Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
唔送啦
係3HK 訂左20U 512G 依家無曬影
幾時到貨又唔知 第一日出即訂都無貨拎
其實有冇人係3台出到機
部s10+幾多GB
既然已有心儀耳機,換sony應該會好d,反正buds隨時都可以平平地買番黎用
120hz+硬件效能堆左上去 升級感大提升
豐澤部s20 ultra exynos版會冇咁清
太古
由s9開始邊使要訂 梗係walkin殺入去
巴打咁都認到
証據呢?
成功喺先達地獄$6600買到部全新未開封台機
感謝手足之前詳細解答問題
去galaxy store down ACR
錄就錄到
不過都有個問題
就係用緊藍芽headphone會錄唔到對方把聲
錄唔到要root??
如果你話藍芽都要錄到我唔知
就咁拎住部機講既話去galaxy store down就得
我用緊note 8
反而想換s20+多過note10+
但仲未決定到
或者等多排睇下有無減價再決定
開啦
buds+音質算係咁, 只係覺得唔夠實
不個個size 重量, ,電量, 個盒係幾好
又唔易跌, 戴落幾舒服

sony wi 1000xm2 咁大件,
又要加錢, 戴落無咁舒服, 尤其夏天就嚟
S20 Ultra download 咗,錄唔到
衛訊有s20u 512現貨? 想問埋Buds+係咪samsung送 定係要另外買
如果有人問咗嘅講聲唔好意思
有冇現貨唔清楚,我係月中去訂的

20號前預訂先會送buds+
我s10e正常使用
係咪galaxy store down?
google play果個用唔到
係 Galaxy Store 嗰個,淨係錄到自己聲,對方冇聲
thx bro聽日打電話問下先 唔係好夠膽出街
有無Note9巴打同我一樣
升完Android 10,電話網絡會偶然斷開幾秒後自動重連,已雙wipe左第二次都係咁
其實就以前硬膠貼,不過依家做得夠薄可以弧
內地最中意改名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞