agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
有無見過有人逃獄

見就無見過,但係小欖到聽過,因為有個位,因為角度問題,睇落去係只要跳出去,一直行就會去到大街的,有人真係ON99走去試,點知一直行原來係個外圍鐵絲網加高石牆

點解比人掉去小欖既

心理野,精神科野,自殺,扮自殺,都可以去,你估下

心理? 過去要飛針喎
見個有人飛完返黎真係呆幾日

精神科先要姐,心理唔使既.

果面如果無比人飛果班聽講好忙
廚房洗衣幾樣野一齊搞

咁攪會唔會煮咗啲叉燒飯出來, 好得人驚

我做過石壁老鬼既叉燒期,執過2次電話,打返出去比朋友,班朋友聽到我嚇左一跳!

老職衫定係犯人衫?
唉有時講下分享下入面d秘聞或者生活咪幾好囉
成9日係要宣傳你個死人咸網
咩叫 黑手?

第一次衰叫白手
第2次打後衰都叫黑手

咁個分別係咪只在於無得參加 罪犯自新計劃

案底一世?

《罪犯自新條例》第2(1)條,被定罪的人士,如果被判處不超過3個月的監禁(不論是即時執行或暫緩執行)或不超過1萬元罰款,並且是首次在香港被定罪,只要他/她3年內在香港沒有再被定罪,其定罪便會被視為「已喪失時效」。《罪犯自新條例》中有關「已喪失時效的定罪」之規定,可應用的範圍十分有限。該條例只適用於以往從未曾被定罪的人,而且其目前定罪的判刑,必須是不超過3個月監禁或不超過罰款1萬元,而他/她必須於被定罪後3年內沒有再被定罪。
仲記得巴打講洗手盤炒飯

係我呀
有無見過有人逃獄

見就無見過,但係小欖到聽過,因為有個位,因為角度問題,睇落去係只要跳出去,一直行就會去到大街的,有人真係ON99走去試,點知一直行原來係個外圍鐵絲網加高石牆

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

廚房洗衣幾樣野一齊搞

咁我又無wor,最後去左做Pan廚,因為小欖既野食係由外邊比錢請廚師黎煮,超級好食,我做Pan廚就食得再好D。而其中一個廚師就剛剛學人玩電腦,成日問我電腦野,問完第2日就私人整D好野比我食,
我由未坐之前180磅
赤柱坐到137磅
小欖食好野食到170磅出册!

幾多年前 呢樣我都未聽個

12年前
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

廚房洗衣幾樣野一齊搞

唔好意思 係朝早廚房 食晏洗衣 再落返廚房

我有個朋友執個個金屬十字格 過機即響
男女監房大唔大分別?
通常女人會多事啲架嘛
同埋你地係咪唔會見到女犯人

我地男人點入到去女人監房見識呢...

出返黎之後第一次上到咸網有咩感覺
想問下agentCC大哥知唔知用wordpress寫網可點樣用到你deny18播片個player,同埋你d片係直接upload去自己網站server到定係external網到embed返黎
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

廚房洗衣幾樣野一齊搞

咁有無得食哂兩個期數嘅糧?

呢樣無問
聽講沖涼會限時 過鐘會cut 你水/唔比你著衫
係咪真?

未成年既監房會都唔出奇,日日比人玩架啦.
老鬼監房唔會

咁老鬼監房可以無限沖?

咁又唔會,正常時間囉,唔會太長,唔會太短.

其實有D黑暗面關於差佬或者老職好想講.
不過唔敢講, 你知不誠實使用電腦而家用得幾濫架啦
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

廚房洗衣幾樣野一齊搞

我做過石壁老鬼既叉燒期,執過2次電話,打返出去比朋友,班朋友聽到我嚇左一跳!

老職衫定係犯人衫?

係醫院衫同床單,所以會有人出院時,個電話放左係衫袋,換衫時唔記得拿返,然後送左入黎.

你係唔係講緊呢個?

18deny.com

哈哈!
男女監房大唔大分別?
通常女人會多事啲架嘛

之前有個羅湖女監既筆友
佢話果面好多事非 亦都好多tb
佢地亦都會同你寫下d露骨既信

其實有D黑暗面關於差佬或者老職好想講.
不過唔敢講, 你知不誠實使用電腦而家用得幾濫架啦

你咁講一講 搞到好想知
男女監房大唔大分別?
通常女人會多事啲架嘛

我試過有兩次係𡃁仔壁屋見過女犯人
不過唔講得點解, 講咗會自爆
有無見過有人逃獄

點解比人掉去小欖既

心理? 過去要飛針喎

廚房洗衣幾樣野一齊搞

我有個朋友執個個金屬十字格 過機即響

咩叫 黑手?

第一次衰叫白手
第2次打後衰都叫黑手

咁個分別係咪只在於無得參加 罪犯自新計劃

案底一世?

其實徐左入個勞改之外 其他既案底都係跟一世

咁黑白手有咩分別?

黑手會去黑手監房,唔會同白手放埋一齊.

話說巴打你個咸網一個月有幾錢收入

你咁樣等同於,叫我認左D白粉係我?
有冇人係入面意外死過
唔係人為

係入面好難有意外呢...

唔係既 癌症走既都識2個
人真係好化學 仲要呢d地方走

出返黎之後第一次上到咸網有咩感覺

梗係打返個靚J先啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞