住過英國幾個地方,有咩想知

1001 回覆
195 Like 9 Dislike
關你撚事呀 dllm 食撚屎喇你 on l 9
你肯定係支那人 dllm
揸貨車有無錢途
你呢d 垃圾伸手黨咪支那人囉,樓豬答左你重屌鳩人等於無答

你咪就係去到外國,跟住出post屌鳩人歧視嗰d垃圾囉
DLLM, 返大灣區喇你, 問個問題要比你批評, 你都ON L 9, DLLM, 仆街死全家喇你, 食撚屎喇, 冚家鏟.
你都ON L 9, 樓主答幾百萬, 貴過香港. 香港全世界最貴喇. 咁唔係等於無答. 你都ON 9, 正柒頭, DLLM
多謝巴打
如果冇咩技能,水電工學徒有冇機會?易唔易搵?
IT business analyst 易唔易搵工?
係 Manchester 定Aberdeen 會多FI BA?
可以講多啲呢行行情嗎
英文唔係幾好有冇人請
Ching
廢中寫開 golang high frequent trade micro service野
可以由頭起architecture
E家係isle of man 搵到份65k
如果出有城市可以搵到幾多?
另外愛爾蘭好唔好景幾喜果度
咪就係你條垃圾問埋呢on9問題,樓主咪鳩答你囉, 弱智仔
深水埗同清水灣都係香港, 同唔同價呀 柒頭
bungalow, apartment, house又同唔同價呀

你自己弱鳩智就收皮啦, 去攞傷津就有你份
dllm 食屎啦問野重老鳳咁
你都ON L 9, 咁你鬧埋樓主好無, 你真係痴9線. 食撚屎喇你, 你全家死喇仆街. 腦殘又唔認, 肯定你係支那人, 返大灣區喇冚家鏟.
想請問Reading呢個地方啱啱兩公婆住 冇仔女 睇過啲租金唔算好貴 兩個人都係aim揾返啲超市仔呀 Waiter呀 嗰啲藍領工捱住先 嗰邊易唔易揾到工?
垃圾之中你都係算最底層嗰堆
你都ON L 7 9, DLLM, 唔撚識就返大灣區食屎喇. 你咁撚叻乜都唔好問人喇. 你都ON L 9, 正一白痴仔, 肯定你老母同你老豆都係嚴弱9智.

你連垃圾都不撚如喇. 柒頭.
本身係香港係Chartered Civil Engineer, 有英國civil 牌,想知邊到多civil engineering 工問過幾個post 都無咩當地人知咁
講垃圾就真係不如你
你全家死喇. 死柒頭.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞