(嚴重FF輕鬆愛情同居故)我與貓系女室友的二三事

1001 回覆
195 Like 3 Dislike
我只係比較老
Ok wor,好過果D濕9選擇故呀
Ch.25

「係咪呢到呢?」

透過玻璃窗見到裡面有好多⋯⋯係好撚多大隻佬係到打緊拳,更傳出打拳出力個陣嘅叫聲同埋沙包被打嘅啪啪聲。

屌⋯⋯

AV裡面嘅啪啪聲就經常聽啫,打沙包嘅啪啪聲就第一次聽。聽到沙包發出嘅哀叫聲,我覺得個沙包好似我咁。單挑Nickkhun比佢打到啪啪聲⋯⋯

啪啪啪啪啪啪⋯⋯

真係諗起都驚。

見到門口塊牌我諗我應該無去錯啦。門口有勁大塊Nickkhun嘅企牌,條友咁鬼自戀。

呢排星期六下午,呀Man都係呢個時間出咗去,所以我預計到呢個時間佢會去打拳。因為事前已經知道咗佢係邊間拳館,所以係網上提前報名,比咗錢先。

好在係比咗錢可以一個月自由揀邊日上堂。如果今日估錯呀Man唔係到嘅話,我下次都可以再揀其他日子上堂。

可能裡面個職員見到我係門口望咗好耐,佢就打開門走出嚟問我:「靚仔,係咪上堂呀?」

我一望原來係Nickkhun!

望住佢一邊講嘢,個胸肌係咁左右震動,睇到我都有啲驚。

「係⋯⋯係呀。」
我走咗入去拳館登記,換完衫之後我就四圍望,睇下呀Man係唔係到。忽然我見到一個熟悉嘅身影,係呀Man呀!

呀Man著住一件黑色半截緊身背心,下面著住一條紅色短褲仔,佢戴上咗拳套準備打下沙包熱下身。

我可以欣賞到呀Man打拳嘅英姿,真係諗起都開心。

但當呀Man佢開始打沙包個陣,我面色一變。

「砰砰砰砰砰」

「喝!喝!喝!」

呀Man用力咁打向沙包到,而且佢又用腳踢向沙包
,個沙包受重擊不停抖動。唔知點解我覺得佢好似踢緊我咁⋯⋯我覺得有啲赤赤痛咁。

唔怪得呀Man唔驚同我同屋住啦。如果我向佢伸出魔爪,佢一定打撚到我仆街。

「靚仔,呢邊呀。」Nick向我招手。

呀Man一擰轉頭見到我呆咗:「Gary⋯⋯」

佢應該打死都唔會信我會出現係到。

「Hello Man。」我有啲尷尬咁向佢打招呼。
「你哋原來識嫁?」Nick有啲驚喜咁問。

「係呀⋯⋯我租住緊Gary屋企。」

係呀!係呀!呀Man租住係我到,我哋同居緊嫁!近水樓臺先得月!咪撚同我搶呀Man。

Nick直視住我好似係到諗緊嘢咁,佢應該知道我係為咗呀Man而嚟。望咩望!打柒你呀!

雖然我係咁諗,但應該係佢打柒我多啲。

「原來係咁⋯⋯」

無幾耐就開始熱身,今日呢堂加埋我同呀Man有八個學生,只有我係新人。

除咗我之外,Nick開始教其他學生,而我就係咁做sit up ,掌上壓等等好多好劇烈嘅運動。可能平時無做開運動,做無幾下已經索晒氣。

我懷疑佢玩鳩me。

「你要做多啲帶氧運動,操fit返先可以正式開始學,你要打好基本工先。」

Nick佢講完呢句之後就放低我係一邊,佢叫我做三百幾下sit up同三百幾下掌上壓,之後先簡單教下我基本動作。

「三十⋯⋯三十一⋯⋯」我視線一直們留係呀Man身上。

呀Man戴上咁拳套,個Nick教呀Man個陣竟然襯機會掂佢!有好多身體嘅接觸!

雖然話係教佢擺動作啫,但唔使掂佢呀!

我呢一刻覺得自己有啲挫敗,見到咁嘅情況只可以敢怒不敢言,因為我同呀Man最多只可以話係朋友,並唔係情侶嘅關係。
今日咁早出文
早咗起身
今日仲有無
阿MAN冇打死男主算係咁
其實阿Man係唔係特登想搞到男主呷醋
係男豬自己搵醋嚟呷
今日仲有無?
睇晏啲打唔打到多篇
我都係咁話
哎呀, Live 左添

樓主寫得幾好呀,
但男主角實在太蠢啦,明明對阿 MAN 有意思,但又唔識拒絕 Tracy,人地MAN 第一次嘅畫展就帶左第二條女去,換轉男主角見到大隻教練都呷硒唶啦!
一野追晒
好好睇
正, 男主角識呷醋係好事, 追返阿Man.

Tracy 突入, 修羅場仲正
唔想再見到tracy出現
老是經常出現
多謝支持
凌晨推po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞