Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
有好多黑店 話有平之後你去到就話冇貨 夾你買其他
一係就維修機當新機 你都未要只係問下 佢就拿拿聲開盒之後話開左一定要買 唔買就幾個大隻佬夾住你唔俾你走
以前我會 SET 埋 WB

ISO 因為啲機以前 NOISE 勁,所以另願秒數耐啲,都唔要 ISO 咁高。

然後秒數就等佢自己計餐飽去影。

Thx 睇spec又幾好
唉 外國貨唔爭氣
好簡單 s20+倒水電
高性能120hz 再打機睇片睇連登
你預咁用要半日叉一次
係pro mode 無疊相
但night mode太全自動,控制唔到,有好有唔好,
當然多一個功能好過少一個功能
到底係乜野材質黎 點解可以咁好摸
我都想知 有冇得買返
貴啲都唔緊要
可以問下三星 可能有賣
好似話S10 CS個張同跟機唔同
S20 就唔知了
S20 Note 10 張原裝貼都好好摸

同我買啲玻璃貼手感真係差唔多。

唯一唔同係佢會花會有痕。

但玻璃貼,我裂咗好多塊了。

到依家都仲未換 Note10+嗰塊。
S20好似冇咁易花
如果note 8換note 10+呢
其他冇研究喎 我本身已經係垃圾機升上去 高耗電量令我覺得冇乜用新機嘅感覺
不過有一點要讚嘅係 就算你做齊上面咁多樣嘢 打機打足兩個鐘 部機係完全唔熱㗎
唔知佢到底乜嘢構造
佢真係唔覺佢似膠貼,手感唔錯!

用佢原生嗰張算啦
似乎今日走咗隻大爺入嚟
S10
134 港幣有少少貴
佢係咪講錯呀,水凝貼邊使要落膠水呀
係有啲玻璃貼先要落膠水,例如whitestone
一張用得OK耐嘅
我之前用九蚊貼, 新嗰批喺弧形位置冇黏力
影樓景都要我 hold 28 秒呀
S20 會唔會細部得滯? 定岩岩好?
巴打 想問問Elecjet個SPEC又唔見有PPS 9V x 2.77A
係點做到25W充電?
定係PPS 5-11V/3A 27W MAX入面5-11係可以上下調整既數?
插入3星會變8.3V/3A咁叉電嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞