【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
終於上報
Upward到老豆老母都唔要
要借大耳窿買名牌搞到周身債係咩事先
睇完都係要blame the victim
唔知係我保守定太毒啦
屌你 18歲就去租樓
簽約個時唔覺得要諗多下?

成日話女仔早熟 根本就不知天高地厚
前2日仲有17歲既隔離雞
再睇返自己17 18歲做緊咩
日日放學打緊機咋我

好心咪撚搞咁多野
腳踏實地 全世界唔係得你慘
個個都要經歷
10幾歲郁啲就諗離家出走
郁啲又食2支煙 真係好撚型咩

追左好耐post 終於上報
辛苦樓主 要小心安全

希望啲人快啲醒返睇到媽媽段片好心up
抹閪到咩 樓主身材正過佢地班三核iPad多多聲
成日用自己角度去睇人 以為自己瘦好撚索
個個咁醒冇人洗做m記啦
我極度懷疑自己跟過徐XX學過古箏... 當年我係跟中學d濕9課外活動學 仲記得間機構叫青苗琴行

我中一果年on99去學... 佢又係好身光頸靚 每個星期帶唔同名牌袋 一千幾百猶如垃圾咁... 果陣我都好羨慕佢 古箏又叻 又有錢... 人生贏家

可能我果班bb班 覺得我地腦筍未生埋... 無苦主咁慘 但佢真係好識同人拉近關係! D高班同學同佢攬頭攬頸

好彩之後我成日走堂.... 無再學
有冇騙色就唔知
但肯定騙財
睇返個家長講,佢係會迫啲學生去跳級考試收貴學費
仲會迫佢哋買貴琴
淨係一個學生買一部琴都可以呃成四萬蚊

你可以睇下佢哋facebook page
佢平時呃呃埋埋啲學生買好多無謂嘢
肯定落格好多錢
買啲嘢咁on 9,一定要洗腦先可以令人乖乖俾錢

就算唔計錢
有啲人真係有病,以控制人嚟得到安全感
甚至以控制人為樂
睇到黃太果段訪問 好痛心
真係cls樓主好勁加油
絲打加油
Um
應該係你太毒
所以唔知咩叫群體壓力
屌佢老母魔鬼黎 當自己係神 玩緊美少女夢工場想控制一切滿足自己 有病

btw,d審美真係勁撚柒 又老土又娘 好kai子
真係要推比多人睇
樓主要加油喔,你其實唔蠢,識走返出嚟,同埋都欣賞你有勇氣去面對過去,你挺身而出都係為左少d人受害,出發點都好好
亦都幸運過有d幾十歲先中騙局既人,果d已經無本錢東山再起,但你仲後生,你仲有自己既前途

每個人都一定有弱點,利用依d弱點去呃人先係仆街果個
無圖點知審美柒
留名

要我戴啲咁嘅口罩我寧願肺炎
樓主加油!!!!
做得好好
社會需要勞動力
唔係以後邊個洗碗掃地
Lm push
推 樓主加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞