agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
追完post 覺得衰翻十年八年揾成千萬先係大贏家
巴打有無見過啲差佬入冊,係咪會特別比人恰/優待呢?
柳記其實係咪好多都睇片做野,欺善怕惡???
巴打有無見過啲差佬入冊,係咪會特別比人恰/優待呢?

會安排去保護組,或東頭監獄,唔會混埋其他犯。

係,所以叫食屎狗

係,所以叫食屎狗

"香港柒在有ICAC!!!"
仲未訓
出番黎個陣有無啲咩覺得難適應?
lm
男女監房大唔大分別?
通常女人會多事啲架嘛
同埋你地係咪唔會見到女犯人

之前有個羅湖女監既筆友
佢話果面好多事非 亦都好多tb
佢地亦都會同你寫下d露骨既信

幾浪漫 點樣可以坐監果陣都識到筆友?
可唔可以講多d女監情況 但d信唔係會比柳記睇過哂架咩d女仲講咸野

寄去女監,是旦寫個Number.

會檢查,但寫咸野唔理你的

如果冇果個number 點算

封信彈返轉頭
好奇一問 有冇逃獄傳聞/成功失敗?
好奇一問 有冇逃獄傳聞/成功失敗?

上面講左,已經無體力再打了
咩料我 訓一教 多左400回覆
咁有冇掉番轉
就係因為入左去識到既人脈
對你出番黎既事業或其他野有好大幫助
咁有冇掉番轉

我估巴打最少會因為知自己有案底所以做野勤力過以前一百倍,最後生活其實變得好咗
我有個朋友認左罪等判,佢22歲,認左非禮通常會判去邊?
咩料我 訓一教 多左400回覆

因為比面你
咁有冇掉番轉

反而係個人成熟左有最大幫助
咁有冇掉番轉

我估巴打最少會因為知自己有案底所以做野勤力過以前一百倍,最後生活其實變得好咗

呢個都係原因
cc兄真係算係咁覆左成晚
cc兄真係算係咁覆左成晚

謝謝,一係唔做,一做要做到最好。(不過好辛苦,攪亂晒身理時鐘,而家想訓都訓唔到)
巴打可唔可以講下你夢見15樓發生咩事?
等我地幫你解夢
想知犯如果想翻案有咩程序?

上訴,如果係Court仔,可以係14日內申請Review,不過唔建議你咁做,因為有可能會由返同一個官再審多一次。所以可以係28日內去高院上訴庭申請上訴,我就是成功例子,減左8個月.

如果自己認左罪有無得上訴?
佢屋企無乜錢,果時申請法援,個律師又係咁叫佢認,又呃佢話最低可能只係判三個月,佢又無乜讀過書(讀完中一就做地盤)
巴打可唔可以講下你夢見15樓發生咩事?
等我地幫你解夢

好奇怪既夢,掃毒既人掃完既毒賣返比毒販,可能睇得戲太多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞