Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
話指紋唔準既,除左一隻手指入兩個slot之外,入嗰時用正常力度,唔好信佢大大力壓落去,同埋入指紋嗰陣上下左右唔同方位都入,唔好理佢話擺準d擺過d,總之重覆上下左右直至入完指紋為止

我真係講左好多次咁樣入真係可以辨識得快d,我S10+用左咁耐,入左一次之後就冇再重新入過,日日用95%時間都認到

不過我次次講都冇人理我
我上面段字我差唔多近排每一個post都貼一次出黎,都係冇人睇,係咪個個都掛住睇蘋果智能手機尻噏呀?
仲有,我S10+張mon貼到而家都唔捨得摵,我指紋一樣咁好用
但係張貼已經好花
有冇人收到送既galaxy buds+ 充電上唔到100%?
我都算幾花下,但唔捨得摵,不過如果再花d我就摵
有冇photo
你話張貼?
yes 想睇下我洗唔洗買定mon 貼
我S10黎架,mon貼我都有買定,不過擺左係到備用
佢送嗰張真係又白又滑~唔捨得
有冇link 搵左下發現好多同類選擇唔知邊個先係
但係入指紋個角度係平時單手拎手機咁 定係手指頭向機頂咁?
連buds+未試過
yes
貼sources la 柒頭
你班香港區***打手真差劣,只懂用臭蟲論,人身攻擊
Amazon s20 unlock 20% off
之前支那都會直接原名出品外國 可能見唔夠外國名爭又賣唔貴 最近幾年開始玩偽裝 借屍還魂
最出名好似手機遊戲咁 全部支那制
所羅門之(gakki)你而家屬於呢度
我想問你s20好唔好用?我重考慮緊買sony 定3星
我想問係咪熄左機 鬧鐘就唔會響?有冇得較熄左機照響?
港行一樣價 兼有保養
799.99=$6200
細舖港行6280 一年保+6個月店保
買咗Spigen Liquid Air,十分好
如果samsung 曲mon 用uag 手感幾好, 當然都有好多hater
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞