【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
出左好耐架喇
樓主加油呀,一直追呢個post,追到東張西望出咗報道。諗住告一段落,今日機緣巧合喺Fb page見到有人講呢件事,又撳入嚟睇,再睇一次啲內容,更加覺得你好勇敢,一再接受傳媒訪問,將徐妖暴行揭發。

唔知有冇人成功逃脫佢嘅魔爪,見到上面有巴絲講Go脫咗團,我諗佢脫團嘅路應該都唔易行。日後好好生活就好,唔好再害人,經一事長一智。
拍戲好過
樓主認真堅!亞Go 都算醒,祝佢好運啦!
多謝
祝福
由你第一次post 追到依家
樓主最近生活順利嗎
多謝關心
無乜特別事 算順利啦
咁就好,活得開心自在就好了,逃離魔爪不容易,好好活出自己人生!可憐果班儍人仍不能自己,任由徐妖栽割,自欺欺人地繼續聽信徐妖各種各樣的慌言,浪費自己有限的青春,把女仔最美好的黃金時間貢獻給徐妖,聽信她指示做出各種儍事。各個女仔為著由徐妖子烏虛有出來的所謂人生目標:”成功”而不斷打通宵工,實在可笑可恨。
按徐妖教條:各人必須徹底與所有家人切斷聯繫,甚至反目,然後離家出走,繼而打通宵工去維持生活、租金和學費,而這些女仔就白白的荒廢原本好好的學業,前途也就此斷送了。大學生涯也就是這樣不斷打通宵工渡過,當中學業成績一定不會好,同學也認識不到几個。

我想問這些女仔,這種由徐妖虛構出來的所謂”成功” , 你們真的相信嗎?要徐妖說你成功了,才批准你回家見家人,你們不覺得很荒謬嗎?她是人,不是神呀!她在玩精神操控呀!你的人生是你們自己的,你們甘心由一個滿口謊言的老千操縱你一生嗎?一生活在這狹小的井底世界嗎?為了徐妖,讓你們生你養你的家人蒙受這些不必要的痛苦,你們問心無愧嗎?如果你們還有一點良知,請你們找一下家人,你就會知道你們的家人有幾傷心。

徐妖,這個世界搵錢有千種方法,利用自己老師的權威身份去不斷誘騙這些年紀小的女孩子,用心狠毒如蛇蠍,拆散人家庭者必遭天遣,若然未報,只是時辰未到,徐妖,地獄之門為你打開。
樓主好慘 好彩你脫離到 痴撚線
樓主係好慘,但佢臨崖勒馬,走番出嚟,但果班比人洗咗腦嘅妹妹仔,就繼續執迷不悟,呢d真係慘絕人寰,一世嘅前途就冇咗,d亞媽辛辛苦苦咁湊大個女,咁樣比人道咗升仙,嬲哂全部屋企人,脫離哂屋企,淨係聽果隻徐妖之笛,真係冇陰功,果隻徐妖等天收。
公海有個post,係講有個團體訓練班女,包裝自己再慢慢接近有錢人

天王嫂夢工場!支那PUA組織培訓過程曝光!
https://lih.kg/2140057

入面好多巴打都話諗起古箏少女團,我都覺得係咁
最近有留意到 都聯想到
見到最近內地單新聞諗起樓主
不過amy有兩大成功例子 徐妖一單都冇
變相拍拖+娶既係Amy姐
反正都係Amy姐教佢地點覆msg點著衫點影相
一路教名將點覆,一路講書教啲師妹點解咁做同釣仔dos and donts
啲衫同袋主人話唔定係amy姐啲私人珍藏
如果真係可以做到 都叫某程度上幫到d女
但徐老師 九唔搭八 攪到d女古撚靈精怪
真係天怒人怨

以為改個名就可以繼續呃人?
哇 咁你都搵到
改過個名就以為可以當冇事發生過, 我們這一打,一睇就知又係徐妖d狗主意啦⋯⋯真係Out 到呢........企圖洗去少女古筝之污名,從新出發,以為咁樣d人就會晤記得,徐妖又可以繼續出嚟害人,將來呢班女又負責拉客,做埋新血嘅人生導師,生生不息,冥頑不靈⋯⋯

睇完段片,只係覺得好白痴,好嘔心,呢班儍西,比果個徐妖點到變傻仔,個個出嚟做小丑🤡,自己白痴精神病就算啦,推d女仔出嚟做小丑,真係變態,又唔見佢推佢自己個女喎,佢自己個女就多重保護喎。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞