agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike

快指 我果3粒就係1粒洗手液 2粒廚房打出黎既 玻璃再叫木工拎沙紙磨
快指真係聽都未聽個

整黎做咩?

因為得鳩閒(人蠢無藥醫),每個人追求既野唔同既又....

自己鑲落自己條J度??似刑罰多啲喎……

當然唔係自己鑲 會有所謂既老師父幫
一個落刀 一個偷皮 最少都2個

好奇一問,朋友你係DD?
(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友
之前諗住出黎搞搞佢 點知條友2年幾前跳樓死左 雖然仲係好撚嬲 但都已成過去

咩叫dd

dangerous drug,危險藥物,即係毒品

仲以為係解drug dealer

全名係 trafficking in a dangerous drug
第一日入去係咪要通櫃桶?

會唔會戴手套同搽ky?女人洗唔洗通櫃桶?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友
之前諗住出黎搞搞佢 點知條友2年幾前跳樓死左 雖然仲係好撚嬲 但都已成過去

另外可以同你講,DD一定有25仔,因為做25仔可以減刑減一半,唔隊你既都對唔住老豆老母啦~
(朋友差佬文,做左10幾年差佬,賣左10幾年白粉,根本連15樓(毒品調查科)成班都係賣緊白粉,所以佢好清楚呢一行既野,100%有25仔!)

咩叫DD

真係好想知你衰咩
見你講嘢有文有路都唔似係啲MK

我真係唔係MK,唔鍾意MK(佢地有女食,我無
cat a係8碌-老終
另外一定要21歲先可以過老鬼監房
師兄你錯了

利申 入過去幾次 以前做個單位老總 checker

問:cat a係8碌-老終
答:對不起,你錯了!
法律既野就要讀法律,唔好聽人講!
詳情請睇立法會呢份文件

『一般而言,一名被判監禁十二年以上的囚犯會先被編為甲類囚犯,此類囚犯須在高度設防院所服刑。』

出處:
http://www.info.gov.hk/gia/general/200103/07/0307207.htm

問:另外一定要21歲先可以過老鬼監房
答:我係老鬼監房識個剛剛由YP過界過黎既犯,佢當時先19歲

問:師兄你錯了
答:我無錯

我岩岩出返黎炸喎
我09-16 我石壁過界 我諗我應該清楚d

呀,你2009年至2016年,呢8年,係堅把?
如果咁計,即係你流把係12年,分Cat係計流把的,唔係計堅把的.

By the way, 你都捱得辛苦,唔好返轉頭啦,有案底其實無咩野,只要努力一樣都可以過得好好,真係真係唔好再返轉頭,以前既野當無發生過,唔好再諗了.

經歷過都好多 我7碌半堅
諗返無左好多重要既光陰都好on9
而家正正經經返下工 間中幫下屋企人手都幾好 出冊果日屋企人拎部iphone比我玩 我都on99唔知點用

20-21未轉老鬼監房個年係咪好難捱?同埋係咪真係日日俾人打?

唔難捱 因為有分別 我呢d未判既 又識入面d犯 入到去唔鳩撚屎屎 都唔會有人搞你
但如果你係比個官判係拎報告既 咁你就仆街了 首先入到去要產光頭(3mm) 跟住日操夜操 操果時錯小小都打到仆街 食燈d燈皮唔可以斷 老職心情唔靚就有好多野罰 咩落雞翼呀 快車 炒芥蘭 等等既體罰 呢d都唔算得人驚
拎完份報告如果收你既你仲仆街 由其沙咀 我有朋友係沙咀死既 以我記憶係03年既事 報紙都有賣

03年沙咀死個個,好似係我朋友既朋友,是咪比人掉落街(逃獄)死的?

佢本身飲咳水食冰 死前幾日佢屋企人探佢
話好辛苦 頂唔順 癮起操唔到比人打
周身瘀 喊哂口叫屋企人救佢 唔救佢就自殺
之後既事就唔知 跟住就話佢跳樓死左
我06都入個去拎老感報告 有黑手同我講串仔真係跳樓死

快指 我果3粒就係1粒洗手液 2粒廚房打出黎既 玻璃再叫木工拎沙紙磨
快指真係聽都未聽個

整黎做咩?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

咩叫dd

補充: 細分possession dd(藏有)同 trafficking dd(販運)
販運比藏有判得重

問:會唔會戴手套同搽ky?
答:會

問:女人洗唔洗通櫃桶?
答:會,不過如果係處女,唔會插閪
cat a係8碌-老終
師兄你錯了

詳情請睇立法會呢份文件

『一般而言,一名被判監禁十二年以上的囚犯會先被編為甲類囚犯,此類囚犯須在高度設防院所服刑。』

出處:
http://www.info.gov.hk/gia/general/200103/07/0307207.htm

我岩岩出返黎炸喎

如果咁計,即係你流把係12年,分Cat係計流把的,唔係計堅把的.

By the way, 你都捱得辛苦,唔好返轉頭啦,有案底其實無咩野,只要努力一樣都可以過得好好,真係真係唔好再返轉頭,以前既野當無發生過,唔好再諗了.

而家正正經經返下工 間中幫下屋企人手都幾好 出冊果日屋企人拎部iphone比我玩 我都on99唔知點用

20-21未轉老鬼監房個年係咪好難捱?同埋係咪真係日日俾人打?

唔難捱 因為有分別 我呢d未判既 又識入面d犯 入到去唔鳩撚屎屎 都唔會有人搞你
但如果你係比個官判係拎報告既 咁你就仆街了 首先入到去要產光頭(3mm) 跟住日操夜操 操果時錯小小都打到仆街 食燈d燈皮唔可以斷 老職心情唔靚就有好多野罰 咩落雞翼呀 快車 炒芥蘭 等等既體罰 呢d都唔算得人驚
拎完份報告如果收你既你仲仆街 由其沙咀 我有朋友係沙咀死既 以我記憶係03年既事 報紙都有賣

03年沙咀死個個,好似係我朋友既朋友,是咪比人掉落街(逃獄)死的?

佢本身飲咳水食冰 死前幾日佢屋企人探佢
話好辛苦 頂唔順 癮起操唔到比人打
周身瘀 喊哂口叫屋企人救佢 唔救佢就自殺
之後既事就唔知 跟住就話佢跳樓死左
我06都入個去拎老感報告 有黑手同我講串仔真係跳樓死

唔...咁佢都講過想自殺,咁係都唔出奇.

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

另外可以同你講,DD一定有25仔,因為做25仔可以減刑減一半,唔隊你既都對唔住老豆老母啦~
(朋友差佬文,做左10幾年差佬,賣左10幾年白粉,根本連15樓(毒品調查科)成班都係賣緊白粉,所以佢好清楚呢一行既野,100%有25仔!)

咩叫DD

真係好想知你衰咩

我真係唔係MK,唔鍾意MK(佢地有女食,我無

巴打你依家返咩工?(唔想俾人知可以唔答,當傾計)
同埋出到嚟難唔難搵工?

問:會唔會戴手套同搽ky?
答:會

問:女人洗唔洗通櫃桶?
答:會,不過如果係處女,唔會插閪

其實照xray咪得 點解要咁慘

快指真係聽都未聽個

整黎做咩?

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

咩叫dd

補充: 細分possession dd(藏有)同 trafficking dd(販運)
販運比藏有判得重

Yes, 原本想搵返D例貼出黎,但答左成晚,好累
cat a係8碌-老終
師兄你錯了

詳情請睇立法會呢份文件

出處:

我岩岩出返黎炸喎

呢樣真係好撚on9 明明未判都要守埋啲戇鳩規距
利申:08年尾大仔court仔, 上完尾二次court無啦啦扔左我去細仔, 之後TCR, 可能見過你

大仔court仔?老荔?之後返壁仔拎ya報告?
如果係咁你都幾撚慘
問 : deny18 犯罪前係咩學歷 ?
我仲係分唔清勞教同yp

勞教中心,以前叫勞役中心,係不停咁勞役你,操你,日日打到你仆街,等你生不如死,希望你出到去後會因為怕左,改過自身.

YP=少年監獄,無左勞役,只係坐監,都要打,不過打少D

(唔想答都唔緊要)

係 果時諗到邊個隊友

咩叫DD

真係好想知你衰咩

佢地掃番黎d貨點散法?
cat a係8碌-老終
師兄你錯了

詳情請睇立法會呢份文件

出處:

我岩岩出返黎炸喎

呢樣真係好撚on9 明明未判都要守埋啲戇鳩規距
利申:08年尾大仔court仔, 上完尾二次court無啦啦扔左我去細仔, 之後TCR, 可能見過你

大仔court仔?老荔?之後返壁仔拎ya報告?
如果係咁你都幾撚慘

Sorry...記錯...Court仔個陣全程細仔...左晝定右晝就真係唔記得了...之後TCR
拍左TC, 係TC比人扔來扔去...大仔>細仔>又去返大仔
會唔會有護膚品供應
比你揀 會想單獨坐定係一大班人坐?
我仲係分唔清勞教同yp

勞教有分3種 tc dc rc
tc邢期長 良好表現1碌2隻走最快 最長3碌
dc 沙咀 最快3隻
rc 更新中心 最快半年 再要住風力樓
yp就係個官認為你無得救 又或者邢期長個3碌就直接泊監房
響𨋢口撞過佢幾次排隊飛髮
有時又見佢去宗教班
入面有冇得上連登
我仲係分唔清勞教同yp

勞教中心,以前叫勞役中心,係不停咁勞役你,操你,日日打到你仆街,等你生不如死,希望你出到去後會因為怕左,改過自身.

YP=少年監獄,無左勞役,只係坐監,都要打,不過打少D

咁嘅話入得勞教除非過25歲,唔係就冇得轉倉

24歲前入去拎報告而份報告收你既 你都要受到尾 無話分轉唔轉倉
會唔會有護膚品供應
比你揀 會想單獨坐定係一大班人坐?

大棚倉好d 訓細倉如果隔離有人扯鼻行你都唔知點叫醒佢
仲有有大棚倉真係好好多 起碼多野玩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞