agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
會唔會有護膚品供應
比你揀 會想單獨坐定係一大班人坐?

會呀,有隻藍色簿身鐵盒既Cream,唔識串,叫咩Oliver

Nivea, 珍品嚟...好撚貴, 用完個鐵盒洗乾淨好好用
𡃁仔監房無煙食, 殺蜢靠哂佢

殺蜢?

細仔無煙仔
殺猛姐係執d老職食淨既煙頭
會唔會有護膚品供應

會呀,有隻藍色簿身鐵盒既Cream,唔識串,叫咩Oliver

係呀係呀,仲有隻護髮素,$10一支,好好用,我出黎後只見過一次,之後都買唔返了!早知當初買多幾支帶出黎!
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶
鎖過個半月68B, 單人倉真係好易痴線的

衰咩釘倉

打交, 係洗衣期塞撚左對方成個人入洗衣籃
諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下
會唔會有護膚品供應

殺蜢?

執D職員嘅煙頭, 自己搵紙百鳥歸巢卷返來食
𡃁仔監房連火機都無, 卷完要自己用電池生火點煙
問 : deny18 犯罪前係咩學歷 ?

中學只讀到中一,然後所有野都係自學,英文自學,電腦自學,做人自學...

啲英文學咗幾耐?

無話專登咁學,本身對英文都有興趣,平時見到咩英文唔識,都查字典。
慢慢學多D生字,睇劉家傑既教英文,總之對英文有興趣,你就會主動去學,
好似屌闣咁,你唔使人迫你去學的.
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

DD..........
出番黎係咪覺得個世界變左好多
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

泊唔到落大洲咩
Agentcc 巴打
你大約幾多歲? 唔洗講實數

40,係實數
會唔會有護膚品供應

係呀係呀,仲有隻護髮素,$10一支,好好用,我出黎後只見過一次,之後都買唔返了!早知當初買多幾支帶出黎!

去老荔附近D士多會唔會有?
會唔會有護膚品供應

漿水就有得入,護髮素就要係入面買的,無得入,所以應該無.
會唔會有護膚品供應

佢果隻應該係黃將
果隻無得入
cc兄係咪講糧單買果隻
會唔會有護膚品供應

要自己俾錢買架啲日用品?
我中學有個老友19歲呃左人二千萬入去坐 實坐六碌,出到嚟住豪宅

個倉有一半人衰金融詐騙,出到嚟唔洗做幾爽

我同個葉建波個同案同倉
幾好人幾nice 我以前牛屎飛一個
係佢教我英文 而家都算講到下雞腸

葉劍波?條友食左10億先判得過七碌

其實食咗啲錢
判咗之後唔洗嘔返出嚟既咩?
我中學有個老友19歲呃左人二千萬入去坐 實坐六碌,出到嚟住豪宅

個倉有一半人衰金融詐騙,出到嚟唔洗做幾爽

我同個葉建波個同案同倉
幾好人幾nice 我以前牛屎飛一個
係佢教我英文 而家都算講到下雞腸

葉劍波?條友食左10億先判得過七碌

好似仲要搞plan早2年出冊
答到好累...
會唔會有護膚品供應

一定係大倉, 無咁悶

衰咩釘倉

諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

泊唔到落大洲咩

一鏟可樂, 硬食Trafficking
擺柳又唔中左都拍唔到大洲
不過諗返起都好, TC三年洗底
而家做D小生意, 有底做唔到公司董事好麻煩
會唔會有護膚品供應

佢果隻應該係黃將
果隻無得入
cc兄係咪講糧單買果隻

係,次次用完頭髮好滑好順!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞