Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
20+有咩機殼推介?
原廠
跟機送果個?
換咗 S20?
Android 一個 Snapseed 打晒
原廠皮套
講緊 tune 相
我重諗緊
20號之後除咗掛住我之外,係20號當日佢就玩消失啦
咁我去馬買部試下先
唔啱既遲d轉返會
睇清楚粒u係865定990
990都勿屌

Samsung pay跟開賣地區
即唔會有8仔 冇得搞
多謝提點
仲有冇其他要留意
間鋪信唔信得過
我都係喺price搵 邊檔平就去馬
梗係睇埋邊間評價好啲啦,多啲星啲應該唔會伏得去邊啩
今代出咗隻布質嘅好似都好正
可惜冇黑色
會呀
到時check機對機號 睇埋spec
原來你唔只係打手,仲係支那五毛嚟,唔撚識 Google??

要問拎 Sources,即係證明你無用過 iPhone XS MAX 或 XR 啦。

仲以為啲果分咁撚勁年年換機,原來幾年換一部,咁啱今年換機就衝出嚟刷存在感,出嚟鳩威。

P牌仔,啱啱上連登,俾條舊 Thread 你睇下啦,有埋新聞架:

https://lihkg.com/thread/1059052/page/1
S20 個原裝好似兩邊都比面屏高,掃側邊個功能表無咁好掃。

用梗 Ultra ,估計3部都一樣卦。
有無mon 貼推介?
啱啱唔知hi 到啲乜成塊mon 貼起咗出嚟
人哋可能講個 sources 係第一代雙卡機,搞到上報紙嘅 sources 呀。
用左幾個鐘 單手操控都ok 120hz好順 個指紋速度接受範圍內 利申: s20u
我唔知啊,我淨係睇到話影相垃圾嗰段
又一個打手出現係Samsung藍絲 po裡面
買部貴機都係想影相效果靚,唔使執都可以share 啫。

又唔係 bloger 要多人睇,求其影到靚,share 好睇,我就ok架啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞