(嚴重FF輕鬆愛情同居故)我與貓系女室友的二三事

1001 回覆
195 Like 3 Dislike
你個username
文呢
好頂癮
十點了
Ot 晏咗
宜家出
lm
Ch.37

我擰轉面一睇,原來係呀Nick。

呀Nick佢著住開胸嘅緊身恤衫,露出佢嘅大胸肌。最令人覺得黑人憎嘅係著埋啲死人緊身褲,向人展示佢個大腿有幾結實,個pat有幾堅挺。佢仲要生的咁靚仔,上天對人真係唔公平!

佢身邊仲有幾個著住摟屌裙嘅女仔,一睇就知係playboy。

如果佢係玩弄呀Man感情嘅話,我一定會殺咗佢。

我見到佢就憎!

我無視佢轉身就走人。Nick見到我無理佢,就快步走到我前面攔住我。

「Gary!做咩越叫越走呀?」

見到佢笑住咁同我講嘢,我就火都嚟。

「走開啦!」

Nick個樣好似好sad咁係到扮可憐,明明就係到嘲笑緊我!笑緊我追唔到呀Man!

「點解你唔再嚟拳館嘅?係咪因為同呀Man鬧交呀?聽佢講搵緊新屋,我介紹咗一間新屋比佢⋯⋯」

佢未講完我已經嬲撚到癲咗,我走上前扯住佢個衣領同佢講:「關你撚事咩!」我推開咗佢,上咗路邊嘅的士。

搭的士嘅路途中,我不斷回想起Nick同呀Man,覺得自己好廢,點解頭先唔打柒個呀Nick,雖然我知係打唔過佢。

當我返到屋企嗰陣,咁啱撞到呀Man走出廚房。
哄返亞man
「⋯⋯」

我哋大家無出聲,直到呀Man佢係廚房洗完碗,行返房嗰陣。呀Man佢停咗落嚟:「我搵到新屋,聽日我會準備搬走嘢去迷你倉先。」

我聽到呀Man咁講,我呆咗係原地,我無諗過佢會咁快就搬,仲要咁迫不及待咁要將自己啲嘢搬走。聽到佢咁講,唔知點解我覺得好難受,一諗到以後見唔到佢,我就覺得個心好唔舒服。

「我想帶走芝麻糊。」

「好⋯⋯」

我哋兩個互相望住對方無出過一句聲,呀Man佢開口打破咗我哋之間嘅沉默:「你⋯⋯有無嘢要同我講⋯⋯」
「我⋯⋯」我微微咁張開口,但竟然講唔出任何挽留呀Man嘅說話。

「對唔住。」我好辛苦先講咗呢句說話出嚟,但呀Man聽到我嘅道歉,皺咗皺眉頭:「嗯⋯⋯」

呀Man轉身走返入房。

可能今晚之後,我唔會再見到呀Man。我企係廳諗咗好耐,明明係酒吧到已經決定好要做返個男人,要向呀Man表達自己嘅心意⋯⋯

但我就好似垃圾咁咩都講唔出口⋯⋯

我鼓起勇氣亦藉住酒意走到去呀Man房前敲咗敲佢房門。

「你有咩事搵我?」呀Man慢慢打開房門,好冷淡咁問。

「對唔住⋯⋯」

「你啱啱已經向我道咗歉,我已經接受咗,所以如果你無其他特別嘢嘅話,我想休息啦。」

正當呀Man想關門個一刻,我一手擋住咗道門,然後走咗入呀Man間房然後轉身關上門。
聽朝繼續
就無貨仔了
要live
聽朝11點
停係依啲位真係好頂癮
點解要係呢個位停啊
呢個位停得好
我都覺得係
霸王硬上弓
誤會你同個大隻佬一句,咁就小氣到話要搬走,藝術家脾氣嘅女人真係好煩,不能過世
拿拿聲走好行唔送,跟住日日搵空姐玩
Happy ending

要將呀Man融化啊
好多嘢累積落嚟嘅
同埋佢都唔會住男主屋企一世
點都會搬走

重點係女人都係小氣
樓主次次都停得好好,要彈就今朝個篇對比之前差少少
Gary?
樓主失戀
心情未能平復
後日先有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞