【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
邊間
柏斯好有問題
身有屎
係咪收左徐妖錢?
有無得叫連仔Del咗抹黑絲打個post
搵徐老師出黎
支持
報告: 邪箏個Facebook 已經留唔到言了,我剛才爆seed 鬧爆佢,覺得好暢快,然後仲話比個fd 知,叫佢去留言,點知我個fd話唔見我個留言,我明明係自己Fb 仲見到個留言。佢話應該佢哋已經set 咗留言唔公開了,只有佢哋自己看到,但之前嘅留言仍然係度冇delete到。
Btw, 邪爭fab, 柏c都鬧晤到徐妖,大家如果要鬧佢可以去萍果果兩個post 下面留言鬧。

利申:我啱啱去果度鬧咗,因為之前係fb 鬧唔到,條氣晤順,所以鬧過。
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200401&s=10829392&a=60774958

https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200401&s=10829392&a=60780181
😔CLS
終於起到樣,希望佢地會醒
推到全將軍澳認得佢
如果佢供緊樓 都唔知點算好
仲要岩岩有個囡
以後只能轉名 搵正經工返?做慣騙子 應該會好難適應返
花式表演掛羊頭賣狗肉

難怪古代青樓咁多人去
希望唔好賣女做衰嘢
樓主要知道好多人同你同行
你身邊除咗家人朋友
仲有一班連登仔支持你
仆街 推
我係有懷疑過,因為誇張得濟
但用「可能啲男仔睇中左佢家底」呢個理由說服左自己
而且長期係個權威小圈子裡面,
無人帶頭質疑佢,我漸漸都以為係常態、係真話
好奇怪自己點解會咁諗 insane
多謝咁多位既鼓勵
可能中途覆漏左某啲人 唔好介意
Cm都有睇到
柏c fab
留住先 罪證黎
暫時未知佢底細
想快搵到佢啲朋友
證實下佢係咪講大話
麻煩哂大家 請幫幫忙spread
我已經無乜用社交平台同有聯繫既親友
但開左fb ac將依段野同各個link send比香港既古箏團
人地就算唔肯幫我share出去
至少都知道件事 或者日後同徐妖合作都三思
依家先留意到呢單新聞,真係好奇情下
不過可能因為自己都讀過女校,所以又明明地peer pressure 既威力
同埋女校既文化,都會有意冇意灌輸果種要做名媛向上流既價值觀,例如識一兩樣樂器培養氣質/買名牌/搵份中環工/去高級餐廳商場etc
但當然一般人都會諗住靠讀書入u 做專業人士
而唔係徐小姐果d 旁門左道啦

其實佢都幾醒,睇落佢淨係對D 純品同本身唔係好夠自信既妹妹埋手

樓主好勇敢,肯挺身而出,真係唔好比佢再害人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞