【少女古箏團】古箏老師誘離家出走 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦

1648 回覆
1632 Like 24 Dislike
話我唔做家務 跌左落地都唔執
影左多角度既相send比徐妖
仲係上團聚既時候拎出黎公審我
大佬,咁細粒鬼睇到咩
一般 自己無興 但老母又想我學野
當時都覺得佢奇怪 成日對住學生炫耀
坦白講 徐老師古箏技巧係教得下人

1. 自稱上海音樂學院出身 冇辦法FC
2. 上堂會同你傾計
用life coach mode 好似為你著想咁,諗番都覺brainwashing,好彩我鐘意箏古箏
3. 鐘意灌輸物質主義 對住我(小學雞)講要用名牌乜乜物物
4. 唔俾Skip堂 要補堂 會叫你跳級
5. 若略記得佢話自己出面有中樂團 其他學生好叻女好勤力 叫我努力下

呢班妹妹 當初應該以為跟佢會學好古箏 係呢方面大展拳腳 俾人利用咋

it could’ve been me you know
最主要嗰位老師似係有精神病,大家睇返之前啲post就明白
點睇都係個老師叫d女做援交多d啦
教d女著到咁清涼又買晒名牌袋上網晒命
d家長同琴行老闆唔覺得出奇?
邊到有家長感受
Exactly 超恐怖
可以拍戲

佢講到佢哋父母好衰呀嘛,講到只有呢個團先可以比到美好人生你,俾咗希望你囉。
笑死 一條麵都搞到咁多嘢
你係咪被洗腦一份子?
定你係徐本人
訓醒未啊屌你老母
Pish
咁撚似日本個單
一個女人控制隔離屋成家人 角田美代子
睇完成篇報導竟然無甜

好似剪剪吓頭髮冇錢俾然後跑走咗咁
你最下post就知道唔係貪威識食,
要自己俾錢㗎
最主要係希望,同埋呢如果你試過係一個圍威威為嘅環境工作就明,嗰個團體嘅人會有自己的價值觀大家會沉迷左,又會跟住呢個圈子嘅規矩去做人。
樓主你好勇敢
希望你過新生活會開心
支持你
佢點錫法無講啫
有種愛係令人窒息呀
所以我一直都支持啲家長話要入好學校
譚嘉儀堆彈琴cover片咪又係咁
下下露條gap出黎
我覺得又唔係幾似個老師推學生去援交
因為援交的話應該都唔止係買相入面d LV monogram款,真係的起心肝援交的話,可以買到d更貴既袋,同埋除左袋之外,衫、褲、鞋都可以買好d (女仔應該會明買開名牌點會淨係講究個袋)

我信d女仔主要係狂打工加借錢買手袋,就算有例外都唔係老師教,依個位唔係要幫個老師,而係令人覺得果個所謂老師既滿足感主要來自控制他人,錢都重要但無咁大

同埋我覺得個老師自稱個背景假假地,一黎同黃太既説説有出入,二黎佢所謂勢力大係d好虛既野,真係有勢力既人唔會咁樣表達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞