(嚴重FF輕鬆愛情同居故)我與貓系女室友的二三事

1001 回覆
195 Like 3 Dislike
Tracy只係覺得男主有挑戰性,有興趣啫
今晚8點有文
又訓陣先
呀man在前,飛雞都要行埋一邊
Ch.33

truth or dare?

屌⋯⋯咁撚老套嫁。

Truth or dare呢個遊戲係永遠不敗嘅一個遊戲。無論係ocamp又係,定茶餘飯後都好,都會有人提議玩嘅遊戲。

你以為車~truth or dare啫⋯⋯

好閒好無聊嘅一個遊戲啫⋯⋯

但其實呢個遊戲係一個探測人心理最陰暗嘅一面,同埋得知最殘酷真相嘅遊戲。

仲記得大學時代,我曾經同班roommate仲有ex一齊玩呢個遊戲。我就係喺呢個遊戲見識到最黑暗嘅一面。我係呢個遊戲裡面⋯⋯知到咗我個女朋友竟然同個室友上過床。

最後我撲過去個室友到打交,打撚到佢稀巴爛,同飛咗隻臭雞。

後來大學生涯不時比人提起我戴過緣帽,所以我對呢個遊戲好反感。

Tracy佢一轉個酒樽,大家都望實好急張會指向邊個。最後指向咗Michelle。
Michelle揀咗Truth。

Tracy佢個笑容變得好奇怪,佢笑住講:「妳一星期會想做愛幾多次。」

一聽到Tracy咁問,我同家強飲飲下紅酒都噴晒出嚟,係咁咳,咳到我好撚辛苦。

屌問埋呢啲咁嘅嘢,Tracy果然如傳言所講咁,真係淫底嚟嫁喎。

Michelle佢塊面紅晒,佢搖頭接表唔想答。

Tracy佢歪住頭咁望住Michelle:「妳唔答⋯⋯就要揀dare啦喎。」

Tracy佢諗咗一諗,之後就係廚房拎咗個啤酒杯倒滿紅酒。

「咁妳就飲咗佢啦。」

嘩!想收賣人命咩!

Michelle佢飲咗一半已經飲唔到落去,Tracy見佢飲到係到傻笑,醉咗就放過佢。

見Michelle笑下笑下咁,我都有啲驚。

「到我啦~~~~」Michelle勁大力咁轉個樽,真係High大咗咁。

酒樽指住我,我揀咗答問題。Michelle佢有啲失望咗問:「你一星期打幾多次飛機?」

嘩!屌呀!啲女做乜撚嘢呀!啱啱先怕醜唔答Tracy問嘅黃色問題,宜家走嚟問我?

都唔知啲女人係咪飲醉咗都鍾意問呢啲嘢。

佢哋一個二個都望住我,就連呀Man都向我投向好奇嘅眼神。

雖然我男人老狗,但係呢一刻比人望實,我竟然有啲怕醜。

「⋯⋯我都係揀dare。」

「嗯⋯⋯要你做咩好呢?」
Tracy見Michelle諗唔到,就笑笑口話:「不如我幫妳諗呀!」

嘩!比Tracy諗,咁我實死得!

正當我想拒絕,都係學Michelle咁隊一大支紅酒,醉死訓到天光好過。

點知佢竟然話:「你係我哋三個女人當中,揀一個同你磨鼻十下。」

嘩!比咁大嘅褔利我!

但點知Tracy講完呢句說話,慢慢往我個方向傾前。
聽日繼續
推開佢呀男主
正!
有文
走開啦Tracy,唔撚係想屌你啊,牙man
臭雞到一個點ff得好癲
如果tracy做女朋友真係好驚帽
出其不意,趁Michelle醉咗揀同佢磨鼻,咁樣咪可以避開tracy又唔怕同呀man會尷尬
比我唔會揀tracy做女朋友

Btw聽日12點同晚上8點有文
咁希望男豬醒目
出還出 身體要緊
好睇留名
Michelle 啦應該
佢哋醉咗 又唔知發生左咩事
如果係Man就行甜路既幾期待揀邊個
臭雞到一個點ff得好癲
如果tracy做女朋友真係好驚帽
比我唔會揀tracy做女朋友

Btw聽日12點同晚上8點有文

推 樓豬加油
冷敲芝麻糊
I am ready
12點?
訓晏咗 去咗買飯
所以遲咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞