(嚴重FF輕鬆愛情同居故)我與貓系女室友的二三事

1001 回覆
195 Like 3 Dislike
真係諗多咗呀!

「你哋幾時走呀?」

「屌!啱啱食完食就趕人走,等無咁大雨先啦!」

「屌!你住樓上啫,你帶埋你上司返屋企啦!」咪阻住我同呀Man啦。

家強聽到我咁講,勁大反應手上面嘅碟差啲甩手跌落地。

「嘩⋯⋯咪玩啦!我帶魔女返屋企?我都唔知今晚會發生咩事呀。」

「發生咩事?咪sod情節囉。」

「總之⋯⋯我哋唔走住啦。」家強反咗好大個白眼。

屌⋯⋯瀨死唔走。

我哋洗完碗之後,就走出廳一邊飲酒一邊吹水。

出面開始落暴雨,過咗無耐天文台就話黑色暴雨警告。

頂⋯⋯我望一望時間,宜家都十點幾,睇嚟今晚佢哋都唔走啦。

「er⋯⋯家強上司呀⋯⋯」Michelle聽到我叫佢就望過嚟。

佢嘅眼神好凌厲,好似同我講宜家黑色暴雨警告,你唔係想叫我宜家走呀嘛?

佢嘅氣勢好強勁,我都怯咗怯。

「妳⋯⋯如果有需要嘅話,可以等細雨啲先走,或者可以上家強到。佢住係樓上咋。」

家強聽到我咁講,立刻話:「我今晚無諗住走嫁!我諗住係到玩通宵嫁!」

唔撚係呀!

「咁我都留係到。」

屌!唔撚係呀!

「無咁多位比你哋係到訓喎。」

「一世人兩兄弟,我同你一間房咪得囉。」

成日都話兄弟,但次次有麻煩嘢都搞著我。

正當我諗計仔打發佢哋上樓上個陣,門鐘竟然響係上嚟。

「咁夜,邊個呀?」

我走去開門,點知一打開門就見到Tracy著住制服,拉住行李全身濕晒咁企喺門口。

「Hello Gary⋯⋯」
今日完啦
聽晚十點出一篇
等到了
多謝你
玩5p咁堅
屌 又Tracy
嘩五條友gary搞唔搞得掂
你估下
主要角色集齊晒同一時間喺同一間屋
其實一早應該叫家強走開啦 唔肯走就打開雜物房直接拎返隻mary俾佢
之後就一齊去天台bbq全故完
唔一齊食但後join
好熱鬧
cls愈黎愈多人
gary間屋有幾大
貴圈真亂
但係依家Tracy嚟埋 家強係度都可能係好事
新讀者一口氣live 好正呀最後個post 夠長 等我冇咁lor luen
屌 tracy行撚開啦 成屋都係人柒晒 好在家強係度
入一入雜物房 用marker咁寫家強個名落mary到 然後拎返mary俾家強等魔女啊man同tracy知道家強係咩人
愈睇愈好笑
FF阿Man係門小雷
做咩突然又出文,信左你話完
多人運動
我都係咁諗
人又靚,畫畫又叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞