agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
再問
1. 有冇犯考AL?
2. 平均囚號係around幾多?

1)有啦,博士都有呀有個坐左15年,考左2個博士學位,就係用哥羅方迷姦自己職員個個,而家係大陸做生意。

2)我係2字頭,2XXXXX, 我出冊時去到3字頭,而家唔知去到幾多了
同埋假設問題:
如果我寫封外文信(非中英文), D保安點check信?
例如我寫封俄文信入去咁會點, 會唔會畀人當有咩違禁訊息而唔畀過?

如果收信人係俄佬,咁都ok既,唔係佢會覺得你有估怪,叫你黎問話。監房咩人都有,會嘗試搵下有無個個國家既人。我見d非洲人都係寫佢地非洲文,我估保安無咩認真點睇。
終於追到live,
睇晒之後覺得人生上左一課咁。

呢幾年我自己on99, 依家差緊銀行錢又做緊廢青, 一事無成連到女朋友都飛埋我,頭也不回個種。一路覺得好似前路已絕,睇完呢個post又覺得有翻少少衝勁和動力,多謝巴打!如果我遲下擺脫到困境一定會試下約你請你食餐飯!

有需要我可以請你食飯呀
你要知道,哭是沒有用的,一定要努力。
但努力既成果唔係1-2年會見到的,當你日日好努力時,但又見唔到成果,到2-3年後你就會係度諗,究竟我咁努力咁辛苦,為左咩呢?捱極都係咁既!?係呢個時候你千奇唔好放棄,因為可能捱多2年,就會好,一放棄就咩都無晒架啦。
總之努力係做人最基本既野,你為自己定既期限係一世,你一世都要努力!
劉德華有冇黎睇過你地?

無呀⋯⋯
坐監會唔會訓到個人霉左,日日比人困係監到幾個鐘頭,唔多唔少都會成日悶到訓教

係入面會,出返黎時好想發圍
追曬成個POST

想問下前女友知唔知你而家咁風光?

唔知佢知唔知呀(心梗係想佢知)

自分手後無再聯絡嗎?

上面講過見過一次,我仲問人借左3000比佢
再問
1. 有冇犯考AL?
2. 平均囚號係around幾多?

1)有啦,博士都有呀有個坐左15年,考左2個博士學位,就係用哥羅方迷姦自己職員個個,而家係大陸做生意。

2)我係2字頭,2XXXXX, 我出冊時去到3字頭,而家唔知去到幾多了

即係呢三十年左右有成三四十萬人新入冊

係架,香港坐監好易
坐監會唔會訓到個人霉左,日日比人困係監到幾個鐘頭,唔多唔少都會成日悶到訓教

係入面會,出返黎時好想發圍

姐係唔會訓到個人頹左?

係入面會頹,出到黎唔會
追曬成個POST

自分手後無再聯絡嗎?

原來過左果次就無再見過
好想知因為你霉而搵過個新, 但倒頭來見到你咁風光佢係咩感受

唔知呀,唔愛我既人,我唔想要。
監躉都有fansclub

又非禮又毒品又盛, 仲好意思講得咁口響
監躉都有fansclub

又非禮又毒品又盛, 仲好意思講得咁口響

坐過監就要歧視??!!!
追曬成個POST

自分手後無再聯絡嗎?

原來過左果次就無再見過

可能佢唔係唔愛你,但現實迫佢做呢個決定呢
有無試過同監房入面有人死左?點發現?
追曬成個POST

自分手後無再聯絡嗎?

原來過左果次就無再見過

可能吧,佢堅持唔到落去,所以我無怪過佢,佢無錯,錯的是我.
有無試過同監房入面有人死左?點發現?

通常係吊頸,夜晚每15分鐘就會有職員係你門口行過一次,咁樣就會見到.

自分手後無再聯絡嗎?

原來過左果次就無再見過

可能吧,佢堅持唔到落去,所以我無怪過佢,佢無錯,錯的是我.

如果佢而家番轉頭你會點?
你知唔知佢近況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞