【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
仲以為有咩料爆
講嚟講去又係邊個唔去邊個生日會
然後邊個selfie又唔預邊個
買得多衫又要講一餐
Bikini又讀錯
真係街市求其捉個師奶都有水準過佢哋
[古箏少女團] 徐老師女學生突發新片澄清!!!!
https://lih.kg/1960537
有冇人入去挑機
隔離條友似假膠多
鵝鵝鵝 梨梨梨
啲懶音聽到我呢

仲有條條女都三尖八角 冇個似人
濾左鏡都成陣娘味
多謝指教
應該唔係樓主
重點係
佢地成日提呢個名擺明人格公審佢
樓主你唔洗驚佢地架
係我全名
佢哋係不停亂add人,再邀請人like佢哋個page
睇中啲麻甩佬鍾意會彈古箏端莊得黎又會有性感一面呢個心理
不過班女柒到咁又冇波
Push
Bell Angel
Angel Ding Ding
Lib Coffee
Eggbb Angel
Bebe Bu
Pop Up Up
屌啲名真係柒到冇眼睇
以前佢哋幫樓主你改膠名個時你有咩感受
智障
其實正 佢地開始蒲頭 更多佢地以前既朋友認到佢地可以有機摷到佢地既家人 徐老師其實係咪真係廢到咁 今時今日仲唔出黎親自解釋 仲係推d團員出黎解畫

徐老師 你今鋪捉撚晒蟲 如果再多兩三個家長出黎 隊鳩你 你就算唔會有法律責任 都要令全港家長提防你

再睇下條片有無成員其實身不由己 提供緊暗示比我地
最難頂就係痴脷筋果條女,真的看不下去,一句講曬,唔怪得比人呃啦,好心徐妖積下d陰德啦,真係智障嘅,你都坤?落地獄
好撚多Angel
柒爆
除咗第一個肥婆係咁震,尾二個個講嘢似弱智之外都冇乜特別
而且都唔覺得佢哋會有咁醒目識得比暗示
Err 我睇左第一個人頭1分鐘既發言已經寫左成頁紙出黎
又未至於好激氣 
但真心覺得再覆落去真係好小學雞好八婆
又唔係好想萬字文回應,我都會攰架
蘋果出左之後就有其他媒體黎跟進,
我都係等埋東張先一次過攪

重點都係徐妖VS家長,同埋「邪教」依一點,
你地班人行開先啦,做左擋箭牌又不自知
介紹自己嗰陣係咪要講 Hi我係Lib Coffee
巴打 條片睇一次已經想死
你仲可以諗睇多次
東張終於都有?
等佢哋向媒體公開對質囉
既然佢哋講到咁光明正大
唔使激氣㗎,都冇人會信佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞