agentcc 入黎 賊王葉繼歡大犯赤柱生活

1001 回覆
299 Like 12 Dislike

y仔?

TC仔

衰咩 介唔介意講下

DD..........

泊唔到落大洲咩

一鏟可樂, 硬食Trafficking
擺柳又唔中左都拍唔到大洲
不過諗返起都好, TC三年洗底
而家做D小生意, 有底做唔到公司董事好麻煩

我都過唔到美國總公司度,我老細講我時一早同佢講左,佢唔介意,佢話係美國搵律師慢慢幫我攪.但侵侵做左總統後,我估我都要放棄了.

所以希望未做錯事既後生仔,唔好以為自己好廢,有案底都無所謂.
你永遠唔會知10幾20年後既事,人只要努力,一定有機會上到位的,
到時你明明可以做到上市公司主席,明明有錢可以移民美國,就比呢樣野攪到你做唔到,到時就會後悔架啦~!

勵志故事
agentcc巴打有冇遇過荔景邨姊妹情殺案兇手?
舊登有巴打聲稱佢假釋出返黎

唔撚係掛 條友好明顯痴痴地
放出黎害人?
姦狗個佬入到去係咪死梗

抵撚死
問 : deny18 犯罪前係咩學歷 ?

中學只讀到中一,然後所有野都係自學,英文自學,電腦自學,做人自學...

巴打好勁
比vpn果位巴打上次人係西藏真係唔該你
估唔到你咁猛料
btw如果冇咩特別可唔可以要求住單人房

原來係你呀?
我有賣平價VPN,hosting, VPS個d,
見你個情況緊急要用,咪比個你用囉,又唔係貴野。

田田
on9hosting 點解咁抵既
啲犯係出面有女朋友,咁入左去之後係唔係好多都等唔到個犯出黎?

我個個,等左我2年,仲差3個月就跟左第2個走了...

跟左個讀UCLA男仔,樣衰過我,但佢可能覺得同我無將來(當時既我又真係咩都無)

你入去其實罰埋關心你的人
人地等你兩年都係無償的
Live左
由舊登追CC巴追到依家
live左cc巴
由舊登睇
每次睇到拎住本危險人物攞簽名
都覺得個情境好好笑
巴打個陣你衰乜搞到要入冊?
live左cc巴
由舊登睇
每次睇到拎住本危險人物攞簽名
都覺得個情境好好笑

簽到拎出黎應該有價有市
Live左

循例問下,到而家為止,坐過算唔算你人生中最大遺憾
你遺憾在呢段時間失去自由、定錯過人生中一d重要既人同事
如果可以拎一樣野交換,你會用咩交換你呢段時間既自由

唔知會唔會好冒犯
agentcc 是咪 6a
追晒啦終於!好正

想問下一啲大犯 林過雲 唐永強 季炳雄呢啲想唔想出返黎?定令願係裏面一世?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞