(嚴重FF輕鬆愛情同居故)我與貓系女室友的二三事

1001 回覆
195 Like 3 Dislike
其實女主原型有參考門小雷
今日大約幾點出文?
晚上十點左右
賭Tracy 上機前唔記得帶鎖匙,太夜又搵唔到爆鎖佬開門,又唔記得帶傘,要借宿一宵。
笑撚死,合家歡?幾時叫埋auntie上黎
打麻雀都夠腳喇,阿仔你睇定啲呀
差呀妹就可以四個女打牌啦
Live左 LM
Ch.31

「妳⋯⋯發生咩事呀?」我無諗過Tracy會搵到嚟我屋企門口。

「我收咗工返屋企,點知黑色暴雨好難先搵到車由機場返嚟,搞到全身濕晒。跟住返到嚟發現唔見咗鎖匙,可能漏咗係公司。又搵唔到開鎖佬嚟,最快都要聽朝⋯⋯所以我想問可唔可以係到留宿一宵呀?」

Tracy全身淋濕晒,一副楚楚可憐嘅樣望住我。

我無諗過佢會嚟搵我幫手,點解唔搵佢啲朋友。

家強見我企係門口咁耐就走出嚟睇下,當佢一見到Tracy係到就好大反應:「嘩!妳搞咩全身濕晒呀!」

「係呀,我唔見咗鎖鑰。又搵唔到開鎖佬,所以想借宿一晚。」

家強推開咗我就話:「好呀好呀!唔緊要。今晚好多人好熱鬧呀!」

唔知家強係咪因為飲咗酒嘅關係,個人有啲high high哋。

我未答應家強就打開咗大門比Tracy入嚟。

「喂⋯⋯」
Tracy見家強打開晒大門就點點頭走入嚟。

「真係好熱鬧喎。」

呀Man同Michelle一見到Tracy入嚟呆咗。

「Hello 呀Man。呢位係?」佢望住Michelle問。

「Michelle。」佢好冷淡咁答,佢𥄫實Tracy,可能佢覺得唔單只呀Man,就連Tracy都要防住咁。

「我叫Tracy呀。妳好。」Tracy用好溫柔,好甜嘅聲線同佢打招呼。

「妳全身濕晒啦!快啲去沖個涼換件衫啦。快啲拎你啲乾淨衫出嚟啦!」

「我?」唔知家強做咩係到獻殷勤,仲叫我拎我啲衫比Tracy著?一諗到Tracy沖完涼著住我件衫,露出一對長腿
咁⋯⋯真係好令人遐想。

我feel到有人係後面望實我,我一擰轉面就見到呀Man面無表情咁望住我。

好驚我同呀Man之間嘅關係又因為Tracy而疏遠,我就即刻話:「痴線咩!拎我啲衫,係都借呀Man啲衫啦。」

呀Man佢點咗點頭,走入房拎咗套睡衫比佢。

「唔該妳呀,今晚打攪晒。」Tracy接過呀Man拎比佢嘅衫,就走咗去廁所。

我哋係客廳聽到廁所傳嚟嘅花灑聲同Tracy傳嚟嘅陣陣歌聲,唔知點解我覺得空氣好似凝固咗咁,令人窒息。

係Tracy沖涼期間,除咗家強係咁飲酒之外,我哋其餘三個都你睇望我眼咁,我feel到女仔個邊散發住好強嘅敵意,特別係Michelle。
好似好驚有人會搶咗家強咁,好似箭豬咁起晒鋼。

無幾耐Tracy佢係廁所出嚟,一邊用毛巾抹佢一把濕髮。

「我想借一借風筒呀。」

「喔⋯⋯」我係一邊嘅櫃桶拎咗個風筒比佢。

Tracy佢就企咗係一邊吹頭,而家強就色瞇瞇咗望住佢。講真,Tracy著住背心短褲,露出一對白滑嘅長腿,仲要係到吹緊頭,係好養眼。但我真係無咩心情去𥄫女。

因為我有唔好嘅預感。

兩男三女⋯⋯

我覺得今晚係一場修羅場。
樓主好準時
今日完啦
可能呢排更新唔到咁快
呢排個嘴係咁生粒粒
無停過
都唔知係唇瘡定敏感

今日仲嚴重咗腫到紅晒生晒粒粒
抵抗力太差
要休息多啲
聽日要睇醫生

盡力更啦。

原本想約五十章完
都去到大半lu
保重身體
更唔到講聲就可以,無問題嘅
你話事呀?
唇瘡好麻煩 要及早揸藥膏
幾個月無停過
宜家仲要好似發炎腫晒
覺得自己免疫系統出咗事咗
我表達得唔好
只係想講樓豬唔使擔心更唔到我哋會屌無文
大家都明白出文唔係必定嘅,只係佢有興趣寫我哋又有興趣睇咁啫
我講下笑姐 勿認真
佢冇睇到你粒膠
我好簡單,你講定幾點有文就得,就算到時冇文,入黎講翻聲就得,成日問幾時有文,都係唔想不停㩒入黎睇姐
休息完先再嚟過 冇乜野
好想睇mary加入呢個尷尬聚會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞