agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
係咪真係會鑲珠

問:係咪真係會鑲珠
答:係!物料係快指,整斷佢後,係地下慢慢磨,磨成一粒珠.然後用『界仔』(即係用電芯,用力掉落地下,整到佢變型,將個外皮個片金屬撕落黎,然後係地下將佢磨簿,磨到鋒利,成為一把小刀)將條J界開,將粒珠放入去.但因為唔乾淨,見過有人條J發炎,腫到成個拳頭咁大

快指 我果3粒就係1粒洗手液 2粒廚房打出黎既 玻璃再叫木工拎沙紙磨
快指真係聽都未聽個

整黎做咩?

因為得鳩閒(人蠢無藥醫),每個人追求既野唔同既又....

自己鑲落自己條J度??似刑罰多啲喎……

當然唔係自己鑲 會有所謂既老師父幫
一個落刀 一個偷皮 最少都2個

好奇一問,朋友你係DD?
(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友
之前諗住出黎搞搞佢 點知條友2年幾前跳樓死左 雖然仲係好撚嬲 但都已成過去
入面有無得睇馬
係咪真係會鑲珠

答:係!物料係快指,整斷佢後,係地下慢慢磨,磨成一粒珠.然後用『界仔』(即係用電芯,用力掉落地下,整到佢變型,將個外皮個片金屬撕落黎,然後係地下將佢磨簿,磨到鋒利,成為一把小刀)將條J界開,將粒珠放入去.但因為唔乾淨,見過有人條J發炎,腫到成個拳頭咁大

快指 我果3粒就係1粒洗手液 2粒廚房打出黎既 玻璃再叫木工拎沙紙磨
快指真係聽都未聽個

整黎做咩?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友
之前諗住出黎搞搞佢 點知條友2年幾前跳樓死左 雖然仲係好撚嬲 但都已成過去

慢慢長大,要學會放下了。慢慢你會發覺,呢個世界最重要既野,係你既屋企人,同將來你既老婆仔女,為左佢地你要放棄一切,做個盡責既好男人.
入面除咗屌屎忽,係咪冇得解決生理需求?
係咪真係會鑲珠

快指真係聽都未聽個

整黎做咩?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

另外可以同你講,DD一定有25仔,因為做25仔可以減刑減一半,唔隊你既都對唔住老豆老母啦~
(朋友差佬文,做左10幾年差佬,賣左10幾年白粉,根本連15樓(毒品調查科)成班都係賣緊白粉,所以佢好清楚呢一行既野,100%有25仔!)
入面有無得睇馬

報紙馬經會抽起(不過總會有人有計拿到)
入面除咗屌屎忽,係咪冇得解決生理需求?

自己打飛機,用賿袋整『肥妹仔』(飛機杯).
AgentCC巴打覺得犯人錯完監係咪真係會改過?

呢D係睇人啦,會改既就會改,但亦好多人死性不改!
cat a係8碌-老終
另外一定要21歲先可以過老鬼監房
師兄你錯了

利申 入過去幾次 以前做個單位老總 checker

問:cat a係8碌-老終
答:對不起,你錯了!
法律既野就要讀法律,唔好聽人講!
詳情請睇立法會呢份文件

『一般而言,一名被判監禁十二年以上的囚犯會先被編為甲類囚犯,此類囚犯須在高度設防院所服刑。』

出處:
http://www.info.gov.hk/gia/general/200103/07/0307207.htm

問:另外一定要21歲先可以過老鬼監房
答:我係老鬼監房識個剛剛由YP過界過黎既犯,佢當時先19歲

問:師兄你錯了
答:我無錯

我岩岩出返黎炸喎
我09-16 我石壁過界 我諗我應該清楚d

呀,你2009年至2016年,呢8年,係堅把?
如果咁計,即係你流把係12年,分Cat係計流把的,唔係計堅把的.

By the way, 你都捱得辛苦,唔好返轉頭啦,有案底其實無咩野,只要努力一樣都可以過得好好,真係真係唔好再返轉頭,以前既野當無發生過,唔好再諗了.

經歷過都好多 我7碌半堅
諗返無左好多重要既光陰都好on9
而家正正經經返下工 間中幫下屋企人手都幾好 出冊果日屋企人拎部iphone比我玩 我都on99唔知點用

20-21未轉老鬼監房個年係咪好難捱?同埋係咪真係日日俾人打?

唔難捱 因為有分別 我呢d未判既 又識入面d犯 入到去唔鳩撚屎屎 都唔會有人搞你
但如果你係比個官判係拎報告既 咁你就仆街了 首先入到去要產光頭(3mm) 跟住日操夜操 操果時錯小小都打到仆街 食燈d燈皮唔可以斷 老職心情唔靚就有好多野罰 咩落雞翼呀 快車 炒芥蘭 等等既體罰 呢d都唔算得人驚
拎完份報告如果收你既你仲仆街 由其沙咀 我有朋友係沙咀死既 以我記憶係03年既事 報紙都有賣

快指真係聽都未聽個

整黎做咩?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

咩叫dd
AgentCC巴打覺得犯人錯完監係咪真係會改過?

呢D係睇人啦,會改既就會改,但亦好多人死性不改!

所以有分白手黑手

快指真係聽都未聽個

整黎做咩?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

咩叫dd

販毒

整黎做咩?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

另外可以同你講,DD一定有25仔,因為做25仔可以減刑減一半,唔隊你既都對唔住老豆老母啦~
(朋友差佬文,做左10幾年差佬,賣左10幾年白粉,根本連15樓(毒品調查科)成班都係賣緊白粉,所以佢好清楚呢一行既野,100%有25仔!)

咩叫DD
入面識唔識到朋友?
出到黎仲會唔會聯絡?
會唔會唔想再提以前既事
cat a係8碌-老終
師兄你錯了

詳情請睇立法會呢份文件

『一般而言,一名被判監禁十二年以上的囚犯會先被編為甲類囚犯,此類囚犯須在高度設防院所服刑。』

出處:
http://www.info.gov.hk/gia/general/200103/07/0307207.htm

我岩岩出返黎炸喎

如果咁計,即係你流把係12年,分Cat係計流把的,唔係計堅把的.

By the way, 你都捱得辛苦,唔好返轉頭啦,有案底其實無咩野,只要努力一樣都可以過得好好,真係真係唔好再返轉頭,以前既野當無發生過,唔好再諗了.

而家正正經經返下工 間中幫下屋企人手都幾好 出冊果日屋企人拎部iphone比我玩 我都on99唔知點用

20-21未轉老鬼監房個年係咪好難捱?同埋係咪真係日日俾人打?

唔難捱 因為有分別 我呢d未判既 又識入面d犯 入到去唔鳩撚屎屎 都唔會有人搞你
但如果你係比個官判係拎報告既 咁你就仆街了 首先入到去要產光頭(3mm) 跟住日操夜操 操果時錯小小都打到仆街 食燈d燈皮唔可以斷 老職心情唔靚就有好多野罰 咩落雞翼呀 快車 炒芥蘭 等等既體罰 呢d都唔算得人驚
拎完份報告如果收你既你仲仆街 由其沙咀 我有朋友係沙咀死既 以我記憶係03年既事 報紙都有賣

03年沙咀死個個,好似係我朋友既朋友,是咪比人掉落街(逃獄)死的?

快指真係聽都未聽個

整黎做咩?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

咩叫dd

dangerous drug,危險藥物,即係毒品

整黎做咩?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

咩叫DD

cat a係8碌-老終
師兄你錯了

詳情請睇立法會呢份文件

出處:

我岩岩出返黎炸喎

呢樣真係好撚on9 明明未判都要守埋啲戇鳩規距
利申:08年尾大仔court仔, 上完尾二次court無啦啦扔左我去細仔, 之後TCR, 可能見過你
第一日入去係咪要通櫃桶?
入面識唔識到朋友?
出到黎仲會唔會聯絡?
會唔會唔想再提以前既事

問:入面識唔識到朋友?
答:識到

問:出到黎仲會唔會聯絡?
答:真係做到朋友既會

問:會唔會唔想再提以前既事
答:會,成日提

快指真係聽都未聽個

整黎做咩?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

咩叫dd

仲以為係解drug dealer
第一日入去係咪要通櫃桶?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

咩叫DD

真係好想知你衰咩
見你講嘢有文有路都唔似係啲MK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞