agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
有無話見過咩大犯令你深刻印象?

歎哥,大寶,屯門色魔

講返屯門色魔,當時有個人有本翁靜晶既危險人物,有一頁係講屯門色魔,有條友叫骷髏,好玩得的,佢拿本書去叫佢簽名,屯門色魔話『咪玩啦...』

你之前話性罪犯會俾其他犯欺凌個啲
咁屯門色魔有無?定佢係重犯會同其他人分開無咩機會接觸?
如果要入飛/出飛
D 煙仔與真錢既兌換價係點?
會唔會有波幅 / 通漲?

嘩,不如問埋有冇做期貨同Hedging啦屌!!!!

聽講用煙仔賭馬, 賒數放數, 哩啲真係有
係想了解下仲可以玩到乜野程度

歎哥,大寶,屯門色魔

講返屯門色魔,當時有個人有本翁靜晶既危險人物,有一頁係講屯門色魔,有條友叫骷髏,好玩得的,佢拿本書去叫佢簽名,屯門色魔話『咪玩啦...』

初初入去既時候有掛,不過佢咁大隻,都無咩人敢攪佢.
如果要入飛/出飛

個個地方唔同,我個個年代,赤柱B河個邊,$1000 10包煙.

波幅 / 通漲,你係街買個麵包都有啦.

咁你有無計過哩幾年間你實際上 儲 / 駛 左幾多街外錢?
如果要入飛/出飛

嘩,不如問埋有冇做期貨同Hedging啦屌!!!!

聽講用煙仔賭馬, 賒數放數, 哩啲真係有
係想了解下仲可以玩到乜野程度

係壁屋見過有職員比煙個日本人學日文,個日本人叫『河野學』,係九州人,個時我日日行街都同佢一齊,同佢學左一個月日文,而家當然都係好屎啦,但有另一個朋友話我有九州口音.
如果要入飛/出飛

個個地方唔同,我個個年代,赤柱B河個邊,$1000 10包煙.

波幅 / 通漲,你係街買個麵包都有啦.

咁你有無計過哩幾年間你實際上 儲 / 駛 左幾多街外錢?

我個時邊有錢呀,我食入面份糧架咋,出册時帶左$680幾蚊出黎.
啲煙仔流傳得耐咪走哂味, 同好易爛
再者煙癮大咪好唔著數
懲教啲人係點 會唔會好衰
D職員係咪好hea 聽人講佢地好似唔比玩手機?
啲煙仔流傳得耐咪走哂味, 同好易爛
再者煙癮大咪好唔著數

問:啲煙仔流傳得耐咪走哂味, 同好易爛
答:唔會既,好快會比人食,同你買煙既人,一係自己食,一係就轉手賣比想食煙既人.

問:再者煙癮大咪好唔著數
答:係架
懲教啲人係點 會唔會好衰

同外邊一樣,咩人都有,有好有唔好

係呀,佢地既工作就係陪你坐監.
梗係無手機啦,比犯人同外邊通到訊就大件事了.

咁d職員平時做乜 企定定守倉?有咩娛樂野

歎哥,大寶,屯門色魔

佢係笑住咁講咪玩啦定黑面咁講?
佢大隻度咩程度 有無180?
咁大隻唔怪得姦到咁多女人無人反抗到
有冇聽過打懲教人員
有無見過有人逃獄

見就無見過,但係小欖到聽過,因為有個位,因為角度問題,睇落去係只要跳出去,一直行就會去到大街的,有人真係ON99走去試,點知一直行原來係個外圍鐵絲網加高石牆

之前入醫院爆晒位對面坐左個o靚仔話係小欖跳出去跌斷手腳
見到班CSD好想打鳩佢但係公眾病房而唔可以郁手真係笑到仆街

係呀,因爲個位睇落去,好似錯覺咁,會以為跳出去後直行就出到去的

但係班柳記真係幾FIT
連D大粒幾廿歲果班望落都可以一抽幾
有冇聽過打懲教人員

我想知有無人出黎打鳩班柳記姐
響入面佢地就威
agentcc間野係咪係科學園,我上過去見工

咁d職員平時做乜 企定定守倉?有咩娛樂野

真係無野做,坐係度陪你一齊坐,不過佢夠鐘可以出返去,你就唔可以。
agentcc間野係咪係科學園,我上過去見工

唔係,係IFC

歎哥,大寶,屯門色魔

佢係笑住咁講咪玩啦定黑面咁講?
佢大隻度咩程度 有無180?
咁大隻唔怪得姦到咁多女人無人反抗到

笑個咁講
有180
一般人係從後x住你喉嚨,佢係在你面前叉住你喉嚨x死你
有冇聽過打懲教人員

打就你,聽過淋佢地屎
點解會有漫畫睇?
可以有咩選擇?
龍珠個啲打交漫畫係咪一定唔比睇?

唔係呀,咩漫畫都有
有冇聽過打懲教人員

打就你,聽過淋佢地屎

打就無聽過(剛剛打錯字)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞