【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
佢哋依家恨到啦,上哂位,出哂名成名喇,有個仲話媽咪,我對你好失望,你信個外人晤信自己個女,你老母對你好失望就真啦,你自己粒聲唔出集體離家出走,想人信你,你番屋企同老母解釋吖,呢d咪對質lo
果度減埋三核 唔算多人 可能都有成員或培訓生動搖左無幫佢拍片

呢件豬閪chok極都chok唔出眼淚
啲戲曳咗啲喎
You’re right
上次話人做援交 當駁左d pt
相信出去對質都唔會有高質既對話
睇完相

黎黎去去好似得一個特別鍾意影性感相
其他相都好普通啫
屌呀又話bell好靚嘅
一岀片真係嚇到鳩縮
勁樣衰,但几有腦:唔放過任何sell 自己做明星嘅機會,點解咁醒,因為檔嘢佢有份個咯,商業登記有落佢名㗎明白未?
佢哋澄清條片講啲嘢咁濕碎嘅
淨係掛住自拍呢個咁弱雞嘅pt都拎出嚟講
個Ding講嘢1999到呢
話之前沙灘影婚紗相定係想講泳衣相
之後又話你有冇尊重過你話要養既寵物
笑到仆街
By the way, 點解成曰話關乎人生安全嘅問題呢?有咩安全問題呢
就快連樓主跌咗條麵落地張相都要拎返岀黎講
講想養唔代表真係要養
都唔知佢屌乜鳩
養左就話姐,養都未養就叫人尊重下你未養既寵物,做乜9
兩睇啦
如果真係有腦就一早離開個團啦
咁大個人仲活係自己世界以為自己好出名
佢講到已經養咗之後又要棄養咁款
我仲未睇片呀
但睇你地啲回應都睇到成頭問號
話返樓主轉頭想上位出名我真係
佢上咗咩位 佢公開呢單嘢對佢上位有咩著數
蘋果專訪又冇出樣同真名
相嘅話咪係佢哋班八婆前排上連登po嗰啲囉
睇得好辛苦先睇晒
講咗好多次話你好多衫,又話都唔知點解你咁多錢買衫
可能起左我啲連登post黎睇
事實上無養到 叫做有去愛協探過下貓仔
幻想下就已經比佢地扼殺係搖籃中
仲因為我講左句「好想養貓呀」而圍我
人哋搞生日會你做咩唔理人掛住自拍呀
人哋個玻璃心碎晒啦
咁耐之前嘅嘢仲記到而家
佢哋團員show左一張合照有樓主樣
唔算好清不過睇得岀樓主好靚好有氣質
樓豬,藍衫個條友真人係咪講嘢都係三字經咁架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞