agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike
郭炳江入去個陣,係咪個個爭住巴結佢?

所有有錢佬身邊都有好多人想巴結架啦

新聞相見到d黑鬼見到佢流晒口水

hehe ?
啲犯係出面有女朋友,咁入左去之後係唔係好多都等唔到個犯出黎?

我個個,等左我2年,仲差3個月就跟左第2個走了...

跟左個讀UCLA男仔,樣衰過我,但佢可能覺得同我無將來(當時既我又真係咩都無)
有無話見過咩大犯令你深刻印象?

歎哥,大寶,屯門色魔

講返屯門色魔,當時有個人有本翁靜晶既危險人物,有一頁係講屯門色魔,有條友叫骷髏,好玩得的,佢拿本書去叫佢簽名,屯門色魔話『咪玩啦...』

佢地話佢而家叫獅王 好撚大隻 但花柳全敢唔敢搞佢 花柳全係咪惡哂連季炳雄都惹
終於又覆到Live了!
做柳記心態係點?
當打份鐵飯碗定真係想教犯?
會唔會做到自己都走火入魔?
聽聞柳記紀律部隊流失率最高,睇黎好多人頂唔順陪坐監

問:做柳記心態係點?當打份鐵飯碗定真係想教犯?
答:大部份係當打工,因為以佢地既學歷,呢份算係高人工.當然有小部份會想教犯的.

問:會唔會做到自己都走火入魔?
答:有D會,打靚仔打到痴晒線

問:聽聞柳記紀律部隊流失率最高,睇黎好多人頂唔順陪坐監
答:因為根本係辛苦工,地方偏僻,返工好遠,無晒私人時間

歎哥,大寶,屯門色魔

講返屯門色魔,當時有個人有本翁靜晶既危險人物,有一頁係講屯門色魔,有條友叫骷髏,好玩得的,佢拿本書去叫佢簽名,屯門色魔話『咪玩啦...』

佢地話佢而家叫獅王 好撚大隻 但花柳全敢唔敢搞佢 花柳全係咪惡哂連季炳雄都惹

係呀,屯門色魔好大隻,花柳全勁既原因係,佢係出面殺左公安,佢唔放得出去的,一出去就會打把,所以想殺你味殺你!
仲有冇入面d猛人事講黎聽下
有冇見過hello kitty 個3條友?
其中一個係咪出左黎

歎哥,大寶,屯門色魔

係呀,屯門色魔好大隻,花柳全勁既原因係,佢係出面殺左公安,佢唔放得出去的,一出去就會打把,所以想殺你味殺你!

正路佢呢d算老襯 又無字頭都咁撚惡
屯門色魔又惡唔惡 我反而最憎唐永強 白沙殺兩女仔個個 佢強姦細路女都無人打佢
仲有冇入面d猛人事講黎聽下

唔夠訓諗唔到...
有冇見過hello kitty 個3條友?
其中一個係咪出左黎

呢個無見過呢
歐陽炳強係咪冤案?

聽講係,因為佢一直唔認罪,但唔認罪,長期囚禁複件委員會唔可以放佢的。卒之有一日認左,就可以放。

好慘⋯係咪因爲冤案所以比佢假釋?
終身監禁可以點假釋番出黎?

歎哥,大寶,屯門色魔

咁最後有無簽到?
佢唔拎埋比林過雲簽?

歎哥,大寶,屯門色魔

正路佢呢d算老襯 又無字頭都咁撚惡
屯門色魔又惡唔惡 我反而最憎唐永強 白沙殺兩女仔個個 佢強姦細路女都無人打佢

因為佢大隻麻,大隻D人咪怕佢.
之前識條友聽講單手可以做到100下掌上壓,都無人攪佢.
我鎖左水飯房出黎時,仲要單獨囚禁多2個月,佢係我隔離,佢借左D漫畫返黎後自己唔睇,比我睇先,之後我就日日訓係張床度,飲住綠寶橙汁,食住珍珍著片,訓係度睇漫畫.
我仲係分唔清勞教同yp

勞教中心,以前叫勞役中心,係不停咁勞役你,操你,日日打到你仆街,等你生不如死,希望你出到去後會因為怕左,改過自身.

YP=少年監獄,無左勞役,只係坐監,都要打,不過打少D

咩人先判勞教?18歲以下係入勞教定YP?

個官覺得你有得教,就勞教(日日打到仆街);無就YP齋坐監(打小d)

以前聽過啲故仔勞教好似黑暗啲
定度度都差唔多?

勞教係最最最最最黑暗,因為佢既目的係打到你仆街,要你怕,出到去後會因為怕再返入去,咩事都乖乖地去受.

個少年犯可以點做避免自己入YP唔洗入勞教?
歐陽炳強係咪冤案?

聽講係,因為佢一直唔認罪,但唔認罪,長期囚禁複件委員會唔可以放佢的。卒之有一日認左,就可以放。

好慘⋯係咪因爲冤案所以比佢假釋?
終身監禁可以點假釋番出黎?

唔係,係人都可以放.
終生監禁,如果只係殺左一個人,又唔係D變態殺人犯既,都會有得放的.
但最小要坐25年,然後Long Term Board(長期囚禁覆檢委員會)會睇返你呢25年既行為,行為良好,乖乖地既話,就會考慮放你.

歎哥,大寶,屯門色魔

咁最後有無簽到?
佢唔拎埋比林過雲簽?

無答呀,如果有簽,我用煙仔買左佢本書帶出黎啦!
林過雲唔係同佢一齊呀.
我仲係分唔清勞教同yp

勞教中心,以前叫勞役中心,係不停咁勞役你,操你,日日打到你仆街,等你生不如死,希望你出到去後會因為怕左,改過自身.

YP=少年監獄,無左勞役,只係坐監,都要打,不過打少D

咩人先判勞教?18歲以下係入勞教定YP?

個官覺得你有得教,就勞教(日日打到仆街);無就YP齋坐監(打小d)

以前聽過啲故仔勞教好似黑暗啲
定度度都差唔多?

勞教係最最最最最黑暗,因為佢既目的係打到你仆街,要你怕,出到去後會因為怕再返入去,咩事都乖乖地去受.

個少年犯可以點做避免自己入YP唔洗入勞教?

由個官決定,你可以決定到既,就係唔好犯法,唔犯法就唔使煩咁多野.
巴打有無見過丁啟泰 08年王嘉梅案個兇手?
巴打有無見過丁啟泰 08年王嘉梅案個兇手?

無呀,07年出左册了

歎哥,大寶,屯門色魔

咁最後有無簽到?
佢唔拎埋比林過雲簽?

林過雲唔係同佢一齊呀.

屯門色魔真人係點?
入面啲伙食咁奀, 點夠營養操大隻
巴打以你經驗 你覺得喺入面做個點樣嘅人會係做好?

歎哥,大寶,屯門色魔

咁最後有無簽到?
佢唔拎埋比林過雲簽?

林過雲唔係同佢一齊呀.

屯門色魔真人係點?

好高大,好大隻,唔係想像中咁凶狠.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞