【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
Sor 笑咗出聲 一直都好好奇點解咁多食物名
樓主有無試過用呢個名自介 真係好老尷
你以前個膠名係咩
佢地係咪覺得叫天使就係美女

Btw睇完條片 個Ding真係好撚樣衰
好似諾士佛台啲南亞侍應酒吧嗰啲signature咁
精闢
收到個名我都o左嘴
但見大家啲名都係咁
唔好睇林丹鳳講嘢正正常常咁
佢先係俾人洗腦洗得最恐怖嗰個
講到出面所有人都係想黐屋企
全部人都係冇用 冇志氣
然後妄想自己高高在上
靠緊自己雙手闖緊天下
而且呢刻佢仲相信自己會做到明星
呢種思想同徐妖設計出嚟嘅完全一樣

其他人講嘢即使窒下窒下
起碼真係用緊個腦處理緊訊息
但係林丹鳳過份冷靜
而且講嘅每一句都有徐妖嘅靈魂
佢已經冇得救
衰啲講句 只要邊日徐妖玩厭離棄佢哋
林丹鳳應該會崩潰到自殺死
成班俾人洗腦洗到入血
話係古箏團
成個fb page都係曬名牌
個個俾人呃到以為咁就係上流
拎哂LV扮有錢女
彈古箏駛乜着到成隻雞咁啊
連第一次都係飛撚住嚟睇
𢇁打好嘢!
同意,佢已經中毒太深,講嘢好自然
佢仲要係最靚個個
無咩能特別幫到手
只能講句 保持身心健康先可以有力繼續抗妖 呢度大把人撐你
成班呀嬸咁 好聽D就村姑 咩起個名牌都唔襯 套衫核撚特特咁
嘴歪,心不正

唔似咩
平時d相p過定點
相靚好多
全部相都p過啦
一拍片就岀晒事
同意, 聽佢講野就覺得恐怖, 明顯睇到份狂傲, 當狂傲最後面對一敗塗地, 我真係擔心CHILI GINGER
我覺得好似
咁佢係目前隊伍入面 都仲係比較娟好既
又推返呢個post
佢地基本上認咗成班人跟你落樓

有個個樣好似好驚,想喊咁?
徐老師可能參考左GTO
童年有不愉快經歷而要報復社會 整隊天使軍團出黎

大門美鈴(大門 美鈴(だいもん みすず))
吉祥學苑新任校長。34歲。特徵是帶着眼鏡和巨乳。底下有11個天使組成的臥底學生軍團,為了進行向櫻井理事長復仇,和讓鬼塚在社會無法立足。
為有着跟天使軍團一樣的遭遇,過去因父親之故飽受同學霸凌,而當時的櫻井理事長是她以前很信賴的老師,因為一場誤會使的她對人性絕望。曾一度把鬼塚玩弄於股掌之中,其設立的扣分制亦幾乎把鬼塚迷失。然而最後卻敵不過鬼塚的熱誠及板垣的隱忍;忙亂之下背叛了涉谷,致使其精神失常。發現當初錯怪了櫻井後再次身陷火海,被重傷甦醒過來的鬼塚所救。事後協助櫻井發展抱負。

天使軍團
包括常盤愛等跆拳道三人組,總共有11人,隊長是涉谷翔,特徵是都曾經因受到極大傷害而自殺又遭大門校長所救,而成為學校臥底學生,有誓死為大門校長賣命的情操,而後天使軍團裏的常盤愛受到鬼塚感化離開該軍團。
可能真係被迫出場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞