【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
琴行居然護住佢?
唔係得一間琴行 個名臭左唔好後悔
正常既應該會岀黎割蓆
而家身有屎咁好可疑
推到見報
見佢FB寫演出曲目有Bad Romance 好奇去Youtube睇下
屌那星浪費左我人生5分鐘
成首編曲好似俾啲初學者練指法
徐老妖你俾返個Gaga我呀

仲有其他歌啲背景音樂仲大聲過部箏
我去聽返原曲唔好
樓主好叻叻
Support
有學生組織真係好希望有手足可以幫幫手 求下有心人幫推
https://lih.kg/1955372

佢地真係好有心 由6月已經有做活動
手足可唔可以幫幫手
原來佢哋個page留言冇得post圖
仲諗住post徐妖個樣上去睇吓佢會唔會del
當時未搬翻去,係同徐妖講我唔想再跟佢學落去
跟住就成棚人走左上租屋,圍左係我房門出面要求我即時比賠償費
不過我又衰On9,無係途中大叫或者比Signal要路人幫

當年個老師要我負責簽宿舍租約,合約要我只寫自己個名,我要住夠一年死約。而且我連兩個月按金都唔要咁即時消失,兩位室友對間屋做左啲咩事,例如間屋有傢俱爛左,業主都只會追究我(合約得我名)。

佢又話自己同好多老師﹑大人物都有交情,例如:考級試既考官﹑同賭王定唔知誠哥家族人士食過飯﹑老竇係黑白兩道既警司(???)﹑呀媽係好出名既醫生(會周圍飛同熟悉各醫院網絡)等等。另外學生遍佈香港,學生家庭好多都富裕及讀名校,父母係專業人士;有不少社會人士係佢學生,不乏律師,叫我地唔好惹到佢。

唔敢唔賠,甚至覺得可以用錢打發已經算係咁,
點知佢地癲起黎會唔會攪著我屋企人
新post 幫推
講到自己咁有家底,又有屋企人撐腰
咁更加憑乜話人哋父母唔錫佢哋
有說服力咩
死老閪,食撚屎
同感
見左報喇,今日蘋果副刊
咩事
宜家先知呢件事 真係覺得好心寒 唔知會唔會有機會喺tko撞到隻徐妖同三核
連員工都對佢有意思?生到咁既樣佢講出黎自己識唔識笑
樓主,岩岩先睇到呢件事,追左一半
又睇下果個所謂"老師"既古箏團fb page
好鄧你唔抵,竟然俾一個咁不知所謂既人同團而花左幾年時間
睇你行文敍事都好有條理
希望樓主脫離魔爪之後可以好好生活
可惜睇唔到家長段片,冇登記apple
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞