agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
最撚搞笑係
有班傻仔小學雞問佢法律意見
佢係監躉,唔係律師呀
你問佢法律意見係想入去坐定唔想呀

你唔想知咪死番出去囉屌你老母
咪喺度阻撚住哂人問野啦
上面有巴打話參觀
以前讀佛教中學 讀宗教嘅同學去參觀過
聽佢地講話啲犯喺度工作緊之後啲人好大聲咁喺度屌哂老母 屌話睇動物咩
仲有只係得男同學可以去
勿相認
LM
追緊個post 我無咩要問 不過好多謝分享既巴打大方分享 而且仲見到有巴打而家變左成功人士 係好多人值得學習既態度

我會繼續睇
指定果隻煙難唔難食
想同cc 見下面
真心想知秀茂坪燒屍案嘅大王同番薯係入面點
同佢地個人物性格,外貌係咪同電影差唔同
CC好似成日都比人召喚
lm
問:成日聽人講可以睇書,入面有圖書館借書?流程同出面一樣?

有,但唔係圖書「館」,只係有一本圖書目錄,你想睇咩就寫底,每個星期四就有人拿比你
想知犯如果想翻案有咩程序?

上訴,如果係Court仔,可以係14日內申請Review,不過唔建議你咁做,因為有可能會由返同一個官再審多一次。所以可以係28日內去高院上訴庭申請上訴,我就是成功例子,減左8個月.

如果自己認左罪有無得上訴?
佢屋企無乜錢,果時申請法援,個律師又係咁叫佢認,又呃佢話最低可能只係判三個月,佢又無乜讀過書(讀完中一就做地盤)
,就認左,成件事係佢同女朋友分手後一個月,有晚佢地飲完酒,個女仔主動送我朋友返屋企,後來去到佢屋企仲一齊訓,我個朋友以為可以一齊返就開始攬同錫佢,個女仔都無反抗,之後我個朋友又摸佢,佢又無反抗無叫唔好,之後個女仔過左一星期話佢果陣唔係自願,但係驚佢打佢所以先唔反抗

咁要睇個男仔平時係唔係都係暴力個隻,如果係,我都唔信個男人

無案底, 正常地盤仔一個

仲有想問多樣,我聽律師講話而家佢係荔枝角還押緊,等判刑,我可以入野比佢,到時真係判左可以帶過去,但係有無限制話只可以買幾多類去,定係每次都可以fill滿哂比佢,例如煙,紙又或者零食
我睇左csd個網跟佢d牌子買哂全部野,我是咪可以一次過帶哂比佢

你跟CSD規距買,到時一次過帶入去,就有人教你架啦,唔係當面比,係交比職員,職員再分派。

定罪前可以入煙,定罪後就要靠自己做野份人工買
想問下agentCC大哥知唔知用wordpress寫網可點樣用到你deny18播片個player,同埋你d片係直接upload去自己網站server到定係external網到embed返黎

Wordpress既player係control panel左邊既plug-in度加的,加左就可以用唔同既player.

聽講之前 http://18deny.com 既片係用真金白銀租既Server,點知無啦啦多人識左,日日成800Mbps流量,頂到條bandwidth唔夠用,日日都窒到好慢,所以而家已經轉左唔用wordpress,亦都轉左用現時最新既技術,所以而家既片全部都係全高清 + multi bitrate,4種解像度任你選擇(例如係街用數據,可以用最低個隻,節省數據流量)

反正都係啦問埋 我用ie睇既時侯 唔按全屏無事 一按全屏就show 唔哂 即係得一半畫面 畫面一半變左黑屏

但用chorme睇就無野 唔係得18deny 係連myavsuper viu TV 都係咁

咁係你部機問題
巴打可唔可以講下你夢見15樓發生咩事?
等我地幫你解夢

好奇怪既夢,掃毒既人掃完既毒賣返比毒販,可能睇得戲太多。

啱啦,我想寫過虛構故事,又係講差佬掃毒,巴打俾啲意見點作好,例如差佬賣返俾毒販,啲錢點散好?

之前有人搵過我寫監獄野,出黎搵個地方,坐底比你慢慢問
agent你it點入行?
人地介紹定自學見工
想問巴打知唔知郭炳江同陳振聰坐監係點?佢地咁有錢 係咪好有特權 好多人服侍 坐得好舒服果隻?

有錢佬會放係一d舒服既地方,刑期長既就赤柱既醫院,赤柱既絲印期,短既就各監房既醫院。

係壁屋識左UBS個總裁,但熟唔到,因為年終大把人想同佢做朋友,好難交到心
依家仲有通櫃咩?唔係轉哂x光?
岩岩由第一頁睇到live cc 兄真係算係咁 比足面小弟 大家繼續留言 佢由1點覆到9點 比佢訓下再繼續

訓左6個鐘,剛剛起身,繼續
高登追開AgentCC追到呢度

謝謝支持
大王 判左22年 由98年 而家應該出獄?

出左了
可以講下每日既流程係點? 無聊果陣有咩做
有冇見過hello kitty 個3條友?
其中一個係咪出左黎
我仲係分唔清勞教同yp

勞教中心,以前叫勞役中心,係不停咁勞役你,操你,日日打到你仆街,等你生不如死,希望你出到去後會因為怕左,改過自身.

YP=少年監獄,無左勞役,只係坐監,都要打,不過打少D

咩人先判勞教?18歲以下係入勞教定YP?

個官覺得你有得教,就勞教(日日打到仆街);無就YP齋坐監(打小d)
想知犯如果想翻案有咩程序?

上訴,如果係Court仔,可以係14日內申請Review,不過唔建議你咁做,因為有可能會由返同一個官再審多一次。所以可以係28日內去高院上訴庭申請上訴,我就是成功例子,減左8個月.

如果自己認左罪有無得上訴?
佢屋企無乜錢,果時申請法援,個律師又係咁叫佢認,又呃佢話最低可能只係判三個月,佢又無乜讀過書(讀完中一就做地盤)
,就認左,成件事係佢同女朋友分手後一個月,有晚佢地飲完酒,個女仔主動送我朋友返屋企,後來去到佢屋企仲一齊訓,我個朋友以為可以一齊返就開始攬同錫佢,個女仔都無反抗,之後我個朋友又摸佢,佢又無反抗無叫唔好,之後個女仔過左一星期話佢果陣唔係自願,但係驚佢打佢所以先唔反抗

自己送上門既臭雞

死臭閪 唔爭在叫你朋友打柒隻臭閪

條女可能想透過報警去搵返再以前既條仔, 所以就報警話果陣唔自願, 仲要係第1次落口供果陣無落到話同我個朋友拍過拖(因為佢前男友陪佢一齊落), 後期過左一排律師話因為我朋友部電話入面有哂證據證實佢地一個月之前拍過拖, 仲搞過野, 之後果條女可能知道我朋友可以拎返D WHATSAPP紀錄出黎, 所以自己去再落多一次口供 因為果陣唔想比前男友(即現時男友)知道有同過佢拍過拖先無落到......

其實我係識條女同埋佢以前條仔, 都算熟既, 不過就我覺得條女係因為想同返之前果條仔一齊先去報警, 所以我個朋友認罪後, 我都想提一提果條女既以前男友(即現時男友), 點知我提完佢, 佢仲講說話恐我同埋仲話交比律師處理話我講D 唔真實影響到佢同佢現任女友...姐係原告人....

分2次錄口供,呢一點可以打,但都唔係太強。而你朋友認左罪,你可以早d訓了,無得打。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞