agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
判終生監禁都仲話有機會出到黎
無限醫院令係咪真係所講咁因為醫生唔想奶野100%出唔返黎?如果個人20 30幾歲就俾人判真係會坐足50 60年到死?定有例外?

真係唔放架啦,但見你差唔多死就會放,好多放出去1年內都死了
問:上次高登開Post個陣你話有好多專業人士入冊,醫生多數衰咩先會入冊咁嚴重?
答:

問:上次高登開Post個陣你話有好多專業人士入冊,醫生多數衰咩先會入冊咁嚴重?
答:個醫生騙左人錢,律師做假文件,有個騙莎莎個老闆條友,佢既身家都係騙返黎,佢係入面好串,持住自己有錢又聰明.佢首先安排佢老婆入去做莎莎老闆個秘書,莎莎個老闆係唔識英文的,讀書好少既人,就騙左佢簽左份3000萬既單,拿左佢3000萬.

但莎莎老細雖然讀書小又蠢,不過有錢,佢想整返佢,佢肯比錢自然有人做野.
搵到佢老婆係用假學歷入黎見工,就攪到佢老婆係香港坐監;而呢條友就係新加坡人,就想辦法攪佢去新加坡坐監,一來新台幣無咩人權,好難捱,二來要專登攪到佢地2公婆分開2地.而個條友就不停打官司打引渡法,想係香港坐,佢還押都還押超過一年半,呢樣野好少會發生的.

單野都好耐下,知唔知洪希汶最後判左幾多年?黃生又點

我都無再跟進落去了
巴打好勁 希望你唔好介意我咁講 你可以由人地眼中有底 冇乜前途去到依家月入多過好多同齡人真係好勁
記得舊登個post仲有個好有趣既seed圖華巴打唔知佢有冇過黎!!

黎左,前排開過長洲post

做咩改名呀?
巴打又為左覆post搞到咁夜訓?

唔係,11點訓,2點幾醒左麻,而家再訓過先
巴打又為左覆post搞到咁夜訓?

唔係,11點訓,2點幾醒左麻,而家再訓過先

屌,終於追到Live

CC到底平時訓幾多個鐘?
呢個時間都仲覆緊

因為我唔使返工,想訓就訓,一日分開2段時間訓
問:睇到巴打話有人入去坐監當度假,就諗起幾年前好興有人比較「挪威監獄」同香港細單位,話去挪威坐監仲爽皮,巴打點睇?
求其google左幾張圖

睇過呀,咁挪威真係天堂黎既。但坐監既意思係無自由,自由好緊要。例如有一日你半夜肚餓想煮個出前一丁,係外邊你可以立即落7仔買返屋企煮黎食,但坐監就唔得,只能捱餓到天光。即係係外邊既世界,你總會有假放,放假你想落樓下利下,食下雪條,去商場吹下冷氣⋯⋯⋯呢d都唔使點用錢,係你既自由,自由就係合法既野你有自由意志決定做定唔做。就算返工你都有自由射波。

上訴,如果係Court仔,可以係14日內申請Review,不過唔建議你咁做,因為有可能會由返同一個官再審多一次。所以可以係28日內去高院上訴庭申請上訴,我就是成功例子,減左8個月.

如果自己認左罪有無得上訴?
佢屋企無乜錢,果時申請法援,個律師又係咁叫佢認,又呃佢話最低可能只係判三個月,佢又無乜讀過書(讀完中一就做地盤)
,就認左,成件事係佢同女朋友分手後一個月,有晚佢地飲完酒,個女仔主動送我朋友返屋企,後來去到佢屋企仲一齊訓,我個朋友以為可以一齊返就開始攬同錫佢,個女仔都無反抗,之後我個朋友又摸佢,佢又無反抗無叫唔好,之後個女仔過左一星期話佢果陣唔係自願,但係驚佢打佢所以先唔反抗

自己送上門既臭雞

死臭閪 唔爭在叫你朋友打柒隻臭閪

條女可能想透過報警去搵返再以前既條仔, 所以就報警話果陣唔自願, 仲要係第1次落口供果陣無落到話同我個朋友拍過拖(因為佢前男友陪佢一齊落), 後期過左一排律師話因為我朋友部電話入面有哂證據證實佢地一個月之前拍過拖, 仲搞過野, 之後果條女可能知道我朋友可以拎返D WHATSAPP紀錄出黎, 所以自己去再落多一次口供 因為果陣唔想比前男友(即現時男友)知道有同過佢拍過拖先無落到......

其實我係識條女同埋佢以前條仔, 都算熟既, 不過就我覺得條女係因為想同返之前果條仔一齊先去報警, 所以我個朋友認罪後, 我都想提一提果條女既以前男友(即現時男友), 點知我提完佢, 佢仲講說話恐我同埋仲話交比律師處理話我講D 唔真實影響到佢同佢現任女友...姐係原告人....

其實我都驚驚地, 因為佢前男友有黑底(仲話想搞我同我屋企, 雖然無打到明話殺人放火, 但係我都唔知佢會做D乜騷擾我), 我唔知佢真唔知定假唔知佢之前條女同過我朋友拍拖, 但正常黎講, 如果佢真唔知先會嬲....

你千奇唔好同原告有任何聯絡,係妨礙司法公正架,要坐監架!

我無同原告有聯絡,但係同原告個現時男友有 雖然佢都唔想同我講野同block左我
判終生監禁都仲話有機會出到黎
無限醫院令係咪真係所講咁因為醫生唔想奶野100%出唔返黎?如果個人20 30幾歲就俾人判真係會坐足50 60年到死?定有例外?

真係唔放架啦,但見你差唔多死就會放,好多放出去1年內都死了

所以我覺得林過雲有得揀都唔想出返黎
佢入去果陣未有冷氣巴士, 可能連ATM都未用過
agentcc巴打有冇遇過荔景邨姊妹情殺案兇手?
舊登有巴打聲稱佢假釋出返黎
巴打點睇開關於監獄既電影(最近有套同囚)
會唔會覺得好假得談笑?

第時識朋友知道人地做柳記會唔會多少有D忌諱?
記得巴打講過入面唔係咁乾淨
話如果有潔癖 一定頂唔到
想問有幾唔乾淨?同埋係咪真係好多蛇蟲鼠蟻?
利申 超驚甲由 如果要同佢地訓 真係死
記得巴打講過入面唔係咁乾淨
話如果有潔癖 一定頂唔到
想問有幾唔乾淨?同埋係咪真係好多蛇蟲鼠蟻?
利申 超驚甲由 如果要同佢地訓 真係死

ching準備入冊?
想知犯如果想翻案有咩程序?

上訴,如果係Court仔,可以係14日內申請Review,不過唔建議你咁做,因為有可能會由返同一個官再審多一次。所以可以係28日內去高院上訴庭申請上訴,我就是成功例子,減左8個月.

如果自己認左罪有無得上訴?
佢屋企無乜錢,果時申請法援,個律師又係咁叫佢認,又呃佢話最低可能只係判三個月,佢又無乜讀過書(讀完中一就做地盤)
,就認左,成件事係佢同女朋友分手後一個月,有晚佢地飲完酒,個女仔主動送我朋友返屋企,後來去到佢屋企仲一齊訓,我個朋友以為可以一齊返就開始攬同錫佢,個女仔都無反抗,之後我個朋友又摸佢,佢又無反抗無叫唔好,之後個女仔過左一星期話佢果陣唔係自願,但係驚佢打佢所以先唔反抗

咁要睇個男仔平時係唔係都係暴力個隻,如果係,我都唔信個男人

可能是我識的同一個人,好慘

不過我個fd係黑警昆佢叫佢認
監外會有搶錢,咁監內會唔會搶煙,恰新仔或者無字頭

巴打 我個問題係咪太易唔答
姦狗個佬入到去係咪死梗
如果坐得耐出返黎又冇錢冇屋企人咪要再衰入返去

歎哥,大寶,屯門色魔

講返屯門色魔,當時有個人有本翁靜晶既危險人物,有一頁係講屯門色魔,有條友叫骷髏,好玩得的,佢拿本書去叫佢簽名,屯門色魔話『咪玩啦...』

你之前話性罪犯會俾其他犯欺凌個啲
咁屯門色魔有無?定佢係重犯會同其他人分開無咩機會接觸?

初初入去既時候有掛,不過佢咁大隻,都無咩人敢攪佢.

佢係笑住咁講咪玩啦定黑面咁講?
佢大隻度咩程度 有無180?
咁大隻唔怪得姦到咁多女人無人反抗到

笑個咁講
有180
一般人係從後x住你喉嚨,佢係在你面前叉住你喉嚨x死你

佢比人拉都幾ON9

超on9
約受害人出黎睇戲

姦到沉船
有無入過勞教既巴打講下點比人打到仆街法
[url]https://drive.google.com/open?id=0BxVdU3VQpuz3YWFLWnMxMTZETzg<br><br><br>
[/url]
link 在此,原來果陣整合左個Post 1咁大把,不過都有成12頁我諗都可以頂下癮

Not Found

Error 404

https://drive.google.com/file/d/0BxVdU3VQpuz3YWFLWnMxMTZETzg/view?usp=sharing

試下呢條

果陣可能整合得唔好,有時啲排版1999
又可能會牛頭唔搭馬咀咁
大家將就睇著先

唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞