(嚴重FF輕鬆愛情同居故)我與貓系女室友的二三事

1001 回覆
195 Like 3 Dislike
我無掉晒啲嘢
慢慢嚟啦

唔想再係咪叫春了
會覺得變怨婦

Btw今晚有文有驚喜
係呢到叫春都幾好呀
我自己就覺得係一班唔識嘅人前叫春好過係ig fb
嗰啲環境就真係好怨婦feel

期待新文
你叫左果一刻已經係怨婦

成日都串人
你係咪幾年前我一開始寫文就有睇
成日串我個嗰讀者
唔好以為改咗名我唔認得你
呀Man原來就係搬去同呀Nick一齊住
molamola
不嬲都成日改名
Lm睇文
唔叫春啦嗎 幾時有文
8點
等你唷
唔洗迫自己
叫下叫下就唔會叫
愈迫自己唔叫就愈想叫

等文btw
Lm
樓主係巴定絲
巴定絲唔重要呀
Ch 38.

「你有咩同我講?」

我向前行咗兩步,拉近咗我同呀Man嘅距離。

「沙沙⋯⋯」窗外開始落起雨嚟。

我直視住呀Man,把聲唔知點解開始哽咽起嚟:「既然我都道咗歉,妳可唔可以唔好搬走,繼續留係到。」

呀Man聽到我咁講,佢愣咗愣望住我,佢好似無諗過我會有咁嘅舉動,好似期待我講更多嘅說話。

「點解我唔可以搬走⋯⋯」

我走上前將呀Man攬實,我個心跳得好快,我覺得佢都感受到我嘅心跳。呀Man無掙脫我嘅懷抱,任由我攬實佢。

「因為我想妳留係到,我想妳留係我身邊。對於之前有關Tracy同呀Nick嘅事,真係好對唔住。我鍾意妳,我想妳做我女朋友,每一日我都會煮各種美食比你,養到妳肥肥白白⋯⋯」

我喘咗一口氣然後問:「所以妳可唔可以唔好搬走?」

我拉開咗少少同呀Man嘅距離,同佢對視。

我見到呀Man對眼有啲紅有啲眼濕濕,佢抿咗抿唇然後講:「好。」
聽到佢講好,我個內心好雀躍,覺得有種失而復得嘅感覺,我伸手輕輕咁摸住呀Man塊面,低頭錫咗呀Man一下,呀Man嘅唇比我想像中柔軟,我忍唔住又低頭錫呀Man,吸啜佢柔軟嘅雙唇。

呀Man無推開我,反而伸出手放係我膊頭到,仰起頭微張開唇好似我咁吸啜返我嘅唇回應我。

我趁佢張開咗唇就伸條脷入呀Man個口裡面,勾動佢濕潤嘅舌頭。

「嗯⋯⋯」呀Man佢瞇埋咗眼投入住同我嘅濕吻,佢好似舒服到發出呻吟嘅聲音,我色心起將佢攬得更緊,下身貼住下身,因為我哋企唔穩嘅關係,我哋下身互相磨擦,我嘅慾望亦慢慢勃起。

我慢慢伸手入佢件黑色背心,伸手攝入呀Man嘅胸圍,解關佢個胸圍扣,摸佢嘅胸,佢個胸好柔軟,我慢慢摸索輕輕咁挑撥佢嘅蓓蕾。

「嗯⋯⋯呀⋯⋯」呀Man叫咗出聲,佢好似回過神嚟退後咗一步,伸手護住胸前。

我無諗過佢會咁敏感,令我好難想像到呀Man係床上會點。

我色心起又向前行一步,呀Man見到我咁,就一手扯住我耳仔講:「你跩呀!唔比你咁做呀!出返去呀!」

呀Man將我推出門口,明明上一刻佢都enjoy緊,點解下一刻就推我走,反面唔認人。

「咁你係咪唔搬嫁啦?」

呀Man對住我笑咗笑,然後關上咗門。佢應該係報復我之前話佢同呀Nick嘅事。

不過既然佢話好,啫係佢願意留係到,做我女朋友啦!我終於有拖拍啦!

但我望住我下身嘅腫脹,我都係返房諗住呀Man打個飛機先。
聽日晚上10點出文

最緊要有文
突然加甜
臨尾果句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞