【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
太賤格了
佢好落力del人留言
想洗底
唔係好似
係根本邪教
全部宗教都係有「邪」嘅本質架啦
用下個柒腦消化下上面果句啦
呢個唔似係佢地開
牙bell 有男朋友未
我留唔到言呀,完全唔比留言
可能block左我
小氣到
咁就一年 樓主安好嗎
新年快樂呀 我好好
樓豬好就好了!新年快樂!

少古的fb 不單止留唔到言,仲block 咗好多人,我叫其他朋友用其他account睇,就可以,我呢d之前留過言嘅就比佢block咗。
依家佢哋又開始小背心,Chanel ysl 手袋喇,9唔搭8。
死性不改。

樓豬你自己要努力!
新年快樂 身體健康
佢地想活喺自己既世界真係無辦法
我要做既都做左 各有各人生
Btw我依家過得好開心 個人好生猛
多謝咁耐以黎大家既關心
今日睇返之前既留名,估唔到咁耐個post仲可以留言。樓主最近過得好嗎?
好好呀 多謝關心

真係好核突,救命
https://www.youtube.com/watch?v=HwaIcP_3Y_c
今日偶爾睇到呢條片,竟然過左1年都仲有呢個邪教!

見facebook都仲有不停update!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100045178530134
唔止facebook不停update
仲開埋youtube想做kol?!有冇搞錯!
https://www.youtube.com/channel/UCEGqwohjIhVAP1-WbymvGEw
FB仲好活躍block人添
呢班友真係中毒太深,現在又故態復萌,依家仲成日update FB 同 YouTube 谷人氣添,根本已經臭名遠播。嗰個徐妖可能又想繼續出嚟教琴,繼續害人,將來又唔知會有幾多少女被佢唆使離家出走了,拆散几多家庭,及摧毀幾多女仔嘅前途。呢d女仔係最黃金時間比佢呃咗出嚟,脫離家庭,可能歷數年或10年之後才清醒,真令人婉惜。回頭已成中女😖
樓主之後點?
喂,樓豬,得閑上水面吖
同大家介紹翻,古箏小魚仙

咁細就收返埋啦
你就話保護環境啫,但你隻蚌精係度影響市容啦!又p圖p 到照騙咁。妖,死性不改,姣到出哂面,晤該收皮啦,樣衰冇身材,冇頭髮,照吓鏡先啦,陰公,都唔知保護海洋同你做蚌精有乜關係!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞