【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
第四同五個樣似三十中
第六個樣加埋講嘢好撚好笑
佢係核心喎 壇野佢都似有份 唔係純受害者
佢地幫徐妖完謊 你話有無錢袋?
又話佢哋搬岀去住係因為你唔開心所以先陪你
哇心哋真係好好呀
咁就唔知啦,樓主話三核都要每月供養徐妖重要比得更加多
而且bell本身咁有錢
當然佢就一定都有責任
真係唔怪得知班所謂少女包括中女33歲Ding會一直留喺個團度。因為全部都係懵柒黎
條所謂澄清片根本就係犯緊一種低級邏輯錯誤:做緊Red Herring紅鯡魚(Wiki: 指以修辭或文學的手法轉移議題焦點與注意力,是一種政治宣傳、公關及戲劇創作的技巧。)
佢哋來來去去都係講緊啲好八婆嘅問題:例如話佢哋生日或者聚會嘅時候,話樓主點樣自拍,唔尊重佢哋就算我當你講事實,兩者根本冇衝突,以為咁樣可以轉移視線指責到樓主?
相反,你哋冇正面回應我哋最大嘅指控:洗腦、詐騙etc.例如點解要求幫樓主同其他成員買一部聲稱要四萬幾蚊嘅古箏?但事後完全冇單冇據?發現部古箏其實市價只係四千幾蚊?!
呢班女相由心生,全部都好肉酸、樣衰衰,又冇腦佢哋就真係痴痴呆呆坐埋一台喇
講既內容同啲十零歲八婆圍爐講人是非冇分別
之前個post又係咁,post幾張相就話樓主好姣拜金
都唔知話徐妖醒定蠢好
只係徐妖講 佢地比更多 但無見住佢地比 好似係?
後來有人爆bell係文員 定乜 搵唔多
明呀,個呀媽唔想個女知道佢係邊個
唔想個女更加反感
唉..徐妖洗腦洗到班女咁撚蠢
一出黎講嘢就表露無遺
係得呀bell講野較有邏輯理性
其他都係小學雞挑埋d無謂野黎講
因為佢講既大部分都係講自己野,點解搬岀去個啲
其他人就真係八婆講是非
對比之下咪好似比較有邏輯
睇完的片,成班痴痴呆呆坐埋一檯,比隻老千賣完仲幫人數錢澄清
而且岀得來講嘢好心都執下個樣啦
雖然相由心生,個個都三尖八角
Bell個真面目
佢自揭家醜呀
呢班古箏女點釣金龜呀樣同身材都唔評論啦大家有眼睇,品味停留係10年前着衫又娘,冇邏輯之餘仲要口才差

睇完段片都唔知佢回應左啲乜
開咗段片,睇咗一陣頂唔順
認真問吓樓主,其實佢哋平時講嘢係咪都係咁
我聽上去覺得佢哋智力好似有啲障礙
想像到同佢哋相處幾辛苦
啲嘴臉語氣閪到,少少野就係咁搵黎講
岀街自拍下,多啲衫都要俾佢哋話
對佢哋黎講 多衫->唔知點解咁多錢買衫->一定係俾人包養
成班都痴撚線
乜佢哋成班女唔係就係以俾人包養為目的咩就算樓主真係俾人包養都應該係佢哋嘅楷模
之前又係度post樓主泳衣相岀黎話佢姣
明明佢哋自己又post泳衣相沖涼相又著露波邊衫
講嘢前後矛盾
成個邏輯真係唔似成年人
好似啲無知嘅初中學生或者冇受教育嘅阿嬋
樓豬我post1追到依家 g持你
邊個係陪秋john(譯名)?
連個記者都留咗言
睇完段片既最後好心寒
Bell睇依個世界都只係識用「知名度」黎量度樓主
佢係上腦想做明星到一個咩地步
識得唔留記錄避開鏡收錢
知道點樣利用心理呃走人哋個女
但係啲語氣作風品味價值觀又咁撚奇怪
徐妖一定係同佢哋講
樓主咁做係搏上位想抹黑佢哋
但係事實上係佢哋自己爆樓主個樣岀黎
樓主做訪問都係遮晒樣
個個讚樓主靚佢哋一定好唔据
班人入咗個團咁耐,心理價值觀已經被徐妖同化到扭曲晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞