【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
有冇d 短d 既version, d post 好亂唔想追
識其中一條女 本身住半山但以前我同佢食飯果陣佢都唔會著名牌

grad左之後我仲以為佢係反左工先開始買名牌
唔借錢就唔會有錢
小錢不出
大財不入
係連登踢爆完先係咁
你一係追下連登po睇下有幾痴線 一係睇返佢地fb post個啲三點式同出浴照 唔知del左未
記得睇埋佢地啲caption
樓主之前有講過有啲未成年
佢個fb page由徐老妖打理 po團員嘅相有啲係較為核心啲嘅成員先會po樣 其他會遮樣,一律唔比出鏡 你可以睇下
🤣寧願肺炎
樓主加油 呢啲痴線婆係要比社會懲戒下
p
上面有人post徐老師既相,你可以睇下係咪同一個人
之前有追過一兩個post 後尾見唔到就唔記得左
好欣賞樓主肯出黎講返成件事
希望d 細路女唔好再執迷不悟聽到個團員媽媽喊到咁真係好心up
徐老師呢d 賤種真係唔死都冇撚用
唔小心拉左 推返先
冇 班女三點式自拍&出浴照會send晒比徐老妖 好似之前踢爆佢地 佢地都有用樓主以前send比徐老妖嘅相開po攻擊樓主

而主要都係post三核成員個啲相上fb 三核就成左年
建議你去fb睇下 啲相同caption都奇奇怪怪咁
真係睇到好心痛,個女無啦啦離家出走,點接受?

支持你呀樓主!
如果唔係你企出嚟講,其他家長可能一世都唔知咩事
你救番自己,亦救左其他喺深淵嘅人
見到個媽媽訪問

呃錢嗰啲都算,最慘係破壞咗一個幸福家庭
如果佢無入到呢個團,佢可能同屋企人好開心有個童年回憶。

但而家返轉頭都未遲,仲有好多時間去追返失去咗嘅時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞