Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
相機係咪吹大咗呢
成部機都吹大左
犀利犀利
用開iphone就咪鬼換啦 根本兩個陣營追求嘅嘢都唔同
真係撞手神
本身想喺price搵鋪買,間間都要訂
嬲嬲地直出先達撞手神
咪試下囉 無咩所謂 唔岩用咪年尾換返
睇下note20 或者s21 會唔會有改善
第一代通常奶嘢
可以熄, display 入面有個show charging information
即係依家都唔建議換s20+/note10+?
有冇note10更新左d folder冇哂
據我所知冇 工序咁複雜嘅嘢一般呢啲保養都唔會做
但係好似有得淨係換 Mon 唔換框
好似都慳返兩三舊水
到你玩咁耐,你又未必會換番轉頭架啦。

玩 Android 遲買平幾百至幾千,

iPhone 你遲半年買都係平幾嚿,但係一出新款,你又係一齊跟埋跌價,唔會因為你買得遲同貴跌得少啲。

我都係 iPhone 轉會,等咗呢部好耐,幾貴都買。

唔想再忍部 iPhone。

我喺3出呀第1日攞咗
落鋪都係

講明七日有問題換機,都要等第二水。(但無講幾時)

睇下你乜嘢升上嚟囉 我自己就垃圾android機升上嚟嘅 所以ok
原本用緊iphone 用緊s10果啲 其實可以等多代
第十代原本有指紋問題搞到有啲心理陰影唔太建議換
怕又畀啲銀行app無啦啦ban咗
而家電話app越嚟越多 每次轉部機都要搞足成日
Android幾時有 一鍵還原
巴打部機係有乜嘢問題
點樣test到㗎
同你差唔多 換左s20 ultra
不過我用左幾年 iphone x + s8 plus 雙機流
我都有少少唔慣
裝埋個殼會唔會好大舊
香港note 10 係唔係唔支援5g?
,但大舊少少當係一份保障
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞