【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
其實我唔覺得好暴露
佢地咩都冇露
而家d ig女神 電子雞 就真係暴露
連登仔同徐老師一樣,都係信自己住公屋係父母懶無把握經濟上昇期
徐老師,冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦

世界好公平

如果人人都心想事成
會天下大亂
世上總要有你D咁既廢人
其實都有好多正常人,做正常人係開心過做勢利既人
屌係佢 佢個笑容我記得好清楚...
10幾年個樣皺皮左d之外.... 同當年個樣差唔多
其實係華人社會入面一個好撚得意既情況
古往今來 就有望子成龍呢個期望
係近呢幾十年開始多人諗返轉頭:
窮人生仔正仆街😂😂

老豆老母怪你搵唔到好多錢 唔係做乜乜師物物師
你又怪返老豆老母點解唔係老闆或者有好撚多物業

其實怪黎怪去做乜鳩 做好自己啦 既然你有左你自己宜家既「生命」 就想辦法豐富佢 咁當然遇到明白事理既家人係好開心即使佢地窮 遇到頑固守舊既就好激心 即使好撚有貨
唔好玩個頭梗係大過胸啦,你d cup都唔會大過頭啦,定清你玩開假波水袋波?
推推推!!!
幫推
會唔會其實嗰間嘢入面都有人有份參與件事..?
我之前已經有所懷疑
直到睇完蘋果動 先知原來琴行仲未有action
明明之前件事勁hit 琴行冇可能唔知
之前虐貓嗰兩條友 佢哋學校都拿拿聲出咗聲明
再推!!
屌估唔到啲琴行都咁仆街
賺錢賺到冇撚哂良心
哇... 相由心生
第二條link嗰位黃太咪係
LM
搵唔搵到間琴行地址 想上去屌柒個老妖
組團啦, 想去睇BELL
冇錯
間琴行知情仲繼續用呢個老師就係幫凶
推更多無知少女入深淵
見過幾面咁多,有冇發現條友有咩唔對路。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞