agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
好佩服巴打你
望返自己 成廿幾歲人仲係一無是處
我諗我要再努力d

我20幾歲時都係一無事處架,努力吧,成果唔會馬上有,但努力總會有人嘗識的

我都係一事無成唉
好佩服巴打你
我諗我要再努力d

我20幾歲時都係一無事處架,努力吧,成果唔會馬上有,但努力總會有人嘗識的

點樣可以令自己無咁懶散
有時hea 下hea 下又一日

dangerous drug,危險藥物,即係毒品

真係好想知你衰咩
見你講嘢有文有路都唔似係啲MK

我真係唔係MK,唔鍾意MK(佢地有女食,我無

巴打你依家返咩工?(唔想俾人知可以唔答,當傾計)
同埋出到嚟難唔難搵工?

我而家係一間美國network security公司既Cyber Security Engineer,同埋大陸一間上市公司既Technical Director,唔係返工,日日係屋企打飛機,所有工作都係用電腦Remote做。美國老闆黎香港/大陸時,要陪佢出去應酬。

大陸上市公司個老闆,工作就係陪佢去同大陸佬食飯,同中央軍委既人食飯(因為佢老豆都係軍人出生),總之大陸就99%食飯,1%先係做野.

出到黎時咩都肯做,係東莞開過老虎機場比公安封左;
幫人攪返走私車出黎時,大拿拿2000萬生意,埋門一腳個東莞Benz佬忽然之間話唔要批車,佢話查到批車係太子黨走私上黎的,佢唔敢要,怕要左無命使;幫過鬍鬚勇條靚阿『十哥』攪返佢個客既走私日本奶粉出黎,點知佢個客固意隱瞞唔講,原來入面仲有批走私車,攪到深圳個海關關長唔再信我地,呢單野又斷左.

最後輪落到去學腳底按摩,準備學完之後去做,係學緊既中途都有見工,然後忽然有間IT公司請左我,我就入去做,超級辛苦,但我超級勤力,學到好多野,6年後比人高薪拉走左,然後越來越好.

請唔請人

同問
利申science degree, 唔識IT

美國個邊請緊Cyber Security Engineer, 5萬幾一個月,包醫保,公積金⋯⋯

但有咩學歴要求

無,Tech夠勁就得,一係Network勁都得,因為剛剛有個Network人走左,我要幫手頂埋.
好佩服巴打你
我諗我要再努力d

點樣可以令自己無咁懶散
有時hea 下hea 下又一日

要迫架...你如果唔做野無飯食,要捱餓,就自然會勤力.
太安穩既生活好難上進的.
鬼佬係入面係未咩都唔洗做?

都要做架

都要做架

洗衫房果d?
食飯個餐單係未完全唔同?同埋你地同一個倉?

都要做架

洗衫房果d?
食飯個餐單係未完全唔同?同埋你地同一個倉?

睇個個監房有咩做再安排

食野係唔同架

唔係,有ON倉,即係Oversea National
晏就3點一直追po,到依家,終於追曬
cc巴打我都好佩服你,我覺得你出獄後都幾傳奇
你犯咩事同入獄前係點就唔太清楚
但你出嚟後做嘅野就唔係咁普通,普通人根本唔會有機會。你應該識好多有份量嘅人
同埋我好認同你嘅說話,千其唔好睇唔起人,因為將來嘅事係無人知
認真,有機會都想認識下你
問: 立法會議員係咪都要巡視?因為我見六合彩有。見過邊個立法會議員?

問: 柳記老散 主任點升職?唔似force有得搏。靠咩黎表現?關係+唔出事?

問: 高級監督巡視係咪反映左問題都冇用

問: 立法會議員係咪都要巡視?因為我見六合彩有。見過邊個立法會議員?
唔關立法會議員事,係太平伸仕先可以。

問: 柳記老散 主任點升職?唔似force有得搏。靠咩黎表現?關係+唔出事?
呢個唔清楚呢

睇下咩啦,高級監督即係個間監獄既阿一,你唔同佢下面傾,直接越權搵佢,咁會有點唔比面下面,可能會有些麻煩⋯⋯⋯
但你出嚟後做嘅野就唔係咁普通,普通人根本唔會有機會。你應該識好多有份量嘅人
同埋我好認同你嘅說話,千其唔好睇唔起人,因為將來嘅事係無人知

有機會出來食飯吧,軟件台成班都識我的,間中會出黎聚會

有冇諗住生下一代?如果有,會唔會考慮你呢段經歴對下一代有咩影響?例如考紀律部隊查三代既問題

會生,估計下年生。

唔使考慮,係一定唔會批,咁都好,唔想個仔做警犬
有冇諗住生下一代?如果有,會唔會考慮你呢段經歴對下一代有咩影響?例如考紀律部隊查三代既問題

會生,估計下年生。

如果將來佢好想做紀律部隊,驚唔驚佢怨你?
或許會對你有偏見?

會生,估計下年生。

或許會對你有偏見?

驚都無計架啦,我夠想做二世祖,唔通我又怪我老豆無出色咩。我自細對佢好d,大個左佢就明架啦⋯⋯

唔關立法會議員事,係太平伸仕先可以。

呢個唔清楚呢

睇下咩啦,高級監督即係個間監獄既阿一,你唔同佢下面傾,直接越權搵佢,咁會有點唔比面下面,可能會有些麻煩⋯⋯⋯

要考

會生,估計下年生。

或許會對你有偏見?

驚都無計架啦,我夠想做二世祖,唔通我又怪我老豆無出色咩。我自細對佢好d,大個左佢就明架啦⋯⋯

但你會同個仔講你坐過監?

會生,估計下年生。

或許會對你有偏見?

但你會同個仔講你坐過監?

無啦啦無問就唔好講咁多野啦

有機會都想認識下你
LM

有機會都想認識下你

我都係
Agentcc 巴打

冇電腦知識,想學下
可以點入手?

咁空泛,點講呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞