agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
其實香港唔俾囚犯同自己嘅伴侶發生性行為,咁其實點樣解決性慾?

打飛機

係廁所打會唔會比職員趕話搞得耐?
我以前住寄宿學校要解決性慾都好撚麻煩,基本上係寄宿學校同俾人軟禁無咩分別

放心,監房廁所係開放式的,你人都見到你係度打飛機

咁去邊度打

夜晚等人訓晒時,自己偷偷地打.

打完點清理?紙巾洗唔洗買?
咁監房咪成陣精味囉

有公用既紙巾,每日分得好少,質責又差,一般都係用屋企人入既Tempo
點解咁夜都唔訓
如果犯人屋企有紅白二事可唔可以申請出去一日

老鬼唔知, TC白事可以, 不過我無用到呢個權利, 好後悔, 係我一大憾事

Oh, 有親人過生... so sorry...

無辦法, 過左去, 經歷黎嘅, 正如比你同我揀多次都唔會犯事
只好從經歷學習, 睇下有咩得著向前看

係,以後做好自己就得.但我覺得你仲有D火,最好以後無論發生咩事,比D無謂人整到你好慶,都要忍,然後離開現場,唔好同人嘈,更唔好打人,衰仔就衰仔,柒就柒,唔好要有型,自己搵到錢,過得好就得.

而家無了, 我未到三字頭, 但我覺得自己比同齡睇得化
而呢段經歷令自已成長得好快......
其實香港唔俾囚犯同自己嘅伴侶發生性行為,咁其實點樣解決性慾?

打飛機

我以前住寄宿學校要解決性慾都好撚麻煩,基本上係寄宿學校同俾人軟禁無咩分別

咁去邊度打

有無突然之間去嚇條友
我地以前會無啦啦揼啲嘢落條友到

打飛機

咁去邊度打

有無突然之間去嚇條友

無呀,老鬼就梗係盡量唔好攪事,快D坐完快D出去搵真銀啦.
想問下agentCC大哥知唔知用wordpress寫網可點樣用到你deny18播片個player,同埋你d片係直接upload去自己網站server到定係external網到embed返黎

Wordpress既player係control panel左邊既plug-in度加的,加左就可以用唔同既player.

聽講之前 18deny.com 既片係用真金白銀租既Server,點知無啦啦多人識左,日日成800Mbps流量,頂到條bandwidth唔夠用,日日都窒到好慢,所以而家已經轉左唔用wordpress,亦都轉左用現時最新既技術,所以而家既片全部都係全高清 + multi bitrate,4種解像度任你選擇(例如係街用數據,可以用最低個隻,節省數據流量)

而家係由wordpress轉左用邊系統? 無睇錯既話你係用緊jw player? 洗唔洗比錢去買個player? 我整左個 wordpress網淨係識用個垃圾openload up片 想你指教下有咩出路可以令到d片又清又順
感謝晒你 大學雞身邊無人識唔知可以問到邊個

放心,呢樣野網上都無得學,要搵Programmer研究然後再訂制的,唔係現成有既野黎的.

咁咪要一世用死個垃圾openload anyway 多謝你回答 都解開左我疑惑好耐既野。 其他睇post既巴打唔好意思offtopic左

呀,你wordpress係可以裝jwplayer plug-in,jwplayer只需要去佢個官網度登記,就可以拿到一條license key,就可以用到基本功能,只係唔support HLS既format,例如 .m3u8 同埋如果要做到Multi-Bitrate,就需要夾埋Wowza Streaming Server做,就咁免費既jwplayer普通牌好似唔得.

即刻研究下先 但會唔會好貴驚比唔起錢

打交, 係洗衣期塞撚左對方成個人入洗衣籃
諗返起都好笑

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

DD..........

泊唔到落大洲咩

一鏟可樂, 硬食Trafficking
擺柳又唔中左都拍唔到大洲
不過諗返起都好, TC三年洗底
而家做D小生意, 有底做唔到公司董事好麻煩

我朋友同你一樣份量佢坐左2年6個月

Possesion定係Trafficking?
我當年Trafficking量刑起點係5-8年, 之後好似加到去8-11年
想問下agentCC大哥知唔知用wordpress寫網可點樣用到你deny18播片個player,同埋你d片係直接upload去自己網站server到定係external網到embed返黎

Wordpress既player係control panel左邊既plug-in度加的,加左就可以用唔同既player.

聽講之前 18deny.com 既片係用真金白銀租既Server,點知無啦啦多人識左,日日成800Mbps流量,頂到條bandwidth唔夠用,日日都窒到好慢,所以而家已經轉左唔用wordpress,亦都轉左用現時最新既技術,所以而家既片全部都係全高清 + multi bitrate,4種解像度任你選擇(例如係街用數據,可以用最低個隻,節省數據流量)

而家係由wordpress轉左用邊系統? 無睇錯既話你係用緊jw player? 洗唔洗比錢去買個player? 我整左個 wordpress網淨係識用個垃圾openload up片 想你指教下有咩出路可以令到d片又清又順

放心,呢樣野網上都無得學,要搵Programmer研究然後再訂制的,唔係現成有既野黎的.

咁咪要一世用死個垃圾openload anyway 多謝你回答 都解開左我疑惑好耐既野。 其他睇post既巴打唔好意思offtopic左

呀,你wordpress係可以裝jwplayer plug-in,jwplayer只需要去佢個官網度登記,就可以拿到一條license key,就可以用到基本功能,只係唔support HLS既format,例如 .m3u8 同埋如果要做到Multi-Bitrate,就需要夾埋Wowza Streaming Server做,就咁免費既jwplayer普通牌好似唔得.

jwplayer唔使錢架,比錢版本係多D功能,例如support .m3u8 HLS format.
你去官網度自己用e-mail申請就會比條license key你的.

jwplayer唔使錢架,比錢版本係多D功能,例如support .m3u8 HLS format.
你去官網度自己用e-mail申請就會比條license key你的.

但係免費係咪得 10k video plays既 limit? 係佢個官網到見到,定係其實唔關事?
想問下鑲珠個位巴打
鑲左有咩感覺? 有冇得拆返出黎?

聽過外國都幾多人去鑲

有 而家得返一粒 咁當然都係搵返d熟手既搞

打飛機

咁去邊度打

有無突然之間去嚇條友

都啱嘅,感謝巴打做q&a

但係免費係咪得 10k video plays既 limit? 係佢個官網到見到,定係其實唔關事?

你將D片放係佢既Server上面,咁先會有Limit的,如果係放係自己Server唔會有的.

再唔係你唔介意既話,出黎搵個地方坐低飲下野,慢慢同你講解.

打飛機

咁去邊度打

有無突然之間去嚇條友

都啱嘅,感謝巴打做q&a

我仲係分唔清勞教同yp

勞教中心,以前叫勞役中心,係不停咁勞役你,操你,日日打到你仆街,等你生不如死,希望你出到去後會因為怕左,改過自身.

YP=少年監獄,無左勞役,只係坐監,都要打,不過打少D

咩人會入勞教 咩人會入YP?

睇個官覺得你有無得教,有既就判你入勞教比人勞役下,打下,等你怕左之後學乖;無得教既就直接入YP坐到出册.

聽你咁講 入YP咪好過入勞教?

係!

如果講好捱, YP係好過勞教
但如果為日後, 移民/做公司董事等因素, 我覺得勞教比較好
快啲訓啦 答得好詳細 解左唔少疑問
快啲訓啦 答得好詳細 解左唔少疑問

真係有D頂唔住,我都係訓先啦
其實今次肯答呢個你問我答既原因係,之前係舊登都有答,個時都有小小回響,但係連登有人問時,又唔想叫人去舊登睇,但呢度又無BOR,所以都想係度留返一份,等要睇既人黎連登睇,唔使去Load到2046都Load唔到既舊登度!

你將D片放係佢既Server上面,咁先會有Limit的,如果係放係自己Server唔會有的.

完全唔介意,有人可以講解到真係求之不得 只係黎緊個星期有一堆paper要交,可能要遲一排先得可以點樣pm你?

完全唔介意,有人可以講解到真係求之不得 只係黎緊個星期有一堆paper要交,可能要遲一排先得可以點樣pm你?

唔⋯⋯⋯寄whatsapp去jpagent@ymail.com度吧
呢個email平時要黎收廣告用的
男女監房大唔大分別?
通常女人會多事啲架嘛
同埋你地係咪唔會見到女犯人

之前有個羅湖女監既筆友
佢話果面好多事非 亦都好多tb
佢地亦都會同你寫下d露骨既信

幾浪漫 點樣可以坐監果陣都識到筆友?
可唔可以講多d女監情況 但d信唔係會比柳記睇過哂架咩d女仲講咸野
男女監房大唔大分別?
通常女人會多事啲架嘛
同埋你地係咪唔會見到女犯人

之前有個羅湖女監既筆友
佢話果面好多事非 亦都好多tb
佢地亦都會同你寫下d露骨既信

幾浪漫 點樣可以坐監果陣都識到筆友?
可唔可以講多d女監情況 但d信唔係會比柳記睇過哂架咩d女仲講咸野

寄去女監,是旦寫個Number.

會檢查,但寫咸野唔理你的
cat a係8碌-老終
另外一定要21歲先可以過老鬼監房
師兄你錯了

利申 入過去幾次 以前做個單位老總 checker

問:cat a係8碌-老終
答:對不起,你錯了!
法律既野就要讀法律,唔好聽人講!
詳情請睇立法會呢份文件

『一般而言,一名被判監禁十二年以上的囚犯會先被編為甲類囚犯,此類囚犯須在高度設防院所服刑。』

出處:
http://www.info.gov.hk/gia/general/200103/07/0307207.htm

問:另外一定要21歲先可以過老鬼監房
答:我係老鬼監房識個剛剛由YP過界過黎既犯,佢當時先19歲

問:師兄你錯了
答:我無錯

我岩岩出返黎炸喎
我09-16 我石壁過界 我諗我應該清楚d

呀,你2009年至2016年,呢8年,係堅把?
如果咁計,即係你流把係12年,分Cat係計流把的,唔係計堅把的.

By the way, 你都捱得辛苦,唔好返轉頭啦,有案底其實無咩野,只要努力一樣都可以過得好好,真係真係唔好再返轉頭,以前既野當無發生過,唔好再諗了.

經歷過都好多 我7碌半堅
諗返無左好多重要既光陰都好on9
而家正正經經返下工 間中幫下屋企人手都幾好 出冊果日屋企人拎部iphone比我玩 我都on99唔知點用

屌 睇到好sad

點解?

因為你係入面咁耐 出到黎成個世界唔同曬 諗落有啲sad姐

孫巴打可唔可以分享下重新適應生活既過程, 例如學用smartphone, 睇whatsapp, 用fb, ig
5月套同囚電影係咪講勞改?

係 我都好想睇下有幾寫實

等你睇完開post分享
AgentCC,老實有冇黃精成日拍既個D男監倉菊花強制事件???
AgentCC,老實有冇黃精成日拍既個D男監倉菊花強制事件???

無的,好人好姐無人攪你的。係同性戀既自然會走埋一齊

無的,好人好姐無人攪你的。係同性戀既自然會走埋一齊

ic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞