【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
你地明我點解當時onon99咁比左分手費啦
痴線架一個二個圍住房門,
用咁既樣咁既語氣,仲要唔比我篤手機/話比外界知我既處境
再加埋佢地吹到自己非富則貴咁,
當時仲係個種狀態下既我點敢反抗啊
佢哋終於有成名機會有得上電視
其實好惡聽佢地好幾個囡囡講野好似都唔係幾正
真係服左佢,明明佢就無搵過屋企人
屋企人去OU搵佢,佢即刻報告比徐妖知兼唔理屋企人
真係唔知邊個對邊個失望

媽媽係感情上可能係錯,我唔知具體情況係點,
但你自娘胎所生,佢對你既愛一定唔係假。
同埋講出依段家醜既你,已經深深地傷害左你所有家人既心,
將來有日你再睇翻,我怕你想打死自己。
無睇哂段片,但有其他人同我講三核唔齊腳,少咁個
因為好過癮 你唔覺得好似解緊個謎咁咩 我係偏心裴姑娘架啦 因為個組織真係古撚怪怪
少左我成日話想打爆佢果個著背心最肉酸果個
有條女話佢仲同緊父母一齊住 然後就講佢上次生日 你同佢一齊影相
唔知係我心理作用定點 佢地個個都嗌你個名 但我唔feel 到有幾恨意 可能佢地都等緊救贖
加大力度呀樓豬
自拍依件事都好拎黎講
撫心自問你地有邊一次出活動唔係瘋狂影相
踩單車一個鍾,半個鍾都係係到自拍再Send比徐妖
成員生日,包括成員自己,個個都係到影相
除左團體Page,仲Post哂上你地既個人fb(殼)
係喎 go baby 唔岀黎既
加油啊
佢地有次組織團體活動,
係夏天接近30度高溫既情況下,
大家一齊去沙灘影婚紗

後來某報報導夏天最炎熱的一天時,
順手影左成班人係沙灘上影婚紗
叫做上左報紙,徐妖同三核仲覺得好威威
有條女話18歲生日
你唔尊重我嘅話你可以唔黎
痴撚線以為自己係邊個
把自己看得那麼重
唔去佢生日就係唔尊重佢
笑死
搵唔搵得返個篇報導
你睇佢地啲演出片就知 真係咁樣自我介紹
無啦啦影婚紗相做乜鳩
真係唔明佢哋嘅思維
咁恨岀名今次俾佢哋恨到啦
成班人講段嘢都要一節節四五個字咁done出嚟,讀稿咁讀
唔好話澄清,淨係聽都唔知回應咗乜重點
淨係識人格謀殺,又話欠卡數、咩阿哥講粗口
轉移極都無回應過每點重點
大學咁教你地架咩?
嗰個徐乜乜真係好廢,澄個清都唔識
推到徐妖現身,要還
啲名勁似Facebook 啲五毛account
因為佢正正係未夠18歲果位呀
所以先仲同屋企人住緊

小朋友識得咩叫「恨」咩
同埋本身唔係個個都知我中文名係咩
係叫個團內用既英文名
識唔識讀個姓都成問題 仲旨意佢地讀熟咩
大部份人講野都無乜感情 又有懶音鄉音
徐老師 你唔應該用一個寫實testimonial 手法去拍出黎 你應該好似災難小組咁 三核主持 其他團友坐係後面
列晒一堆大家有機會問既野 做返個q and a
咁先係一個好既回應片 你宜家捉d女出黎講 各有各講 對白又唔熟 感情又欠奉
我覺得真係對你指控一d幫助都無之餘
仲好想快d摷鳩你出黎呀
好多女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞