Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
我長開8,9個app..再加個chrome 開十幾個tab.... 用電都冇咁誇張。。
https://www.youtube.com/watch?v=woTSMD0FAFk
跟足呢兩條片Set 指紋真係秒解
熄左battery optimization for biometrics + transition effect off
我想死買咗唔夠24小時
唔搵我有我名張白卡?搵唔到以後你都係藍絲喎 …
https://apk4all.com/android/apps/package-disabler-pro-samsung-paid/ 裝呢個
開Developer options 睇 running services
睇下有咩唔係Essential 例如AR果D野就用Disabler搵個package disable左佢
感謝巴打 我試下先
諗諗自己裝過乜,大家部機一模一樣。分別就係裝過乜野app
都係啲通訊app同game
有兩個特別食電
宜家鏟曬試下有冇改善
就係,如果都食電,咁先搵預載apps邊隻搞事!排除咗己安裝過嗰堆先

試下裝返個accubattery 睇下邊個apps 用電唔正常。。
真係快好多準好多 同我屋企人用optical fingerprint速度基本上無分別
唔係去搵有我名張白卡架?我點樣去搵乳貼俾你先。不是藍絲好人
唔該 , ok
咁你又唔去我張藍絲卡?你話我係藍絲呀嘛。

你連乳貼貼菲林貼都唔識就上網搵下啦。。唔係做癲狗做到你傻左呀嘛?
藍絲有卡架?我唔係藍絲我唔知道添?你藍絲有架? 咁唔Show出嚟?反正以後俾你口中白卡佬睇死你係藍絲。俾我就去搵有我名張白卡出嚟先啦…
菲林貼下次改名叫乳貼
新機既電,要叉夠5 , 6次 循環先見真正耐力
我會直接用 adb remove 個 app 算
咁白卡佬一定要有白卡架?你性格行為都咁白卡同白卡佬有咩分別?

所以叫你白卡佬真係好正常
note10+剛用時都覺電量麻麻地,一星期後就有改善,由朝用到晚仲有2x%電,中途叉一叉更加冇煩惱

頭兩三日唔作得準
岩呀。。睇來你個任何淫個名都可以改名做乳貼淫。定想改淫乳貼?
你哋講白卡之麻,依家你班藍絲死愛面子,想嚟一招神又係你鬼又係你。藍絲嚟講好正常
我試過有D adb Remove唔到 果舊game optimizing service 降我game resolution
咁依家咪又係得你一個話我地係藍絲。。。

眾人皆醉你獨醒呀?

依家係呢度d人都話你係白卡佬呀。。

仲想唔撚認呀?乳貼淫
我睇你以後改埋連登名叫 「不是藍絲好人貼乳貼」

藍絲愛面子,乜野都以為啱 啱啊!藍絲就係咁麻!
另外有冇Block我架? block咗我就咪理我啦!你班藍絲又抵唔住頸。藍絲本色出晒嚟。你就示範得好透徹
你講你哋? block咗我以為我單機?你獨醉以為單到機? 你將入得嚟嘅人者加幾層密討論,我先叫單機!獨醉唔係用嚟話我,用嚟等你班藍絲On99落去。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞