【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
佢平時d p 圖p 得太勁,認人認得好辛苦,不過呢個個樣真係好嬲,成日都話”我都出咗嚟陪你啊,咩事呀你”
咁既然叫你陪果個人都走番屋企咯,點解你仲留係度,唔番屋企嘅?
1年死約一早完左完 仲繼續住
Btw我真係同佢地唔熟
唔好扮到兩脇插刀咁
兩三個一齊住就話幫姐
依家仲有其他人搬左出黎喎
頂,bell好醜,可能太瘦。
隔離post啲痴線佬丁左幾日
一睇嗰啲就知係純粹唱反調嘅人
其實呢排佢哋仲可以靠咩租樓交學費?
個朵臭晒 Show又冇得出
又冇正職 個市又差冇得炒股
啲part time都冇得你返咁耐
就算終於肯的起心肝做雞
啲嫖客都驚肺炎啦
我都睇唔透
不過翻Full time應該還好 有啲行業唔會咁狠去裁員
要裁都裁左高薪個批先
但part time照計Cut哂
照例報個平安
絲打好

我想知道佢哋嘅稱號係咪有特別意思?
叫Angel 係咪高級d?而Bebe, Baby etc係咪初級成員?
假如有意思,點解有個又會叫lib coffee?
睇完成件事覺得好癲好驚
諗翻起細個都有諗過學古箏
雖然學咗鋼琴最後
有諗如果係我遇到佢會唔會中伏
但我細細個學野已經好憎啲老師R水吹 阻住我學野
所以應該唔會掛哈哈哈

可唔可以off topic問下古箏難唔難學
同捚中樂咁細個圈子都可以搞啲咁嘅嘢
去邊學好😂😂
淨係徐妖先知點解
全部殼名都係佢改既
有機會係按布甸狗朋友既名作基礎去改
同埋點解pop up up會叫做pop up up
Pom Pom Purim 係布甸狗咁解,pop pop up 可能base on it.
我個陣真係當徐妖半個朋友咁
唔會話因為少少吹水而考慮唔再跟佢學(雖然後尾好多)
不過我都無跟過好多樂器老師 無得比較

唔算難既 學翻簡譜
搵翻啲公認既機構 有政府管轄既
出左咩事都仲可以追究
例如音樂事務處
仲有冇follow up??
要繼續update! 唔可以比依啲人繼續害人
講得啱
幫手推一推
多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞