實坐六碌,出到嚟住豪宅

CatA堆鬼佬,四四正正果堆
第一日入去係咪要通櫃桶?

會唔會戴手套同搽ky?女人洗唔洗通櫃桶?

問:會唔會戴手套同搽ky?
答:會

問:女人洗唔洗通櫃桶?
答:會,不過如果係處女,唔會插閪

其實照xray咪得 點解要咁慘

個時無呢部機,而已用手指只需2-3秒,用機太花時間,每日幾百人出出入入監獄,用機根本做唔切.
會唔會有護膚品供應
比你揀 會想單獨坐定係一大班人坐?

一定係大倉, 無咁悶
鎖過個半月68B, 單人倉真係好易痴線的
第一日入去係咪要通櫃桶?

會唔會戴手套同搽ky?女人洗唔洗通櫃桶?

問:會唔會戴手套同搽ky?
答:會

問:女人洗唔洗通櫃桶?
答:會,不過如果係處女,唔會插閪

問 : deny18 犯罪前係咩學歷 ?

中學只讀到中一,然後所有野都係自學,英文自學,電腦自學,做人自學...

當然唔係自己鑲 會有所謂既老師父幫
一個落刀 一個偷皮 最少都2個

好奇一問,朋友你係DD?
(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友
之前諗住出黎搞搞佢 點知條友2年幾前跳樓死左 雖然仲係好撚嬲 但都已成過去

另外可以同你講,DD一定有25仔,因為做25仔可以減刑減一半,唔隊你既都對唔住老豆老母啦~
(朋友差佬文,做左10幾年差佬,賣左10幾年白粉,根本連15樓(毒品調查科)成班都係賣緊白粉,所以佢好清楚呢一行既野,100%有25仔!)

咩叫DD

真係好想知你衰咩

佢地掃番黎d貨點散法?

唔知呀,都係賣返比毒犯架啦
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉
我仲係分唔清勞教同yp

勞教中心,以前叫勞役中心,係不停咁勞役你,操你,日日打到你仆街,等你生不如死,希望你出到去後會因為怕左,改過自身.

YP=少年監獄,無左勞役,只係坐監,都要打,不過打少D

咁嘅話入得勞教除非過25歲,唔係就冇得轉倉

未成年既野我真係唔識呢,留比其他巴打答.
會唔會有護膚品供應

會呀,有隻藍色簿身鐵盒既Cream,唔識串,叫咩Oliver
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

打交, 係洗衣期塞撚左對方成個人入洗衣籃
諗返起都好笑
入面有冇得上連登

你就想!

我同個葉建波個同案同倉
幾好人幾nice 我以前牛屎飛一個
係佢教我英文 而家都算講到下雞腸

I go to school by bus
會唔會有護膚品供應

會呀,有隻藍色簿身鐵盒既Cream,唔識串,叫咩Oliver

Nivea, 珍品嚟...好撚貴, 用完個鐵盒洗乾淨好好用
𡃁仔監房無煙食, 殺蜢靠哂佢

咩叫DD

真係好想知你衰咩

我真係唔係MK,唔鍾意MK(佢地有女食,我無

巴打你依家返咩工?(唔想俾人知可以唔答,當傾計)
同埋出到嚟難唔難搵工?

我而家係一間美國network security公司既Cyber Security Engineer,同埋大陸一間上市公司既Technical Director,唔係返工,日日係屋企打飛機,所有工作都係用電腦Remote做。美國老闆黎香港/大陸時,要陪佢出去應酬。

大陸上市公司個老闆,工作就係陪佢去同大陸佬食飯,同中央軍委既人食飯(因為佢老豆都係軍人出生),總之大陸就99%食飯,1%先係做野.

出到黎時咩都肯做,係東莞開過老虎機場比公安封左;
幫人攪返走私車出黎時,大拿拿2000萬生意,埋門一腳個東莞Benz佬忽然之間話唔要批車,佢話查到批車係太子黨走私上黎的,佢唔敢要,怕要左無命使;幫過鬍鬚勇條靚阿『十哥』攪返佢個客既走私日本奶粉出黎,點知佢個客固意隱瞞唔講,原來入面仲有批走私車,攪到深圳個海關關長唔再信我地,呢單野又斷左.

最後輪落到去學腳底按摩,準備學完之後去做,係學緊既中途都有見工,然後忽然有間IT公司請左我,我就入去做,超級辛苦,但我超級勤力,學到好多野,6年後比人高薪拉走左,然後越來越好.

問 : deny18 犯罪前係咩學歷 ?

中學只讀到中一,然後所有野都係自學,英文自學,電腦自學,做人自學...

啲英文學咗幾耐?
會唔會有護膚品供應

Nivea, 珍品嚟...好撚貴, 用完個鐵盒洗乾淨好好用
𡃁仔監房無煙食, 殺蜢靠哂佢

殺蜢?
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

諗返起都好笑

y仔?

唔太貪千幾二千萬多數判十年以下,正常一個人好難十年時間搵成千萬翻嚟

呢班好撚精架
宗教班有崇拜彌撒有聖餐有酒飲
就個個話自己係教徒
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

我釘過3個月,1個月係水記,2個月係水記出黎前,要過一過冷河,唔比我立即落返大彭.

釘倉我頂得住,1日困23個鐘係房,1個鐘行街.
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

諗返起都好笑

y仔?

TC仔

唔太貪千幾二千萬多數判十年以下,正常一個人好難十年時間搵成千萬翻嚟

呢班好撚精架
宗教班有崇拜彌撒有聖餐有酒飲
就個個話自己係教徒

笑咗
想像到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞